Información sobre la empresa

4. Mayorista textil
  5. Tienda de costura
  6. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Balsløw A/S er en familieejet dansk virksomhed med over 80 års erfaring i tekstilbranchen. Hos Balsløw finder du et bredt udvalg af metervarer, bånd, sytilbehør, symærker og design-selv produkter. Vi leverer både til sybutikker i hele Norden og til privatkunder i Danmark via vores webshop. Vi har vores base i Hadsund, hvor vi stadig værner om danske produktionstraditioner inden for blandt andet tekstilbånd og tekstiletiketter. Gennem årene har vi udviklet os fra grossistvirksomhed til en moderne tekstilvirksomhed, der i dag betjener både industri-, detail- og privatkunder. Virksomheden drives i dag af 3. generation. Ja, faktisk er 4. generation også ansat i firmaet i dag. Din anmeldelse hjælper os med at blive endnu bedre – og vi sætter stor pris på, at du deler din erfaring med Balsløw her på Trustpilot.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,9

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 4 estrellas sobre 5

god kvalitet, rimelige priser og hurtig ekspedition

Har handlet stof til patchwork et par gange, god kvalitet, rimelige priser og hurtig ekspedition. God oplevelse, vil helt sikkert vende tilbage igen

25 de agosto de 2026

Hej Irene
Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvalitet, priser og levering. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen med metervarer til dine næste patchworkprojekter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flotte folde elastikker

Flotte folde elastikker, hurtig forsendelse.

2 de septiembre de 2026

Hej Gitte,
Tusind tak for din fine anmeldelse 💚 Det glæder os, at du er tilfreds med både foldeelastikkerne og den hurtige levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans.

22 de agosto de 2026

Hej Ulf,
Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hjemmesiden fejler og kunden skal betale for deres fejl

Jeg havde bestilt silkebånd med min afdøde fars navn, til min brudebuket. Hjemmesiden angiver at minimum er på 5 meter. Jeg trykker 1 stk - forventer her det er 5 meter. Betaler og forventer så at modtage det bestilte. Får så en mail, hvor de vedkender min ordre, men at hjemmesiden fejler, så jeg skal betale yderligere 156 kr for 4 ekstra meter, selvom der antydes på min bestilling, at 1 stk er 5 meter. De fortæller mig der er sket en fejl på hjemmesiden og jeg derfor har en merbetaling, hvis jeg vil modtage min ordre - jeg modsiger deres krav og forsøger at tale ind i, at deres hjemmesides fejl ikke burde koste mig mere. Hun vælger at afslutte med at hun annullerer min ordre. Trods fejlen er på virksomhedens side.

16 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.