Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ville teste anti sweat T shirt men var mellem 2 størrelser. Henrik var hurtig retur med både bedste farve og str. Pakken kom dagen efter. Ikke sidste gang jeg handler her.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt deres underbukser et par… Har købt deres underbukser et par gange. Går til dagligt i hvide uniformsbukser, hvor ALT kan ses. Disse underbukser giver virkelig en god tryghed mht. Efterdryp.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik byttet produkt ved hjælp fra kundesupport. Havde problemer med at bestille varen i bomuld som endte med at jeg uforvarende bestilte bambus. Havde derefter problemer med at bruge returportalen.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som de selv siger, så kender man jo desværre det med den lille tisseplet i bukserne... og som samtidigt gør at man undlader at bruge lyse bukser. Det gælder os alle, direktøren, diskokeglen, karlsmate... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

Basically underwear, but then again! Banebrydende undertøj til mænd - De originale BASIC+ALLY boxershorts forhindrer det pinlige "fingeraftryk" på bukserne, som alle mænd kender til. Hemmeligheden er den skjulte Gravity Membrane™.som hjælper dig med at undgå de pinlige pletter på buskerne. Miljøbevidst produceret i Portugal - lavet af det blødeste og lækreste bambus stof.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering
Super kvalitet

13 de marzo de 2026

Tak for din anmeldelse 🙌

Dejligt at høre, at både bestilling, levering og kvalitet spiller – det er præcis sådan, det skal være.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget let tilgang til bestillinger af…

Meget let tilgang til bestillinger af et super produkt 🤩 nemlig T-shirts. Lynhurtig levering.

12 de marzo de 2026

Tak Povl! 🤩
Dejligt at høre, at både bestilling, levering og T-shirts spiller. Det er præcis sådan, vi gerne vil have, at oplevelsen er.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt

15 de marzo de 2026

Tusind tak Vibeke 🙌
Kort og præcist – det er vi virkelig glade for at høre.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produktet er fint

Produktet er fint. Størrelserne er store ifht andre mærker. Det var svært at finde retur/ombytningsmulighed. Ret bøvlet! Men super hurtig levering , 1 dag, begge leveringer.

6 de marzo de 2026

Respuesta de Basicandally

Tak for din ærlige feedback.

Godt at høre, at produktet og den hurtige levering fungerede. Vi ved, at størrelser kan opleves lidt forskelligt fra mærke til mærke, så det er værdifuldt input.

Hvis retur eller ombytning har været bøvlet at finde, er det bestemt noget vi skal gøre tydeligere – tak fordi du nævner det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt deres underbukser et par…

Har købt deres underbukser et par…
Har købt deres underbukser et par gange. Går til dagligt i hvide uniformsbukser, hvor ALT kan ses. Disse underbukser giver virkelig en god tryghed mht. Efterdryp. Jeg har altid, før i tiden , købt mønstret undertøj, så underbukser der ikke kun er ensfarvede kunne være rart. Men når det så er sagt, så findes der ikke bedre alternativ end disse. Forretningen sender hurtigt og er pålidelige.

4 de marzo de 2026

Respuesta de Basicandally

Det sætter vi stor pris på at høre – og vi forstår dig godt med de hvide uniformsbukser 😄Trygheden er hele pointen med vores produkt, og vi er glade for, at det leverer på netop det.Feedback på mønster tager vi med – det er altid godt at vide, hvad vores kunder ønsker sig 👌

Godt køb

Behagelige og praktiske underbukser

21 de febrero de 2026

Tak Hannes 😊
Dejligt at høre, at de både er behagelige og praktiske – det er præcis sådan underbukser skal være.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bestilling jeg lavede svarede…

Den bestilling jeg lavede svarede ovenud til forventninger
Desuden var der en super kort leveringstid .

Alt var vare i orden.

28 de febrero de 2026

Tusind tak Margrethe 🙏
Fedt at høre, at både produkt og leveringstid levede mere end op til forventningerne.

Alt er rigtig fint

Alt er rigtig fint, levering og vare

25 de febrero de 2026

Tak Karen 😊
Dejligt at høre, at både levering og varen var helt som det skulle være.

Top service

Fik byttet produkt ved hjælp fra kundesupport.
Havde derefter problemer med at bruge returportalen.
Kundesupport henviste til en anden returportal som virkede. Herefter blev byttet gennemført og levereret i løbet af 2 dage.
Så I kan trygt handle her. Der er hjælp hvis der er behov.

3 de marzo de 2026

Respuesta de Basicandally

Retur og bytte kan godt give lidt hovedpine, men vi er her netop for at hjælpe igennem det 🙌Fedt at høre, at kundesupport kunne guide dig den rigtige vej, og at byttet landede hurtigt. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker for alle vores kunder.Tak fordi du handler her – og for at du tog dig tid til at dele oplevelsen!

Super god service

Super god service, og hurtig levering.
Produktet er ikke prøvet endnu, men det ser godt ud 👍

2 de marzo de 2026

Tak Kent!
Dejligt at høre du er tilfreds med service og levering – håber også produktet lever op til forventningerne, når det kommer i brug 👍

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har købt de nye bomulds underbukser men…

Har købt de nye bomulds underbukser men jeg synes at pas formen i bambus underbukserne er bedre jeg vil nok holde mig til dem igen . Udover pasformen er de lige så gode som bambus

27 de febrero de 2026

Respuesta de Basicandally

Tak for din ærlige feedback 🙌

Pasform er alt – og vi ved, at bambus og bomuld føles lidt forskelligt på kroppen. Nogle foretrækker den ene, andre den anden.

Fedt at høre, at kvaliteten ellers lever op til forventningerne – og så er det jo godt, at du allerede har fundet din favorit 😉

Alt som aftalt

Alt som aftalt

1 de marzo de 2026

Tak Michael 🙌
Vi gør os umage for, at tingene bare spiller – så “alt som aftalt” er en rigtig god anmeldelse i vores bog.

Helt fantastisk firma

Helt fantastisk firma, med service ud over det sædvanlige, har aldrig oplevet så god service.

22 de febrero de 2026

Tusind tak Lis 🙏
Det er virkelig en fornøjelse at læse – vi gør os umage for at give lidt ekstra på servicefronten.

Gik som sidste gang så perfekt 👌

Gik som sidste gang så perfekt 👌

24 de febrero de 2026

Tak Kurt 😄
Fedt at høre, at det spiller lige så godt som sidst – det er præcis sådan det skal være.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig bestilling og hurtig levering

Hurtig bestilling og hurtig levering. Et godt og velsiddende produkt, giver en form for selvsikkerhed. Tak!

23 de febrero de 2026

Tak Bjarne!
Fedt at høre, at både levering og pasform spiller – og hvis de giver lidt ekstra selvsikkerhed i hverdagen, så er missionen lykkedes 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og nemt at følge varem

26 de febrero de 2026

Tak Preben 👍
Hurtig levering og nem tracking er noget, vi selv sætter stor pris på – godt at høre det fungerer.

Godt tilbud.

Godt tilbud med hurtig levering.

19 de febrero de 2026

Tak Steen!
Godt at høre, at både tilbuddet og leveringen fungerede som det skulle 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.