Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos de mano
  2. Tienda de bolsos
  3. Tienda de vestimenta clásica

Escrito por la empresa

Baggas is ontstaan vanuit de gedachte dat stijl niet in een hokje past. Mode is persoonlijk, rauw en constant in beweging. Het gaat niet om regels volgen, maar om dragen wat bij jou past. Daarom focussen wij ons op authentieke vintage en pre-owned designer tassen die je moeiteloos combineert met je eigen vibe, of je nu clean, street, basic of uitgesproken gaat. Wij geloven dat een designer tas niet alleen thuishoort bij een “perfecte” outfit of een speciaal moment. Een goede tas kan altijd mee, naar werk, school, een festival of gewoon dagelijks. Juist het mixen van designer met streetwear of casual fits maakt een look interessant. Bij Baggas draait het om balans, high-end items die je op jouw manier draagt. Alle tassen die je bij Baggas vindt zijn zorgvuldig gesourced en 100% authentiek. We kiezen bewust voor vintage en pre-owned designer tassen, omdat ze karakter hebben, langer meegaan en een verhaal meedragen. Geen fast fashion, maar kwaliteit die blijft. Elk item wordt geselecteerd op staat, uitstraling en draagbaarheid, zodat jij iets krijgt waar je echt wat aan hebt. We houden ons aanbod bewust breed. Van iconische designer klassiekers tot opvallende statement bags en tijdloze everyday pieces. Door continu te zoeken naar verschillende merken, stijlen en prijsklassen zorgen we ervoor dat designer tassen toegankelijk blijven, zonder dat ze hun waarde of identiteit verliezen. Zo is er bij Baggas voor iedereen iets te vinden. Naast stijl geloven we ook in duurzaamheid binnen fashion. Door te kiezen voor vintage en pre-owned designer tassen geven we luxe items een tweede leven en dragen we bij aan een meer bewuste manier van consumeren, zonder in te leveren op uitstraling of kwaliteit. Baggas staat voor vrijheid in stijl, liefde voor design en respect voor individualiteit. Geen standaard looks, geen vaste regels. Gewoon goede tassen, echte kwaliteit en ruimte om jezelf te zijn.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,0

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Love it!!

Love it!!
Goede communicatie gehad met het bedrijf en mijn bestelde tas was mooi ingepakt. Helemaal verliefd en het voelt alsof de tas speciaal voor mij is gémaakt.

Volgend jaar weer haha (ff sparûh)

29 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt suuuuper blij met mijn Gucci Abbey…

Echt suuuuper blij met mijn Gucci Abbey tas!!! Ik was op zoek naar een zwarte maar uiteindelijk toch voor wit gegaan. Al me vragen werden snel beantwoord en mocht ik weer op zoek zijn naar een tas, weet ik waar ik moet zijn.

4 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.