Dit product is zeker aan te raden! Er is hele goede communicatie en terug koppelingen. Ik had nog wat vragen en kreeg vriendelijk en snel reactie terug. Dit bedrijf raad ik ten zeerste aan.
Prettig contact gehad vooraf en bij afhalen. Zijn gastvrij ontvangen, waar we een prachtig mooi product meekregen Een mooie rustieke 3 poot met rooster. Als cadeau voor vrienden en zo fijn ontvange... Ver más
La empresa ha respondido
Duidelijke website. Snelle levering.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Back to basic barbecue producten; die vind je bij Basale. De focus ligt bij ons op de pure beleving van het buiten koken. Barbecueën boven een echt vuur met een van onze eigen ontwerpen is een ware ervaring. Ontdek wat we jou (en je gasten) kunnen bieden met een van driepoot-barbecues. Van zelfbouw tot all-inclusive.
BOSSCHEN 2, 4271 LT, Dussen, Holanda
- +316 12134593
- info@basale.eu
- basale.eu
Invita a los clientes a opinar
Interessante producten
Interessante producten, mooie prijs/kwaliteit. Vlotte bestelling en snelle levering.

DIY-tripod van Basale
Het gebruikte materiaal van de DIY-tripod is degelijk en robuust, kortom kwaliteit. Ook is de gebruiksaanwijzing zeer duidelijk qua uitleg + foto's.

Super product en topadvies
Superfijn contact en advies gehad over welke hoogte en welke soort palen ik moest nemen. Zeer persoonlijk advies dus erg tevreden. En de driepoot ziet er top uit en snel geleverd!

Respuesta de Tripodbbq by Basale
Bester Kundenservice. Qualitativ sehr hochwertige Ware.
Sehr engagierter und netter Ansprechpartner. Paket schnell erhalten. Sehr einfache Bedienungsanleitung. :)

Respuesta de Tripodbbq by Basale
Heel mooi en degelijk product
Heel mooi en degelijk product. Verzending en afhandeling van de order ging prima.

Respuesta de Tripodbbq by Basale
Heel vriendelijk geholpen door…
Heel vriendelijk geholpen door eigenaar. we zijn eerst even gaan kijken en hebben daarna pas besteld. de Basale is bij ons door de eigenaar netjes bezorgd, hadden zelfs in de bus keuze uit meerdere palen dus top.

Buitengewoon barbecueën
De snelle afhandeling. Duidelijke uitleg. Deugdelijk materialen. We gaan hier zeker van genieten. Bedankt nogmaals!
Een aanrader voor een mooie buitenbeleving en lekker eten
Basale een uniek bedrijf!
Basale is een echt uniek bedrijf.
De producten zijn allemaal met zorg gemaakt en Sjors laat je graag langs komen om al zijn producten te tonen.
De bbq is handig in gebruik en is niet alleen fijn om een stukje vlees te bakken.
Tijdens mijn bezoek zag ik nog andere projecten waar Sjors aan werkte. Zo heb ik zelf ook nog een mooie bijzet tafel laten maken. Waarin ik samen met Sjors een uniek product heb gekregen.
Niet alleen een 5 voor de de producten maar ook voor de service en de kwaliteit van de producten.

1e review
Dit is de 1e review, natuurlijk met 5 sterren want het is mijn eigen bedrijf! Mijn streven is om nog véél meer 5 sterren beoordelingen te ontvangen van jullie. Hier zal ik me ook hard voor maken! Als ik wat kan betekenen, dan hoor ik het graag! Sjors