Har sendt jer en mail men for intet svar, derfor denne anmeldelse. I mailen stod: Nu har vi prøvet strømperne lidt og de er desværre ikke som vi forventede. Syningen med jeres logo bliver eks... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Bambus-strømper er meget populære i hele familien - de fleste vil nu ikke gå med andet :-) Derfor er Bambox' abonnement-ordning helt i top - der er rift om strømperne hver gang der lander en ny pakke... Ver más
Hurtig levring. Dejlig blød kvalitet, der holder formen. Og bedst af alt, ingen sure tær🫣 Det er altid Bamboxstrømper der bliver valgt først, og det er næsten en katastrofe når der kun er bomulds... Ver más
Hos Bambox.dk har vi specialiseret os i basic produkter i bambus. Vi sælger strømper, t-shirts, undetrøjer og boxershorts til mænd og kvinder, alt i bambus.
Dinamarca
Ha contestado el 77% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min mand og drenge elsker strømperne og siger det er de bedste de nogensinde har haft.
Har sendt jer en mail men for intet svar, derfor denne anmeldelse.
I mailen stod:
Nu har vi prøvet strømperne lidt og de er desværre ikke som vi forventede.
Syningen med jeres logo bliver ekstra tydeligt efter vask og driller rigtig meget under min søns fod.
Købte netop disse fordi han er sensitiv.
Jeg ved ikke om I har andre uden dette eller det bare er sådan de er?
Der stod bare de var rigtig behagelige og det er de desværre ikke for ham.

Respuesta de Bambox.dk
De bedste sokker der findes. De gær det som de reklamere med og de har en skarp pris. Vi bruger kun Bambox her hjemme. Og vi satser på at gøre det i mange år endnu 👌
Jeg har været kunde hos og bruger af Bambox i en årrække og har udelukkende godt at sige om både de t-shirts, underbukser og sokker, som jeg har derfra - ikke kun hvad angår kvalitet og komfort, men også holdbarhed og levering. Og naturligvis også de meget reducerede lugtproblemer, ift. hvad man kan have med fx bomuldsprodukter.
Fremragende produkter. Jeg går kun i strømper fra bambox. Slut med stinke fødder. Kan varmt anbefales
Deres strømper fjerne den dårlig lugt fra mine føder også selv efter en hel dag med sikkerhedsko. Kan kun varmt anbefale dem. Ud over det så holder deres holdbarhed som de lover så 5 stjerne fra mig
Elsker mine strømper, de er dejlige blød og strammer ikke, men sidder stadig godt fast
Derfor er Bambox' abonnement-ordning helt i top - der er rift om strømperne hver gang der lander en ny pakke!
Hurtig levering, dejlig bløde strømper som jeg bestemt vil købe igen
super lækre og bløde strømper.
og bonus at man ikke får sure tæer :)
Hurtig levring.
Dejlig blød kvalitet, der holder formen.
Og bedst af alt, ingen sure tær🫣
Det er altid Bamboxstrømper der bliver valgt først, og det er næsten en katastrofe når der kun er bomuldstrømper tilbage i skuffen.
Jeg elsker mine Bambox strømper.
Jeg har haft abonnement de sidste 6-8 år, hvor jeg med fast interval modtager 21 (7*3) og skifter alle ud.
Så dejlige at jeg aldrig går i andet end disse.
Jeg har været utrolig glad for strømperne til min søn. Han kan ikke li andre strømper end dem. Desværre har de lavet om på kvaliteten og det kunne man mærke med det samme! De er langt fra li så bløde som før og vævningen er også blevet anderledes. Det er så ærgeligt, så vi kan ikke bruge dem mere. Æv!
Helt vild god kvalitet jeg er expert til at få hul i sokker dem jeg har købt har ikke et eneste hul efter 6 måneder og komforten er perfekt..
De bedste strømper ever. Min søn har autisme og er meget sanse sart inden vi fandt jeres sokker kunne han ikke have sokker på. Vi har de sidste 10 år købt sokker fast ved jer da det er de eneste sokker han kan bruge.
Super gode og meget holdbare strømper som ikke strammer eller laver mærker på benene.
De strømper jeg over tid har købt hos Bambox er fantastiske* (jeg er jyde!) og jeg forbliver kunde.
* Komfort, slidstyrke og ingen sure tæer.
De bedste sokker. Bløde med god pasform. Hurtig levering.
Más información sobre otros tipos de reseñas.