Leveringstid lever ikke op til det der står på hjemmesiden,og man får et trackingnummer som heller ikke passer.Jeg har også betalt 300 kr som er spildt,når man ikke får sine vare.
Consulta las opiniones de los clientes
Vi beställde två hundleksaker (ankor) som på bilden i annonsen verkade vara av en större modell. Efter en månads tid efter flera påstötningar dök ankorna upp. Antiklimax – de var lagom stora som til... Ver más
Har nu modtaget min bestilling Med venlig hilsen Aase Petersen
La gente también ha visto
Leveringstid lever ikke op til det der…
Skrammel fra Kina!!!
Købte 2 gule ænder til min hund. Mage til billigt og ildelugtende skrammel skal man lede langt efter! Hold jer langt væk!
Oseriöst företag. Säljer kinesiska varor till högre pris än Temu!
Vi beställde två hundleksaker (ankor) som på bilden i annonsen verkade vara av en större modell. Efter en månads tid efter flera påstötningar dök ankorna upp. Antiklimax – de var lagom stora som till en katt!
Vi ville reklamera ankorna men Barkstop har inga retursedlar så man får skicka dem adresserade till deras adress i Genarp. Så klart fungerade det inte – de kom aldrig fram!
Vi borde kollat på Trustpilot innan vi gjorde köpet. Och jämfört med Temu där rejält stora ankor bara kostade en tredjedel. Returer till Temu har aldrig varit något problem!
Svarar inte
Lång leveranstid, när kopplen kom så gick ett sönder i resåren efter två promenader. Försökt att kontakta företaget ett antal gånger men de svarar inte. Både via mejl och sociala medier, ingen reply. Oseriöst företag, handla inte där.
Köp inget härifrån!
Beställde en sele till min hund. Efter 4 veckor hade den fortfarande inte kommit. Kontaktade dem och fick svar att de hade haft semester men att nu var den på väg. Efter ytterligare 3 veckor kontaktade jag dem igen då Klarna inte ville pausa beställningen längre.
Då fick jag svaret att varan blivit felsorterad och kommit till fel adress, men att den nu var på väg till mig.
Efter 8 veckor kom selen och ett tillhörande koppel.
Kopplet var så klent att jag inte ens skulle använda det till katten.
Selen var felsydd men användbar i ca 1 km då öglan för kopplet lossnade. Tur att hunden inte rusade ut I trafiken.
Köp inget från detta företag!
Dock var kundtjänsten åtminstone trevliga i mallen.
Svindelfirma
Svindelfirma. Jeg placerede overhovedet ikke ordre, udfyldte ikke mine betalingsoplysninger, alligevel blev der trukket et beløb fra min konto. Selvfølgelig er der heller ingen ordrebekræftelse på mit "køb". Hold jer langt væk fra deres hjemmeside!
Var är varorna? Kina!
Beställt varor 21 feb. Leveranstid 4-5 dagar. Varorna har ännu inte kommit. (23 mars..) varorna skulle betalas för 1 vecka sedan
Dåliga ofullständiga svar när man kontaktar kundtjänst.. . Inte framgått att det är levérans från Kina. Varning för Barkstop.
Har nu modtaget mine ænder
Har nu modtaget min bestilling
Aase Petersen
Fupfirma
i dag modtaget noget plastik bras i form af nogle kamme/børster
Ikke det jeg bestilte for 3 uger siden-som var 2 stk
barkstop-antistress and. Og ja som jer andre , har jeg ikke gennemskuet det var fake, og ikke en virksomhed i Sverige men i Kina. Totalt bedrag og pengene er trukket.
0 stjerner er for meget, men hold jer fra dette bedrageri
Fup firma
Fup firma, bestilte gule ænder - hundelegetøj d. 26/2. Har ikke modtaget nogen vare og Barkstop reagere ikke på henvendelser. Total dårlig stil.
Fup firma
Fup firma fra Kina.
Lever ikke de korrekte vare, får noget plastik bras i steden for en tøj and.
Kan kun fraråde dette firma.
Oseriöst lover återbetalning vid retur…
Oseriöst lover återbetalning vid retur skickat i retur inte ett svar ,,,?köp inget av dom
Har i dag modtaget noget plastik…
Har i dag modtaget noget plastik bras i form af nogle kamme/børster
Ikke det jeg bestilte for 3 uger siden-som var 2 stk
0 stjerner er for meget, men hold jer fra dette badrageri
Fupfirma
Lang ventetid, og når varen så endelig kommer, får man en børste i stedet for de bestilte varer
Scam leverar inte KÖP INGET härifrån
16.2 2026,laver jeg et køb her
16.2 2026,laver jeg et køb her. 1-4 dage i levering, stod der. Det tog så 4 uger.
Jeg har købt noget til mine hunde - Anden, og 3 stk.
Havde jeg vidst, det var Kina vare, havde jeg aldrig bestilt. Idag 14.3 2026, kommer min vare. Jeg syntes godt nok, det er en meget lille pakke. Udpakning viser tre stk børster, til at fjerne pels på tøjet.
Jeg har lige skrevet en mail til firmaet. Spændende om jeg får svar. Om min rigtig bestilling kommer.
Og sjovt nok, eller skræmmende nok, så er det link der var på mail, ikke fungerede længre.
Jeg ville gerne give 0 stjerner. Desværre ikke muligt. Det er et fup og fidus firma. Køb ikke noget herfra.
Dårlig service
Har ikke modtaget mit køb og har skrevet til dem 3 gange. De skriver at de har 6-10 dages leveringstid ,der er nu gået en måned.
Fup hold jer langt væk
Fup og svindel
Kan se andre er gået i fælden
Kina vare ikke oplyst og penge hævet for over 4 uger siden trods varen ik modtaget skriver man til dem får man samme svar som de andre ferie uge 8-9 og beder man om penge retur så kan man ikke for så er varen pludselig sendt trods man kan se den ik er sendt
Der laves indsigelse
Svindel-styr unna!!
Har allerede ventet en måned på varene. På sporingen står det at varen fremdeles er i Kina og den har ikke forflyttet seg fra fabrikken. Jeg tok kontakt for ei uke siden og de sa da at det hadde vært ferie fra lageret. Jeg ventet ei uke til og den hadde da ikke forflyttet seg noe da heller.Jeg prøvde da å kansellere bestillingen, men det gikk ikke i følge kundeservice. Dette lukter svindel! Styr unna!!!
Hvis man kunne give 0 stjerne havde jeg…
Hvis man kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det.
Fup firma som angiver at være fra Sverige, men forsendelse fra Kina.
Faldt desværre selv i fælden, men advarer på det kraftigste andre at gøre det samme.
Bestilt for snart en måned siden, hvor pengene blev hævet med det samme. Har forsøgt at annullere orden, men ikke muligt da pakken ifølge “kundeservice” er sendt, men ifølge trackingnummeret er pakkedato blot oplyst altså klar brud på dansk lovgivning.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.