Jeg har købt 2 par termo strømpebukser, de er dejlig varme, men blir ikke siddende oppe, så må tage et par trusser uden på, jeg er 177 cm høj og har bestilt L/XL da de var de længeste, jeg har haft d... Ver más
La empresa ha respondido
Super fin og hurtig levering, men de kan åbenbart ikke finde ud af at pakke ens ordre. Der står 2 ting på følgesedlen men der er kun 1 ting i pakken, dog var de hurtige til at besvare min mail og skre... Ver más
La empresa ha respondido
Nem hjemmeside, hurtig levering. Købte 4 forskellige ting til gode priser og alt passede ud fra de mål der var beskrevet under produkterne. Kvaliteten ok. Handler der igen 😉
La empresa ha respondido
Fik i første omgang købt de forkerte strømpebukser - min fejl. Så jeg bestilte igen. Jeg elsker deres termo tøj, både bukser og sokker. Men utilfreds med at de rabatkoder, jeg modtager, kun kan bru... Ver más
La empresa ha respondido
Om Basic Treasure Basic Treasure er et dansk basismærke, som tilbyder en simpel online basisvare-shoppingoplevelse til hele familien. Vores sortiment består af et velovervejet udvalg af basis-tekstilvarer i god kvalitet inden for undertøj, strømper og lingeri. Produkter, som de fleste mennesker bruger hele tiden og de produkter, som sidder allertættest på kroppen. Derfor går Basic Treasure også op i at sikre, at vores produkter ikke indeholder sundheds- eller miljøskadelige kemikalier. Basic Treasure ejes og forvaltes af Milestone Company ApS – en stærk værdibaseret tekstilvirksomhed med adskillige års erfaring inden for privatlabelløsninger inden for lingeri, undertøj, strømper og nylon i Danmark såvel som i udlandet. Basic Treasure er ikke et fashion-brand Vi tror på, at gode produkter, der holder længe og samtidig kan købes til fornuftige priser, kan hjælpe til med at gøre op med vores kulturs usunde køb-og-smid-væk og brug-kun-få gange-mønstrer. Vi følger ikke tidens trends af farver og former, fordi vi ved, at det er basisprodukterne, som holder og dem som vi hele tiden vender tilbage til. Vores produkter har derfor tidløse designs, der skabes ud fra en value-for-money-filosofi; de skal fungere godt, være brugbare og have en økonomisk fordel. #Yourperfectbasics
Kokholm 13A, 6000, Kolding, Dinamarca
Jeg vil helt sikkert anbefale Basic Treasure til alle. Jeg har altid svært ved at finde gode leggings, men de herfra er i en lækker kvalitet og super behagelige at have på. Hurtig levering og alle produkter er tip top.

Respuesta de Basic Treasure
Har ikke prøvet det anden et par dage så ved jo ikke virkningen endnu

Respuesta de Basic Treasure
Virkelig god service, vi fik forkerte strømper og dagen efter kom der de korrekte. Virkelig god service

God og hurtig service.
Modtog en forkert str sokker, de svarede hurtigt og sendte den rigtige str afsted

Respuesta de Basic Treasure
Det er sku i orden. Købte sokletter til mig selv. Shorts og toppe til Fruen.
Hurtig levering. Kvaliteten virker bestemt helt ok. Prisen er rigtig. Altså en rigtig god handel

Respuesta de Basic Treasure
Perfekt !!! Den rigtige str. god kvalitet og rimelig hurtig lev. ALT OK!!!!!!

Respuesta de Basic Treasure
Normalt laver jeg ikke anmeldelse, men her kan jeg slet ikke holde igen med ros, både ift.levering og i forhold til de indershorts jeg har købt ved jer! Det er simpelthen de bedste og mest behagelige indershorts jeg nogensinde har haft på! Det er på ingen måder sidste gang jeg køber hos jer!
De største sommerhilsner Gabriella

Respuesta de Basic Treasure
Jeg har bestilt skattekiste med 2x3 indershorts, og det kommer jeg ikke til at fortryde, jeg har tværtimod sendt bud efter endnu en skattekiste med samme indhold.
Jeg har det første par på i dag hvor det er varmt +25 grader og indershorts’en bliver hvor den skal være, jeg var spændt om de ville krybe op i buksebenet, men nej, så skønt. Derudover er de bløde og meget lækre, jeg har ikke følt de var for varme at have på.
Så kan kun anbefale til alle kjole piger.

Respuesta de Basic Treasure
Jeg har flere produkter fra Basic Treasure - og jeg elsker dem! Både deres strømper, undertøj og indershorts er i fantastisk, lækker kvalitet - også efter mange vaske. En klar anbefaling herfra! :-)

Respuesta de Basic Treasure
Bestilte 20 pak med strømper. De kom desværre i den forkerte farve, og dagen efter var den nye pakke sendt før kl var 08. Super god service, klar anbefaling herfra.
Og jeg kunne endda beholde de andre par.
Intet andet end perfekt service.

Respuesta de Basic Treasure
Kun godt at sige, super hurtig levering trods helligdage.
Og kvaliteten var langt over niveauet i forhold til prisen.
Havde ledt længe efter frontlukket bh'er, de et ikke de nemmeste at finde, men i havde flere.
Er meget tilfreds.

Respuesta de Basic Treasure
Har kun godt at sige om basic treasure🙏🏽🙏🏽 det eneste jeg er ked er at jeg ikke fandt dem noget før . Hurtige levering og venlig kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Basic Treasure
Godt tilbud på gode ankelsokker.
Bestilling og levering var nemt og lige til.

Respuesta de Basic Treasure
Más información sobre otros tipos de reseñas.