defekt produkt
defekt produkt, lang behandlingstid og kranglete gjeng.
første og siste gang det handles herfra - STYR UNNA
defekt produkt, lang behandlingstid og kranglete gjeng.
første og siste gang det handles herfra - STYR UNNA
Har aldri vært borti mere useriøst firma, så styr unna!! Jeg mottok defekt bil og reklamerte dagen etter mottak og etter veldig mye frem og tilbake så skulle de sende meg ny bil. Og igjen mye frem og tilbake og de svarte ikke lenger på mail så ringte jeg dem og da skulle de sjekke opp. Så fikk jeg ny mail samme dag om at ny bil ikke kunne leveres og de skulle reparere den defekte bilen. Dette ønsker jeg ikke og vil heve kjøpet. Etter det er det helt stille fra dem. Nå er Forbrukerrådet kontaktet og det vil bli opprettet sak hos Forbrukertilsynet for å få pengene tilbake. Så dette firma kan jeg absolutt ikke anbefale!
UPDATE 1:
På søndag kveld fikk jeg ny mail fra barnebil om at de har gjort om saken til angret kjøp og at jeg må betale for frakt tilbake. Nå har de endret strategi 3 ganger i saken, men det er jo bare positivt i mitt favør og styrker saken min. Saken er meldt inn til mekling hos Forbrukertilsynet og reklamasjon i banken. Jeg gir meg ikke i denne saken og tar den så langt som jeg kan for rettferdighet.
Bestilte en erstattningsmotor til en barne atv.
Fjær til startsnor røk etter kort tids bruk.
Importpris nekter å erstatte ødelagt del.
En kan like gjerne kjøpe komponentene direkte fra Temu til lavere pris og bedre service.
Más información sobre otros tipos de reseñas.