Bandasjesjop.no har sendt min pakke til en pakkeboks i Danmark, enda jeg bor i Norge og i min ordrebekreftelse var min riktige adresse oppgitt! Jeg prøvde å kontakte dem og avventer svaret. Jeg kontak... Ver más
La empresa ha respondido
Var plaget av sterke smerter i nakke, rygg og skuldre. Bestilte en nakkemassasjepute etter anbefaling fra en ansatt. Nakkemassasjeputa ble levert bare ti dager etter bestilling, til tross for vinterst... Ver más
La empresa ha respondido
Foreløpig bare tre stjerner (nå fire) grunnet problemene med PostNord og toll. Vi får se om Bandasjeshop.no får løst saken, noe de "lover" i en E-post. Oppdatering: Saken er nå løst, men det blir l... Ver más
La empresa ha respondido
Raske og skikkelige. Netthandelen gikk raskt, enkelt og problemfritt. Vi kjøpte fingerbandasjer, som viste seg å ha god kvalitet, så vi skulle bestille flere. Det var tomt på lager, men vi skal få... Ver más
La empresa ha respondido
Bandasjeshop.no tilbyr et bredt utvalg av bandasjer, støtteutstyr og rehabiliteringsprodukter. Deres sortiment inkluderer blant annet kompresjonsbandasjer, støttebandasjer, sportsbandasjer og ortopediske hjelpemidler. De legger vekt på å tilby høykvalitetsprodukter som kan bidra til å forbedre folks helse og velvære. I tillegg til det brede produktutvalget, tilbyr Bandasjeshop.no også råd og veiledning for å hjelpe kundene med å finne de riktige produktene for deres spesifikke behov. De er opptatt av kundetilfredshet, og tilbyr en ekstraordinær bytterett på 30 dager, samt 24 måneders reklamasjonsrett. De har også et lojalitetsprogram hvor kunder kan tjene poeng og få rabatter på fremtidige kjøp.
Tangmosevej 87G, 4600, Køge, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det var enkelt å finne det jeg trengte på nettsiden og leveransen var meget effektiv.

Raske og skikkelige.
Netthandelen gikk raskt, enkelt og problemfritt.
Vi kjøpte fingerbandasjer, som viste seg å ha god kvalitet, så vi skulle bestille flere. Det var tomt på lager, men vi skal få mail når varen igjen er på lager.
Virksomheten er god på å gi gode tilbakemeldinger og informasjon.

Respuesta de Bandasjeshop.no
Veldig fint produkt, men ble ødelagt med en gang. Nå svarer ikke kundeservice, så vet ikke om jeg får ny eller ikke. Hadde vært fint om mailen jeg sendte kan besvares

Respuesta de Bandasjeshop.no
Vi har ikke mottatt varen...
Det er ikkje komt noko epost med info om forsinkelse til meg dessverre.

Respuesta de Bandasjeshop.no
Levering tok 2 uker. Skyler sikkert på postgang, men sa må dem endres. En kan ihvertfall ikke skryte på seg hurtig levering.

Respuesta de Bandasjeshop.no
Jeg er veldig fornøyd sokkene er behagelige å ha på å strammer ikke rundt leggen.Anbefales

Respuesta de Bandasjeshop.no
Enkelt å finne varen på nettsiden, rask levering og bra produkt. 👍

Respuesta de Bandasjeshop.no
4 dagers leveringstid på en vare som er på lager er for dårlig.

Respuesta de Bandasjeshop.no
Alt stemte med min bestilling, samt god oppfølging av levering.

Respuesta de Bandasjeshop.no
Jeg bestilte en kompresjonsstrømpebukse, men den jeg fikk ble returnert da den ikke passet en kvinnekropp. Jeg har siden ikke hørt noe fra dere. Jeg ba om å få en annen eller pengene tilbake. Er skuffet.

Respuesta de Bandasjeshop.no
Fikk produktet skadet i Posten fordi de har ikke pakket den godt (myk eske i en boblekonvolutt)og har sendt den fra Danmark til Norge. Etter at jeg returnerte den påsto de at jeg har skadet emballasjen av produktet og de kan ikke selge det videre. Mest sannsynligvis sender de den skada esken i posten igjen til en annen kunde og får betalt for den. Dette er en lure bedriften så ikke kjøp derfra.Det er flere sider som har tilsvarende eller bedre produkter.Hvis du kjøper noe ta flere bilder før du sender det i retur, for da kan de ikke si ifra at den kan ikke selges videre fordi du har allerede laget en flekk på den.