Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har købt 2 par termo strømpebukser, de er dejlig varme, men blir ikke siddende oppe, så må tage et par trusser uden på, jeg er 177 cm høj og har bestilt L/XL da de var de længeste, jeg har haft d... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Super fin og hurtig levering, men de kan åbenbart ikke finde ud af at pakke ens ordre. Der står 2 ting på følgesedlen men der er kun 1 ting i pakken, dog var de hurtige til at besvare min mail og skre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem hjemmeside, hurtig levering. Købte 4 forskellige ting til gode priser og alt passede ud fra de mål der var beskrevet under produkterne. Kvaliteten ok. Handler der igen 😉

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik i første omgang købt de forkerte strømpebukser - min fejl. Så jeg bestilte igen. Jeg elsker deres termo tøj, både bukser og sokker. Men utilfreds med at de rabatkoder, jeg modtager, kun kan bru... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa
  3. Fabricante de lencería
  4. Tienda de ropa para hombres
  5. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

Om Basic Treasure Basic Treasure er et dansk basismærke, som tilbyder en simpel online basisvare-shoppingoplevelse til hele familien. Vores sortiment består af et velovervejet udvalg af basis-tekstilvarer i god kvalitet inden for undertøj, strømper og lingeri. Produkter, som de fleste mennesker bruger hele tiden og de produkter, som sidder allertættest på kroppen. Derfor går Basic Treasure også op i at sikre, at vores produkter ikke indeholder sundheds- eller miljøskadelige kemikalier. Basic Treasure ejes og forvaltes af Milestone Company ApS – en stærk værdibaseret tekstilvirksomhed med adskillige års erfaring inden for privatlabelløsninger inden for lingeri, undertøj, strømper og nylon i Danmark såvel som i udlandet. Basic Treasure er ikke et fashion-brand Vi tror på, at gode produkter, der holder længe og samtidig kan købes til fornuftige priser, kan hjælpe til med at gøre op med vores kulturs usunde køb-og-smid-væk og brug-kun-få gange-mønstrer. Vi følger ikke tidens trends af farver og former, fordi vi ved, at det er basisprodukterne, som holder og dem som vi hele tiden vender tilbage til. Vores produkter har derfor tidløse designs, der skabes ud fra en value-for-money-filosofi; de skal fungere godt, være brugbare og have en økonomisk fordel. #Yourperfectbasics

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Lækre varer 🤗

19 de agosto de 2022
Opinión espontánea
Logotipo de Basic Treasure

Respuesta de Basic Treasure

Hej Karin,
tusind tak for din feedback. Vi er utroligt glade for at du generelt syntes om vores produkter og har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse. Vi håber du får glæde af disse og mange flere Basic Treasure produkter i fremtiden.

Basic Treasure teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan på det varmeste anbefale Basic…

Jeg kan på det varmeste anbefale Basic Treasure. Jeg modtog min første bestilling derfra igår, en super lækker silkeblød bambus top. Deres levering var hurtigt og problemfri, og er meget imponeret deres skarpe priser. Jeg glæder mig til at prøve flere af deres lækre produkter, og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler ved dem.

19 de agosto de 2022
Opinión espontánea
Logotipo de Basic Treasure

Respuesta de Basic Treasure

Hej Anne Sofie,
tusind tak for din feedback. Vi er utroligt glade for at du generelt syntes om Basic Treasure og har fået øje på de gode egenskaber ved bambus toppen.

Tak fordi du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse. Vi håber du får glæde af disse og mange flere Basic Treasure produkter i fremtiden.

Basic Treasure teamet

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.