Ordren blev ekspederet med det samme. Varen, en afbryder fra 60'erne fungerede perfekt. Sågar med fin finish. Var lidt længe om at nå frem til Bornholm, men det skyldes PostNord.
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Pæn butik og venligt personale. Men når man kører efter varer, de har på hjemmesiden skal man liiiigggeeeee vide at ved gulv, når hjemmesiden skriver de har 12 stk af en vare, mener de m2 ikke pakker.... Ver más
La empresa ha respondido
Godt at købe genbrug, og kvik ekspedition uden dikkedarer. Varerne var både i god stand og fornuftigt emballeret. Ikke noget med kæmpekasser til små enheder, som fra de store distributionsvirksomhede... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Industrivej 2, 7600, Struer, Dinamarca
- baerebyg.dk
Varen var i særdeleshed god stand
Ærlig og rigtig go service
Ærlig snak ved tlf opkald, fragtpris rettet som aftalt, hurtig levering. Jeg kigger her næste gang jeg skal handle til hjemmet.
Godt at købe genbrug
Godt at købe genbrug, og kvik ekspedition uden dikkedarer.
Varerne var både i god stand og fornuftigt emballeret. Ikke noget med kæmpekasser til små enheder, som fra de store distributionsvirksomheder.
Pakke ikke ankommet - ny er nu kommet
Problemer med fremsendelse af pakke bleb løst. Man skal nok have lidt styr på hvordan man sender sine pakker.
Når det så er sagt - så lykkedes det at komme i kontakt med dem over mail. De sendte en ny pakke, som jeg så desværre ikke modtog, men det viste sig at posten havde lagt den i postkassen i stedet for at aflevere - og det er ikke baerebygs skyld - derfor får de 3 stjerner - produktet lever op til det aftalte, og dte er en god idé ;-)
Rigtig fint produceret vare
Rigtig fint produceret vare, som ikke var dyr og hurtig leverance.
Super handel kunne godt handle der igen…
Super handel kunne godt handle der igen 👍
Pakket meget sikkert og hurtigt leveret.
Vinduesplade til meget rimelig pris!
Vinduesplade til meget rimelig pris!
desværre knækkede den under transport
men de refunderede beløbet
Fantastisk service
Varen var iorden og uden fejl
Alt som det skulle være
Alt som det skulle være, lidt dyrt med porto, når det kun er en lille dims man mangler.
Køber gerne derfra igen
Hurtig afsendelse og varen var som forventet. Køber gerne derfra igen.
Modtog varen hurtig
Modtog varen hurtig.
Målene var præcist som angivet i annoncen
Var ikke klar over at det her var…
Var ikke klar over at det her var trustpilot, den gider jeg ikke, det er mest fup.
God kundeservice, hurtig levering og lave priser
Jeg bestilte igår nogle varer til udsugning/ventilation via deres hjemmeside. Kort efter at have bestilt, indså jeg at have glemt at tilføje en vare. Derfor skrev jeg til BæreByg via mail, og fik lynhurtigt svar og den ekstra vare med på bestillingen. Rigtig god service, som man ikke kan tage forgivet nu om dage.
Jeg har allerede i dag modtaget varerne, cirka 24 timer efter min bestilling. Det hele passer, og billeder på hjemmesiden stemte fint overens med det jeg modtog.
Oveni den gode kundeservice og hurtig levering, var prisen på varerne desuden ca. 1/3 af hvad jeg skulle have givet andetsteds!
Hvis BæreByg har noget du kan bruge, kan jeg varmt anbefale at bruge dem.

Respuesta de Bærebyg
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.