Har lige fået monteret vores New Yorker dør, med sideparti og det passer bare super godt. God kvalitet det er dælme tungt at bære rundt på. Kan kun anbefale at købe herfra.
Consulta las opiniones de los clientes
Er i gang med at total renovere hus. Dette er uden sammenligning min bedste håndværkeroplevelse. Allerede under designfasen var der god og løsningsorienteret feedback. Da jeg måtte rykke leverancen... Ver más
Virkelig flotte NY vi har fået monteret. Flot montage! Hele vejen igennem har det være vildt professionelt setup lige fra besøg i showroom til montering af døren. Stor anbefaling herfra for vildt flot... Ver más
Nem og tydelig kommunikation fra start til slut og sindssygt pænt newyorkerparti. Ventetiden værd! Montørerne så en anelse pressede ud, da de så vores smalle trapper😂, men de havde heldigvi... Ver más
Información sobre la empresa
- Taller de reparación de mobiliario
- también en la categoría
- Tienda de decoración e interiorismo
Escrito por la empresa
Hos Bang & Vejborg laver vi dansk håndlavet interiør stål og får indretningsdrømme til at gå i opfyldelse. Vi laver alle former for minimalistisk New Yorker design - alt fra vægge og vitrineskabe til døre- og skydedøre til private hjem og virksomheder. Lad lyset strømme ind i dit hjem med vores slanke glaspartier til private og erhverv. Vi klarer alt fra A til Z fra rådgivning, design til levering og montering. Byg dit eget New Yorker parti på vores hjemmeside og få en pris på mail efter 2 minutter. Lad os tage en snak!
Información de contacto
Entreprenørvejen 61, 8550, Ryomgård, Dinamarca
- +4577778550
- peter@bang-vejborg.dk
- bang-vejborg.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
10/10 oplevelse!
Montørerne så en anelse pressede ud, da de så vores smalle trapper😂, men de havde heldigvis medbragt den største jahat og optimisme. Virkelig god oplevelse med dem.
Fugeteknikeren, som Bang & Vejborg samarbejder med, har også gjort et virkelig fint stykke arbejde.
10/10!
Kvalitet & service helt i top
Jeg har lige fået monteret en newyorker væg fra dem. Og jeg må sige jeg er yderst tilfreds den er virkelig flot. Online opmåling over WA med brug af tommestok, og væggen passer 100% ind hvor den skulle være. De er virkelig professionelle fra start til slut.
Virkelig smukt resultat og super…
Virkelig smukt resultat og super service undervejs.
Bang & Vejborg har hele vejen igennem været nemme at få kontakt til. Super flot håndværk
Bang & Vejborg har hele vejen igennem været nemme at få fat på. Ringede hurtigt tilbage.
Vores parti var blev målet forkert op hvilke de tog på sig og lavede et nyt parti.
Flot håndværk og dygtige håndværker
Fantastisk flot resultat og super god…
Fantastisk flot resultat og super god service hele vejen igennem
Den flotteste væg
Den flotteste væg, godt at vi havde god snak inden.
Ventetiden var givet godt ud.
God service fra de to opmålere.
Utrolig fin new yorker dør
Utrolig fin new yorker dør. God kvalitet og ser ud til at være godt lavet.
Fin process fra start til montering.
Vi har fået den flotteste new Yorker…
Vi har fået den flotteste new Yorker dobbelt dør monteret mellem stue og alrum.
Det har helt fra bestilling til montering været en god oplevelse med fin service og kompetente folk til at løse opgaven.
Døren er lavet på special mål og er super flot.
Får vi behov for flere døre, henvender vi os helt sikkert igen hos Bang & Vejborg.
Det absolut bedste og æstetisk…
Det absolut bedste og æstetisk flotteste på markedet! Vi elsker vores NY dør 🖤
God service
God service og guidance gennem "design" fasen samt flot installation af endelig produkt.
Til trods for første leverance var i en forkert farve så var kommunikationen god og løsning orienteret.
Vil helst sikkert bruge dem igen.
Vi er meget tilfredse med den dør vi…
Vi er meget tilfredse med den dør vi har købt, og servicen er fin. Det kan anbefales at lade deres montører levere varene da det lykkedes Danske Fragtmænd at bøje skinnen til døren hele to gange.
Fantastisk smuk dør
Fantastisk smuk dør! Alt spillede bare, fra start til slut! Kan kun anbefale firmaet. Det er alle pengene værd!
De eftersendte endda en ny liste som matchede døren, da den vi havde ikke passede i højden!
Super professionelt firma med produkter…
Super professionelt firma med produkter af høj kvalitet - den bedste anbefaling herfra
De har holdt deres aftale og tidsplan…
De har holdt deres aftale og tidsplan hele vejen.
Lækkert produkt og søde og venlige montage folk der kom til tiden.
Alt i alt en god oplevelse og vil klart anbefale dem til andre.
Alt gik lige efter bogen
Alt gik lige efter bogen, selvom vores hus ikke er helt lige, så fandt de alligevel en løsning.
Vi har virkelig haft et godt forløb hos…
Vi har virkelig haft et godt forløb hos Bang & Vejborg. Meget professionel rådgivning og en new yorker dør, der virkelig er prikken over iét i vores køkenalrum.
La experiencia Trustpilot