Meget arrogant rideskole. Ren pengemaskine
Vores 10 årige datter var til en prøvetime om søndagen kl 14-15, og den pige som underviste, var så arrogant og ikke imødekommende at hun fuldstændig ignorerede min datter, da hun kom ind. I 5 min snakkede hun højt om sig selv, selvom jeg stod lige foran hende for at tale med hende omkring min datter.
Hun råbte tværs over hallen, så hun ikke skulle rejse sig, hvor meget erfaring min datter havde osv.
Hun reagerede ikke på at min datter ikke kunne få hesten i gang, da det var en sød men meget sløv hest, trods de kun var 5 på holdet.
Min datter så så ked ud af det og sad og græd lidt, at jeg spurgte hende om hun ville stoppe efter 30 min, hvor hun havde kæmpet med hesten og kun skridtede. Så fik jeg skæld ud af pigen som underviste, da jeg ikke måtte tale til min datter på banen. Hvorpå jeg bad hende om st hjælpe min datter i gang.
Det endte med jeg tog min datter og hest ud og sadlede den af, og den glæde der var i min datters ansigt inden timen begyndte var helt væk.
Inde i stalden stod en masse andre mødre som desværre Ikke kunne anbefale de andre lærere heller, da de bare ikke generelt er særlig venlige/ børnevenlige på nær en som er helt booket op.
Da vi så ringede til kontoret og bad om at kunne prøve et andet hold og fortalte om situationen, og om vi følte os lidt snydt at at have betalt 130,- kontant til underviseren for ingenting, så fik vi et koldt svar at sådan er det og vi kunne bare lade være med at forlade timen før den var færdig.
Vi er en familie med rideerfaring, og vi kommer aldrig til at sætte vores ben på denne rideskole igen.
Vi har nu efterfølgende også talt med en del andre forældre som har prøvet rideskolen og som kender denne underviser om søndagen, og som har samme opfattelse som os.
25 de agosto de 2020
Opinión espontánea