Anlitade Badrumsbesikningar för att kontrollera tätskiktet. De gjorde en väldigt bra och grundlig besiktning och hittade en del brister som entreprenören gjort. Kan verkligen rekommendera att anli... Ver más
Kontaktade badrumsbesiktningar efter att jag renoverat mitt badrum och var lite osäker på om allt gått rätt till, fick snabbt svar och kunde boka in en tid omgående. Uppskattas att kunna få ett snabbt... Ver más
BBSAB och Christian Mårtensson gjorde en adekvat besikning av mitt katastrofala badrum som ANK bygg och renovering gjort. Allt var fel då menar jag allt. Det visade sig mer än rätt då nytt företag rev... Ver más
- Perito
- Reformas de baño
- Inspector de casas
- Agentes inmobiliarios
- Tasador de bienes raíces
- Inspección sanitaria
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Badrumsbesiktningar är Sveriges ledande besiktningsföretag inom våtrum. Varje år genomför företaget fler än 1000 besiktningar av badrum i samband med badrumsrenoveringar samt nyproduktion. Badrumbesiktningar är certifierade av RISE (Research Institutes of Sweden), anslutna till SBR (Svenska Byggingenjörers Riksförbund) samt utbildade och listade hos branschorganisationerna Byggkeramikrådet, Säker Vatten och BRiF (Branschföreningen för Relining i Fastigheter). Är även medlemmar i SBRs expertgrupp för entreprenadbesiktning, Sveriges Handelskamrar och Entreprenadrådet.
Suecia
- badrumsbesiktningar.se
Hjälpsamma och proffisionella
De var snabba med återkoppling, punktliga och väldigt proffsiga under hela badrumsbesiktningen. Allt gick smidigt och effektivt, utan krångel. De förklarade tydligt vad de kollade på och varför, och tog sig tid att svara på våra frågor, även efter besiktningen var klar.
Skulle utan tvekan anlita dem igen och kan varmt rekommendera dem vidare!
Trevligt och professionellt bemötande
Trevligt och professionellt bemötande
Rekommenderas verkligen
Har varit till stor hjälp i min tvist med ett oseriöst företag. Tack vare ert professionella arbete med snabb respons så kunde jag sätta tryck på företaget. Nu sitter jag med ett helt nytt badrum...
Tack Sajad!
Otroligt kunniga och hjälpsamma!
Rekommenderar verkligen Badrumsbesiktningar! Att köra trestegsbesiktning för badrum samt slutbesiktning av kök via dom var det bästa beslutet jag tagit. Dom upptäckte flera fel som entreprenören gjort, och var en väldigt trygg hand att hålla i under en annars ganska kaosig renovering. Dom var otroligt hjälpsamma och kunniga med att svara på frågor mm och eftersom man själv har noll sakkunskap var detta otroligt värdefullt. Rekommenderar dom varmt! Och kommer definitivt anlita dom igen vid framtida renoveringar!
För en trygg och säker badrumsrenovering
Inför vår badrumsrenovering hade vi redan renoverat 2st badrum via hantverkare, så vi var inte helt gröna. Dock ångrar vi att vi inte nyttjat denna tjänst tidigare - så mycket tryggare och lugnare känsla genom hela renoveringen!
Badrumsbesiktningar.se har varit enkla att kommunicera med, flexibla och lösningsorienterade när renoveringen drog ut på tiden pga försenade leveranser. Vi kommer absolut använda oss av dem igen när vi gör badrummet på övervåningen.
// Sandra och Richard
Proffsigt inför
Proffsigt inför, under och efter.
Stor trygghet att få ett proffesionellt öga på entrepenaden.
Rekommenderas hjärtligt
Trevlig bemötande och noggranna. Rekommenderas!
Jag är mycket nöjd!
Jag är mycket nöjd med bemötandet och upplevelsen från Badrumsbesiktningar AB. De visade stort engagemang, var mycket hjälpsamma med att besvara alla mina frågor och funderingar, och gav tydliga och bra upplysningar
Besiktningen, en statusbesiktning av mitt badrum, utfördes av Sajad, som imponerade med sin professionalism och noggrannhet. Hela processen var smidig och enkel för mig som kund, och kommunikationen fungerade utmärkt före, under och efter besiktningen – något jag verkligen värdesätter i den här typen av tjänster. Protokollet från besiktningen var dessutom utförligt och gav en tydlig överblick över badrummets status.
Vid framtida badrumsbesiktningar kommer jag utan tvekan att vända mig direkt till Badrumsbesiktningar AB.
Jag rekommenderar dem starkt och vill rikta ett stort tack till Sajad!
//Robin H
Profesionell tätskiksbesiktning
Vi anlitade Badrumsbesiktningar AB för tätskiktbesiktning av vår nya badrum och fick hjälp av Sajad som var väldig trevlig och hjälpsam. Vi fick professionell rådgivning och tydlig besiktningsprotokoll som var enkel att följa och förstå. Vi är väldigt nöjda med den hjälpen vi fick och det var tur att vi gjorde en tätskiksbesiktning då det var några anmärkningar som behövdes åtgärda i badrummet och det kändes bra att ha upptäckt dom i ett tidigt skede. Rekommenderar Badrumsbesiktningar starkt!
Proffsigt och trovärdigt bemötande
Proffsigt och trovärdigt bemötande där besiktningsmannen upplevdes mycket kunnig och noggrann.
Bra service och grundlig inspektion
Bra service och grundlig inspektion. Rekommenderas!
Mycket nöjd med Badrumsbesikningar
Mycket nöjd med Badrumsbesikningar! De gjorde en grundlig kontroll och hittade brister. Rekommenderar att anlita en oberoende besiktningsman för att undvika vattenskador!
Proffsig besiktningsman
Proffsig besiktningsman, snabb återkoppling och väl genomfört uppdrag i sin helhet.
Toppen
Ett toppenföretag - pålitligt, trevligt och kompetent. Har anlitat dem flera gånger och är alltid nöjd. Stort tack!
Trygga & trevliga
Vi gjorde en trestegsbesiktning när vi renoverade vårt badrum och hade turen att få Andreas som besiktningsman. Han var oerhört behjälplig, trygg och trevlig under hela processen. Vi hade en hel del problem under processen och jag vet inte om jag hade orkat utan att ha Andreas vid min sida. Till och med våra hantverkare tyckte att de lärde sig massvis av honom! Och det fungerade också jättebra att beställa tider, betala räkningar och annat. Jag rekommenderar alla, bostadsrättsföreningar såväl som företag och privatpersoner, att göra sådana här trestegsbesiktningar och anlita Badrumsbesiktningar!
Om du inte är expert på badrum så tro…
Om du inte är expert på badrum så tro mig det är värt varenda krona att anlita Badrumsbesiktningar AB. Jag blev lurad på min första badrumsrenovering trots att jag gjort min research, tagit in offerter och valt ett företag med bra referenser. Entreprenören ansåg att jag hade höga krav och sen gick den i konkurs. Dyr läxa så till omgång två köpte jag en tre-stegs-besiktning och skrev in i avtalet med entreprenören att en tre-stegs-besiktning skulle göras. Andreas är ett fullblodsproffs, extremt kunnig, var mitt stöd och kom med kloka förslag på lösningar och representerade mig under hela renoveringen. Han såg till att följa upp eventuella fel och att badrummet blev byggt enligt alla regelverk. Det är många entreprenörer där ute som gärna intygar att de har alla korrekta intyg och vet hur man renoverar badrum men långt ifrån alla som verkligen vet vad de gör, du kan inte lita på dem fast de har alla intyg. Om du inte är expert på badrum så behöver du professionell hjälp och det får man av Badrumsbesiktarna. Rekommenderar dem varmt och kommer att anlita dom igen.
Superbra!
Vi har anlitat Badrumsbesiktningar AB vid samtliga våra badrumsrenoveringar och kommer att göra det vid alla kommande badrumsrenoveringar. De är extremt professionella och superkunniga. Vid alla renoveringar har de noterat fel och brister som byggarna sedan har fått åtgärda innan det är försent. Jag kommer aldrig att genomföra en badrumsrenovering utan att anlita Badrumsbesiktningar AB.
Jag är så nöjd!!
Jag är så glad att jag gjorde en slutbesiktning med hjälp av Badrumsbesiktningar - men nästa gång kommer jag garanterat att välja en trestegsbesiktning!
Jag har inte mycket kunskap om badrumsrenoveringar, så jag var noga med att välja en välrenommerad entreprenör. För säkerhets skull anlitade jag ändå Badrumsbesiktningar för en slutbesiktning. Trots att entreprenören hör till de bästa och till synes hade gjort ett bra jobb, så hittade Andreas flera punkter som inte var ok.
I slutändan blev det mesta korrigerat och jag fick en prisreduktion på det som ändå bedömdes vara godtagbart. Andreas var otroligt proffsig och hjälpsam och mån om att allt skulle bli så bra som möjligt.
Jag är supernöjd!
Mycket bra firma!
Anderas gjorde en besiktning hos mig som jag är mycket nöjd med. Arbetet var omfattande och väldigt välgrundat. Det kunde inte ha varit bättre. Jag kan varm rekommendera denna firma för era besiktningar!
Badrumsbesiktningar levererade över…
Badrumsbesiktningar levererade över förväntat! I en bransch där många slarvar med tid, ekonomi och kvalité så höll besiktningsmannen och ägaren/VD måttet mer än förväntat! Tack!
Más información sobre otros tipos de reseñas.