La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgelopen week heb ik twee cocktailsets ontvangen van Bardedicated. Beide sets zijn prachtig verpakt en voelen echt aan als een cadeau. Eén van de sets heb ik daarom cadeau gedaan aan een vriend. In h... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Coctelería

Escrito por la empresa

Gedreven door een passie voor gezelligheid, plezier en verhalen delen over een goed glas, is Bar Dedicated geboren uit een onvergetelijke avond onder jonge ondernemers die genieten van een verfrissende cocktail. Stel je voor: een avond waar de cocktails in het lokale café niet langer voldoen. Je verlangt naar een cocktail van barista-kwaliteit, maar het lijkt alsof je er altijd minstens €10 voor moet betalen. Dan, alsof het nog erger kan, ontdek je dat de ingrediënten niet voldoen aan je verwachtingen. Frustrerend, toch? We wisten dat er een slimmere manier moest zijn. Daarom hebben we Bar Dedicated gecreëerd. Ons doel? Het mogelijk maken voor jou om die perfecte, overheerlijke cocktail te creëren. Een cocktail die elke keer precies goed smaakt. Een cocktail die het hoogtepunt van je avond zal zijn. Bar Dedicated - waar kwaliteit, plezier en creativiteit samenkomen. Want de perfecte cocktail maken? Dat kan je nu zelf.

3,7

1 estrella

Ha contestado el 63% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Een klaptafel besteld

Ik heb hier een klaptafel besteld. Er was een klein probleempje met de bestelling, maar de klantenservice heeft dit meteen professioneel en vriendelijk opgelost. Heel tevreden over de service en de snelle opvolging. Zeker een aanrader!

4 de mayo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wel betaald, maar product niet voorradig

Inmiddels heb ik na ruim twee weken mijn bestelling ontvangen, na betaling (€49,99) kreeg ik direct een bevestiging van bestelling en de mededeling dat het niet voorradig is. Vorige week gevraagd hoe het ermee stond en ik kreeg als antwoord dat ze het vrijdag zouden binnenkrijgen en direct zouden versturen. 5 dagen later nog niets ontvangen. Dat kan, maar ik vind het niet netjes dat ze pas ná de betaling laten weten dat het product niet voorradig is. Dit hadden ze op de site moeten vermelden, dan had ik het ergens anders kunnen bestellen.
Maar goed, ik heb het in goede staat ontvangen, al had de communicatie beter gekund.

15 de abril de 2026

Topkwaliteit cocktailset

Topkwaliteit cocktailset ! De shaker en maatbeker zijn van goede kwaliteit en voelen stevig aan. Cocktails maken is nu een stuk leuker.

7 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke set om thuis cocktails te maken

Ik had deze cocktailset eigenlijk gekocht omdat we binnenkort een feestje hebben en het leek me leuk om zelf cocktails te maken. De set kwam netjes verpakt aan en voelde meteen degelijk. Inmiddels al een paar dingen geprobeerd en dat gaat prima. Vooral handig dat alle tools gewoon in een pakket zitten.

6 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Degelijke kwaliteit voor de prijs

De cocktailset een paar weken geleden besteld. Levering duurde iets langer dan ik had verwacht, maar het pakket was verder netjes. Kwaliteit van de accessories is goed en de shaker sluit ook goed af. Voor thuisgebruik zeker een fijne set.

4 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wordt hier vaker gebruikt dan gedacht

Heel eerlijk: ik had niet verwacht dat we hem zo vaak zouden gebruiken. Immiddels staat de set gewoon standaard in de keuken. Het maakt het wel leuker om in het weekend een cocktail te maken in plaats van altijd hetzelfde drankje.

4 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Had cocktail set besteld, kreeg een tafel

Had cocktail set besteld. Bestelling werd niet verzonden door fout in het systeem. Nadat het was opgelost en mijn pakketje eindelijk aan kwam, was het het verkeerde pakketje. Namelijk een TAFEL. Ik geef 1 ster omdat 0 sterren niet mogelijk is.

3 de febrero de 2026

Product is prima

Product is prima. Verzending zou de volgende dag zijn dit is jammer genoeg niet gelukt, duurde 5 dagen dus beter niet melden dat het de volgende dag in huis is.

23 de enero de 2026

Verkeerd artikel geleverd

Verkeerd artikel geleverd. Whatsapp is op 27 aug voor het laatst gezien, vm ingesproken, mail gestuurd, contact formulier ingevuld, maar….geen enkele reactie. Gezien de eerdere slechte reviews zal het excuus wel zijn dat het systeem er uit lag. Waardeloze klantenservice dus🫤

8 de noviembre de 2025

Respuesta de Bardedicated

Beste Annemarie, Ons excuses voor dit ongemak. Door de drukte voor black friday is je berichtje niet goed verwerkt. Gelukkig zijn we er uiteindelijk samen goed uitgekomen, we wensen je veel plezier met de klaptafel!

prima levering

prima levering

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Bardedicated

Bedankt voor je leuke Review Toni, we zijn erg blij dat klaptafel goed is aangekomen. We wensen je nog veel plezier ermee!

Heel tevreden

Snel bezorgd en stevige degelijke tafel voor een goede prijs

30 de octubre de 2025

Respuesta de Bardedicated

We zijn blij dat de tafel goed ontvangen is Thea, daar doen we het voor. We waarderen je reactie enorm en hopen dat je nog veel plezier beleeft aan de tafel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Product was de volgende dag al…

Product was de volgende dag al geleverd.
Wijkt niet af van het plaatje.

28 de octubre de 2025

Respuesta de Bardedicated

Bedankt voor je mooie review Sabine en we zijn blij dat het zo snel geleverd is. We wensen je nog heel veel plezier met het cocktail set!

- Team Bar Dedicated

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.