4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,3

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aftaler at købe 4 japanske…

Aftaler at købe 4 japanske kirsebærtræer podet i ca. 150cm højde til 498 stykket (hvilket også er den pris der står på deres hjemmeside, som også står som en vare de har på lager), da vi kommer for at hente dem vil de have 800 for dem stykket. De bilder mig så ind at det er fordi det er en udgave der er podet højere og derfor dyrere. Efter jeg kommer hjem måler jeg dem så ud til 145-148cm til podningen alle sammen, så det var 100% løgn.
Når jeg gør dem opmærksom på det siger de pludseligt at det er fordi stammernerne er tykkere på den model vi har fået. At de sådan skifter forklaring efter forgodtbefindende fortæller mig snarere at det er bedrag og fuskeri med fuldt overlæg. Derudover kan jeg ikke forestille mig at de træer vi har købt kan være tyndere i stammen uden at knække midt over så det er også 100% løgn.

16 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 2 buketter til begravelse fredag

Købte 2 buketter til begravelse fredag. Bestilte dem torsdag. De var klar da jeg kom fredag. Pris som aftalt. Ved begravelsen sammenlignede jeg med de andre buketter der var. Jeg kunne helt enkelt dele buketterne i dem der var afhentet hos en blomsterbinder og dem der var bestilt og leveret direkte til begravelsen. Det var så udtalt at det var pinligt.

28 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er tvunget til at gi en stjerne og…

Er tvunget til at gi en stjerne og desværre ikke nul.
Den mest uforskammet og provokerende ejer af planteskole. Måtte gå til sidst da jeg vidste hvor jeg var på vej hen.
Sagde om de var underbemandet da mange af deres blomster hang med hovedet. Stedmoderblomster, Persille mm og ville blot være venlig også fordi de lavendler vi ville købe var mere en udtørret.
Hvad jeg bildte mig ind....de havde 30 års erfaring og jeg vidste ikke en skid. Hvad jeg bildte mig ind og komme der og tro jeg vidste noget om blomster.
Sagde mest af alt det blot krævede et look på blomster og ikke meget mere.

Nu kigger jeg på 4 lavendler privat som altid vil minde mig om den sure k....

12 de junio de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.