Bast sauna Opiniones 398

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I am absolutely loving my bast sauna! The set up is simple, everything is very well made, and it gives off a wonderful high heat. The level of customer service from the team is beyond excellent! Highl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I am really very satisfied with the Bast Sauna sauna tent. The build quality is excellent and gives a very durable impression. What impressed me most is that the tent can easily be heated to ove... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket glad för fint bemötande och hjälp jag fick av Bastsauna. En av tältets pinnar gick sönder pga vind och snö då tältet stod uppe. Även väskan hade tidigare gått sönder. Bastsauna skickade... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte Bastsauna etter å ha tenkt på "fast" bastubygg lenge, men siste innspillet for å bestille Bast var etter at jeg prøvde en bastsauna. Angrer på at jeg ikke har bestilt før. Saunaen var lett å... Ver más

1. Sauna
  2. Jardín
  3. Tienda de salud y belleza
  4. Tienda de saunas
  5. Spa y centro de bienestar

Escrito por la empresa

At bast sauna, our goal is simple: to make sauna accessible to everyone and spread the Nordic sauna culture. We believe that a sauna should be an experience accessible to all, regardless of space, budget, or building restrictions. That’s why we created high-quality sauna tents - allowing you to enjoy a real sauna experience wherever you are. Developed in collaboration with Luleå University of Technology, our sauna tents are tested in extreme conditions and can reach over 100°C, delivering the same heat as a traditional sauna. Whether you're relaxing in your backyard, in nature or warming up after a cold dip, our sauna tents provide the solution. With over 5.000 satisfied customers and a dedication to quality and innovation, bast sauna is Sweden’s highest-rated sauna company. We offer fast shipping, a 100-day satisfaction guarantee, and a full range of accessories to enhance your sauna experience. Sauna has always been more than just heat to us — it’s a ritual that brings people together, promotes recovery, and creates moments of stillness in a busy world. Our mission is not only to design tents that perform in the harshest conditions, but also to inspire people to embrace the deeper values of sauna culture. That means giving families and friends an easy way to connect, giving athletes a tool for faster recovery, and offering anyone the chance to experience the proven health benefits of sauna bathing — from improved circulation to stress relief. We continue to expand our product line with thoughtful accessories such as benches, ice baths, weather covers, and stove upgrades, so your setup can evolve with your needs. Every detail is carefully considered to maximize durability, safety, and ease of use. Whether you are completely new to sauna or a lifelong enthusiast, our products are built to help you create lasting routines and memories. With Bast Sauna, you don’t just buy equipment — you join a growing community dedicated to living better, the Nordic way.

100-day satisfaction guarantee

Return the sauna if you're not satisfied

We want you to feel completely confident when choosing us. That’s why we offer a 100-day satisfaction guarantee on our sauna tents. If you’re not fully satisfied with your purchase — whether it’s the quality, performance, or overall experience — you can return it within 100 days for a refund. We believe trying a sauna tent should be as relaxing as using one, so you get plenty of time to test it out in your own environment, at your own pace.

4,9

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Bästa Bast bastutältet

Jag är riktigt glad att jag hittade bastsauna.com. Bastutältet var så mycket bättre än vad jag kunde tänka mig. Köpte ett bastutält med tanken att den skulle vara tillfällig tills den riktiga bastustugan byggs men det är stor chans att bastutältet blir permanent i stället. Alla tillbehör jag köpt från dem håller hög kvalitet och Bast grabbarna levererar snabbt och svarar direkt på alla frågor och funderingar man kan ha.
Jag kan varmt rekommendera Bast och alla deras produkter.

25 de junio de 2025

Respuesta de Bast sauna

Kul att läsa din recension! Tack så mycket för de fina orden.

Fantastiskt

Betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastiskt saunatält!
Bast Saunatält lever verkligen upp till förväntningarna. Otroligt smidigt att sätta upp, toppenkvalitet i varje detalj och imponerande snabb uppvärmning. Perfekt både för hemmalyx och äventyr ute i naturen.

Rekommenderar varmt till alla som älskar bastu!

Respuesta de Bast sauna

Tack för att du delar med dig! Fint att höra att tältet fungerar bra för er både hemma och ute i naturen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gillar min tältbastu otroligt mycket

Gillar min tältbastu otroligt mycket. Den är lätt att elda och blir snabbt varm. Mycket fin design på tältet med många fönster. Lätt att inreda den som man själv önskar. Rekommenderar varmt till alla bastuälskare.

24 de junio de 2025

Respuesta de Bast sauna

Tack för din fina recension. Härligt att höra att du trivs med både värmen och designen på tältet.

Klare Kaufempfehlung

Wir haben das Saunazelt von Bastsauna während unseres Dänemarkurlaubs gesehen und waren sofort begeistert. Nach einem Blick auf die Website und die vielen positiven Rezensionen war für uns klar: Das brauchen wir auch!

Die Bestellung lief reibungslos, die Lieferung nach Deutschland hat knapp eine Woche gedauert – völlig in Ordnung. Der Aufbau war dank der Videoanleitung wirklich einfach und selbsterklärend. Auch für Laien absolut machbar.

Die Qualität des Saunazelts ist top – durchdacht, stabil und sauber verarbeitet. Besonders hervorheben möchte ich auch den Kundenservice: Die Kommunikation mit Bastsauna war hervorragend. Unsere Fragen wurden immer schnell und freundlich beantwortet.

Wir sind rundum zufrieden und werden das Zelt sicher oft nutzen – vor allem, weil es so unkompliziert auf- und abgebaut werden kann. Eine klare Empfehlung!

31 de julio de 2025

Respuesta de Bast sauna

Vielen Dank für die lieben Worte! Es freut uns sehr zu hören, dass sowohl das Zelt als auch unser Service eure Erwartungen erfüllt haben. Wir wünschen euch viele schöne Saunamomente!

Toppen firma

Dom ringer alltid upp om dom ej har tid att svara
Alltid trevliga och ett bra kund bemötande och dessutom kanon grejer👍

5 de junio de 2025

Respuesta de Bast sauna

Det värmer att höra, tack för din recension.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bastu tältet är riktigt bra har hunnit…

Bastu tältet är riktigt bra har hunnit ha några härliga bastustunder med den, super bra!
Har haft en bra upplevelse samt bra info innan hem leveransen.

Respuesta de Bast sauna

Det glädjer oss att höra. Tack för de fina orden!

Jag är supernöjd

Jag är supernöjd. Har fått flera av mina vänner att köpa egna basttält från er!

Respuesta de Bast sauna

Vad kul att höra. Visste du att vi har ett partnerprogram som du kan ansöka om?

Du hittar mer information här: https://bastsauna.com/pages/partners

Tack för din recension!

Good stuff!

Super fast delivery and everything went smooth from start to finish. The order was well packed and nothing was missing. I’ve had it for a few weeks now and all the materials seem to be top notch quality. Setting up was effortless.
The sauna heats up in less than 20 minutes and heating it has become a everyday thing for us.

Thanks guys for an awesome product!

17 de julio de 2025

Respuesta de Bast sauna

Love to hear it. Thank you so much for your kind words.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bastu upplevelse utöver det vanliga

Imponerad av hela upplägget och informationen kring produkten - Bastu.

Suveränt enkelt att sätta upp och använda.
Intresset från vänner och bekanta är dessutom stort efter att ha fått se Bastu och dess funktioner

17 de abril de 2025

Respuesta de Bast sauna

Kul att höra, tack för en grym recension.

/Hugo

fantastiskt bastu

Vi hade möjlighet att prova bastun hos en vän och beställde samma dag med full övertygelse.
Vi är supernöjda och glada med vår bastu.
Kvaliteten är robust och ser verkligen bra ut – teamet är jättetrevliga – verkligen att rekommendera.

2 de julio de 2025

Respuesta de Bast sauna

Så fint att ni kände det direkt efter första testet. Vi är glada att ni är med oss!<3

Rekommenderar starkt!

Fantastiskt bra service och en lika bra portabel bastu! Jag var lite orolig att det skulle vara ännu ett dropshipping-företag men icke. Riktigt kvalitativa produkter och lätta att använda. Rekommenderar starkt!

20 de junio de 2025

Tack för förtroendet!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vilket tält alltså 🔥
Vi hyrde ett bastutält 9st från Bastsauna och är supernöjda!
Det blev varmt snabbt, tältet var rymligt vi alla fick plats, lätt att frakta med sig ut i skärgården och det går inte att ge annat än 5/5 för konstruktionen, så smidigt att montera upp och ned.

Rekommenderar starkt!!

20 de junio de 2025

Respuesta de Bast sauna

Tack för den fina recensionen! :)

Enkelt att resa

Enkelt att resa. Snabbt att få varmt. Dessutom snyggt. Värt varenda krona!

25 de junio de 2025

Respuesta de Bast sauna

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd.

Alltså wow!!!

Alltså wow! Vilken upplevelse! Avslutade både midsommarafton och -dag med en bastu vid stranden med vågskvalp och utsikt över havet i den ljusa sommarnatten…
Värms snabbt upp, man måste t o m hålla igen så man inte eldar för mycket, det räcker med nåt litet vedträ då och då.
Väldigt snabbt och lätt att fälla upp och montera (efter första skruvningen och bränningen av kaminen efter köp, som behöver en egen kväll).
Vi har nu ett litet kit färdigt stående. Tält, kamin, liten vedkorg, hink o skopa och en kasse egenplockade o tvättade vackra bastustenar.

22 de junio de 2025

Respuesta de Bast sauna

Vilken bild du målar upp!! Vi är glada att bastun fick vara med.
Hugo från Bast

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.