Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold deg unna sokkene deres

Hold deg unna sokkene deres. Jeg skriver aldri anmeldelser, men for en gangs skyld føler jeg at jeg må. Jeg kjøper alltid enkle svarte (relativt billige) sokker fra carlings og tilsvarende. De varer i typ 2 år. Bambusa sine sokker er hakket mer konfortable, men aldri har jeg vært borti sokker som varer 3 måneder. Du er heldig om de holder 10 gangers bruk, mer sannsynlig halvparten før hullene dukker opp. Temu leverer garantert bedre.

1 de abril de 2026

MANGLENDE LEVERING AV SOKKER

Nå, - etter 2 måneder har jeg fortsatt ikke fått sokkene jeg betalte 249 kr for. Kjøpet var et støttekjøp / dugnad for barnebarnet mitt som er medlem av et idrettslag. Før kjøpet ble jeg opplyst om at en betydelig andel av betalingen skulle gå til idrettslaget.

Idrettslaget avsluttet dugnaden 20.okt. -25. Så etter denne datoen har det vært rikelig med tid for Bambusa å sende de bestilte sokkene.
Vet heller ikke om idrettslaget har fått sin rettsmessige andel av dugnaden.

Min mening er, hvis du ikke vil bli lurt, styr unna dette firmaet. Ved neste gangs dugnad skal jeg bidra direkte til mitt barnebarn / idrettslaget. Da unngår jeg ergelser fra et useriøst nettfirma.

3 de diciembre de 2025

Bambusa ankelsokker

Kjøpte ankelsokkene da jeg sverger til de. Det angrer jeg på da de nå er mye tynnere i stoffet enn tidligere noe som gjør at de tåler mindre. Allerede etter første dag begynte de å bli nuppete.

29 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Komfortable sokker som puster

Komfortable sokker som puster. Dessverre er kvaliteten dårlig. Går hull etter 10-15 runder og det er synd. Er av den oppfatning at de var bedre før, men det kan være ren innbilning. Ankelsokkene holder lengre kan det virke som.

6 de mayo de 2025

Elendig kvalitet

Elendig kvalitet. Hull på alle sokkene etter ca 10 gangers bruk. Fikk de til Jul i 2021. Andre sokker holder 3-4 år.

17 de octubre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.