užsisakiau čiužinį, moteris paskambino ir paklausė ar mano lova su grotelėm, nes tokiai lovai jis netinka, mano ne, kitiems pardavėjams toks dalykas dzin, galima buvo pasirinkti pristatymo laiką, pvz... Ver más

La empresa ha respondido
Perku 5 kartą ir tikrai ne paskutinį. Jūsų baldai atitinka kainos ir kokybės santykį. Pristatymas greitas. Atsiskaitymas galimas grynais. Berniukai dirbantys labai malonūs, padėjo nemokamai užnešti į... Ver más
La empresa ha respondido
Visų pirma - malonus ir labai greitas klientų aptarnavimas. Sklandus ir greitas pristatymas (pagal terminus), malonūs kurjeriai (prisitaiko prie laiko, jei reikia - be problemų pakeičia pristatym... Ver más
La empresa ha respondido
Baldai 1 mano pagrindinė įmonė apsiperkant baldais, bet kokio reikiamo baldo visada ieškau čia. Ir visada randu tai ko reikia. O paslaugūs darbuotojai dar labiau pritraukia, kad prekes įsigyčiau pas... Ver más
La empresa ha respondido
Išsirinkite baldus internetu patogiai su Baldai1. Esame elektroninė parduotuvė, kurioje rasite itin platų baldų pasirinkimą visoms namų erdvėms. Nuo klasikos iki modernių stilių – siūlome baldus kiekvienai erdvei, nesvarbu, ar ieškote patogios sofos, praktiško darbo stalo ar prieškambario spintos. Mėgaukitės greitu pristatymu, rūpestingu klientų aptarnavimu ir sklandžia apsipirkimo patirtimi. Baldai1 rasite viską, ko reikia jūsų svajonių namams.
Visus užsakymus pristatome nemokamai
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Atlieku ne pirmą savo baldų pirkimą, esu pilnai patekinta. Išsirinkus virtuvės stalą bei kėdes, naudojantis, neturime jokių priekaištų kokybei. Pristatytos prekės buvo gerai supakuotos, ir laiku pristatytos kurjerių.

Respuesta de Baldai1.lt
Badų teko palaukti bet buvo maloniai pranešta kad vėluos.Baldą gavome geros kokybės ir pristatymas vyko sklandžiai

Respuesta de Baldai1.lt
Your mesurments didnt come as they were supposed to.

Respuesta de Baldai1.lt
Nepavyko susirinkti naktinio staliuko, nes dviejose šoninėse plokštėse skylės išgręžtos per aukštai, ko pasėkoje, stalčiai lipo vienas ant kito, atsirado tarpai.
Teko patiems pergręžti skyles.

Respuesta de Baldai1.lt
Viskas patiko ir baldai ir pristatymas. Labai patinka,jog gali pats rinktis kada bus pristatytos prekės.

Respuesta de Baldai1.lt
Good company and easy to find what I want, easy to order and quick delivery, most products was in good quality and which not - they solved problems very quickly.

Respuesta de Baldai1.lt
Baldo kokybė atitinka kainą,pristatymas operatyvus,viskas puikiai🙂

Respuesta de Baldai1.lt
Tobula! Greita reakcija, labai geras aptarnavimas, mandagūs. Pirkau minkštą kampą - kokybiškas. Esu labai labai patenkinta

Respuesta de Baldai1.lt
Greitas pristatymas, teikia užnešimo paslaugą. Pirkome lovą, kurios spalva visiškai atitinka nuotrauką, kokybiška.

Respuesta de Baldai1.lt
Kampas super pristatymas per numatytą terminą aš patenkinta 🥰

Respuesta de Baldai1.lt
Lova kokybiška. Nesudėtingai sudedama.
Malonus bendravimas sutariant atvežimą.
Puikūs vyrukai, kurie atvežė/atnešė pakuotę.
Žodžiu, jokių pretenzijų 😊

Respuesta de Baldai1.lt
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.