Bankenbazaar Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bank gekocht in juli. Netjes bezorgd. Nu nanen we 9 sept, contact op zowel via whatsapp en mail om deze te ruilen tegen een ander en dan regageert men niet snel. Ja gereageerd en daarna nope. Duurd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na in eerste instantie een vervelende ervaring met de levering van de artikelen is dit erg fijn opgelost. Twee erg behulpzame medewerkers kwamen om de artikelen te reinigen en in orde te maken en zelf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geregeld allemaal via Whatsapp. Snelle communicatie. Goed bod, eerlijke prijs. Verwacht geen mega bedragen deze mensen moeten er ook wijzer van worden. Leuke spontane chauffeur, hem een ha... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu ja, de bezorger was echt top, hele leuke en serieuze jongen, Mark was zijn naam. Daarnaast contact gehad met Thomas ivm bezorging en andere vragen. Ik had een tweedehandsbank wat qua maat gro... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 63% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

116 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vlotte bezorging en communicatie

Na een snel geplande bezichtiging, hebben we een bank gekocht. Vlotte bezorging en communicatie.

2 de enero de 2026

Respuesta de Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de bezichtiging, communicatie en bezorging soepel zijn verlopen. Geniet veel van uw nieuwe bank!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie,nette hoekbank gekocht via…

Mooie,nette hoekbank gekocht via bankenbazaar, via app bezorgafspraak gemaakt en alles netjes volgens afspraak geleverd. Zeer vriendelijke bezorger

20 de diciembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw hoekbank netjes is geleverd en dat alles volgens afspraak is verlopen. Geweldig dat onze bezorger vriendelijk was.

Echt een aanrader

Echt een aanrader! Hele vriendelijke medewerkers en super goede prijs/kwaliteit-verhouding. Ik zou er zó weer bestellen. Dikke tien :-)

2 de enero de 2026

Respuesta de Bankenbazaar

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent! Fijn dat onze medewerkers vriendelijk waren en dat u blij bent met de prijs/kwaliteit-verhouding. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Schitterende bank gekocht en snelle…

Schitterende bank gekocht en snelle bezorging! Zelfs tijdens de drukke feestdagen. Aanrader

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u blij bent met uw bank en dat de bezorging zelfs tijdens de drukke feestdagen soepel is verlopen. Dank voor uw aanbeveling!

Goede service!

Goede service!!

24 de diciembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw review! Geweldig dat u tevreden bent over onze service.

Snelle levering,goede kwaliteit

Snelle levering, fijne hulp met de bank binnen zetten. Goede kwaliteit!

23 de diciembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beschadigde bank

Bij levering lag de bank overhoop samen met nog een andere bank in de bestelwagen.
De onderkant van de zetel was opengescheurd bij het vervoeren (lag op een hoekig voorwerp). Bij het aankaarten daarvan nam de leverancier contact op met zijn verantwoordelijke en werd er mij verteld dat 'je dat toch niet ziet' en ze daar niet verantwoordelijk voor zijn?
Alsook een deuk in de rugleuning -waar ik nu niet perse over val-.
De zetel was ook in minder goede staat dan verwacht. Al ben ik me ervan bewust dat deze tweedehands is. De site beloofde anders.
Zou er dus allesinds niet nog eens bestellen.

Communicatie en regelen van de dag was wel snel en in orde.

22 de diciembre de 2025

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf. Duidelijke communicatie, snel geleverd en afspraak is afspraak. Kan het iedereen aanbevelen.

17 de diciembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie, snelle levering en dat afspraken goed worden nagekomen. Geweldig dat u ons aanbeveelt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig goeie service !!

goeie service !!! Als ik me hele inboedel er had kunnen halen had ik dat gedaan !! Hun team bestaat uit hele lieve mensen . Is er een probleem ? Al ligt het niet aan hun gaan ze met je zoeken voor een oplossing. Wij kochten dit jaar juli een bank bij hun maar door mijn eigen toedoen toch een te grote bank gekocht. Voor mijn Gezin was dit een doorn in het oog . Nu hadden wij besloten toch maar te kijken naar een andere bank bij hun. Ze bode ons een inruilkorting aan omdat de bank verder niet beschadigd is of vies. En daarbij kon die op korte termijn al geleverd worden ! Dank jullie wel top team !

17 de diciembre de 2025

Goede ervaring

Ik heb met ze gebeld, en binnen een dag was het vervoer geregeld, de bank werd door een vriendelijke jongeman gebracht. De bank ziet er net zo uit als op de website en zit prima.
Top bedrijf!

13 de noviembre de 2025

TOPervaring!

Wat een vriendelijke en enthousiaste medewerkers! Wat een rijke keuze aan tweedehands banken! Wat een fantastische leverservice! Wat een heerlijke salon heb ik nu dankzij Bankenbazaar 😁

8 de diciembre de 2025

Top service?

Gehele service was top, bank is precies als op de foto's. Snelle bezorging, de bezorger was heel attent. Een algehele prettige ervaring!

1 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.