Har kjøpt flere ganger hos Bamsedyra/Josh den siste tiden. Dette er en person som jobber på og er veldig flink til å drive butikk fra bunnen av. Du kjenner at han er gira på å få til ting, og han er... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Forhåndsbestilte en jellycat rett før julaften. Tok litt tid før den kom, men da den kom så var den veldig fin. Hørt at det er en mann som driver denne bedriften alene! Og jeg støtter det han dr... Ver más
Helt fantastisk service! Når vi var uheldige og fikk en skadet luggen så var vi så heldige så vi fikk ny føre det ble merket i hjemmet!:)
Sendte bamsene fort.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bamsedyra er en norsk lekebutikk med lidenskap for kosedyr av høy kvalitet. Butikken ble startet av en utdannet atferdsbiolog med et ønske om å dele kjærligheten til naturen med barn over hele Norge. Vi tilbyr naturtro og myke kosedyr fra anerkjente merker som Hansa Creation og Living Nature. Kvalitet, realisme og god kundeservice står i sentrum. Enten du handler på nett eller besøker butikken vår i Gjøvik, ønsker vi at Bamsedyra skal være ditt førstevalg for kosedyr i Norge.
Información de contacto
Sommerfeldtsgate 3, 2815, GJØVIK, Noruega
- sales@bamsedyra.com
- bamsedyra.no
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
First time purchasing from Bamsedyra.
The shipping was fast and there were no problems with the order.
Rask og hyggelig handel
Rask og hyggelig handel! 10/10 kundeservice! Anbefales!
Veldig søt bamse som jeg skal bruke i…
Veldig søt bamse som jeg skal bruke i barnehagen.Rask levering😊
Ryddig og lett å finne frem.
Super service:) produkta er også veldig…
Super service:) produkta er også veldig fine.
Bestilte fra nettstedet dems det…
Bestilte fra nettstedet dems det opplevde jeg som veldig fint og effektivt.
Fornøyd med handelen
Fin nettbutikk, rask levering av bra produkt. Veldig fornøyd.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.