Bast sauna Opiniones 398

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I am absolutely loving my bast sauna! The set up is simple, everything is very well made, and it gives off a wonderful high heat. The level of customer service from the team is beyond excellent! Highl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I am really very satisfied with the Bast Sauna sauna tent. The build quality is excellent and gives a very durable impression. What impressed me most is that the tent can easily be heated to ove... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket glad för fint bemötande och hjälp jag fick av Bastsauna. En av tältets pinnar gick sönder pga vind och snö då tältet stod uppe. Även väskan hade tidigare gått sönder. Bastsauna skickade... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte Bastsauna etter å ha tenkt på "fast" bastubygg lenge, men siste innspillet for å bestille Bast var etter at jeg prøvde en bastsauna. Angrer på at jeg ikke har bestilt før. Saunaen var lett å... Ver más

1. Sauna
  2. Jardín
  3. Tienda de salud y belleza
  4. Tienda de saunas
  5. Spa y centro de bienestar

Escrito por la empresa

At bast sauna, our goal is simple: to make sauna accessible to everyone and spread the Nordic sauna culture. We believe that a sauna should be an experience accessible to all, regardless of space, budget, or building restrictions. That’s why we created high-quality sauna tents - allowing you to enjoy a real sauna experience wherever you are. Developed in collaboration with Luleå University of Technology, our sauna tents are tested in extreme conditions and can reach over 100°C, delivering the same heat as a traditional sauna. Whether you're relaxing in your backyard, in nature or warming up after a cold dip, our sauna tents provide the solution. With over 5.000 satisfied customers and a dedication to quality and innovation, bast sauna is Sweden’s highest-rated sauna company. We offer fast shipping, a 100-day satisfaction guarantee, and a full range of accessories to enhance your sauna experience. Sauna has always been more than just heat to us — it’s a ritual that brings people together, promotes recovery, and creates moments of stillness in a busy world. Our mission is not only to design tents that perform in the harshest conditions, but also to inspire people to embrace the deeper values of sauna culture. That means giving families and friends an easy way to connect, giving athletes a tool for faster recovery, and offering anyone the chance to experience the proven health benefits of sauna bathing — from improved circulation to stress relief. We continue to expand our product line with thoughtful accessories such as benches, ice baths, weather covers, and stove upgrades, so your setup can evolve with your needs. Every detail is carefully considered to maximize durability, safety, and ease of use. Whether you are completely new to sauna or a lifelong enthusiast, our products are built to help you create lasting routines and memories. With Bast Sauna, you don’t just buy equipment — you join a growing community dedicated to living better, the Nordic way.

100-day satisfaction guarantee

Return the sauna if you're not satisfied

We want you to feel completely confident when choosing us. That’s why we offer a 100-day satisfaction guarantee on our sauna tents. If you’re not fully satisfied with your purchase — whether it’s the quality, performance, or overall experience — you can return it within 100 days for a refund. We believe trying a sauna tent should be as relaxing as using one, so you get plenty of time to test it out in your own environment, at your own pace.

4,9

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Positiv så här långt

Utifrån att det är en portabel tältbastu så är bastuupplevelsen och produkterna som ingår av hög klass. Bastuns form gör att det blir gott om plats. Utrustning och lösningar fungerar bra utifrån att det är en tältbastu.
Bra köp och leverans-upplevelse.
En bruksanvisning med bilder vore mer begripligt vid första uppställning av bastun än bara text. Speciellt vid dåligt väder.
Vattenskopan är mer praktisk om den är skålad.
Vård-rekommendationerna som avser tyget gör mig lite osäker. Hur mycket vind och annat väderslitage tål bastun i längden? Att veta att bastun kan stå ute längre tider vore en trygghet. Är det en kommunikationsfråga eller en fråga om produktutveckling? Så denna recension är inte komplett innan jag bedömt slitage.

7 de abril de 2025

Respuesta de Bast sauna

Tack för din recension Dan! Hoppas du njuter av bastun. Angående Skopan så håller vi på att utveckla en mer skålad form, så tack för den feedbacken! Vi håller med.

Viktor

Kanonbra - Anbefales!

Dette var jeg egentlig skeptisk til. Men etter en påske hvor hele familien har kost seg med Bast hver eneste kveld kan jeg si at dette er en av de beste familieproduktene jeg har investert i. Topp kvalitet, enkel å sette opp og ta ned, alt i reklamen stemte og mere til. Anbefales!

27 de marzo de 2025

Respuesta de Bast sauna

Så kul att höra att hela familjen har haft sån glädje av Bast under påsken! Skönt att allt levde upp till förväntningarna och lite till. Tack för att du rekommenderar oss!

/Hugo från Bast

Valorada con 4 estrellas sobre 5

funker ! teltet er lett å sette opp…

bra telt som er lett og sette opp og som har et godt tekstil som gir isolasjon.
liker at ovnen er lang - spent på å se hvor lenge det varer i godset siden den er litt tynn i metallet. syns det var et bra design på sidepanelene - men at det kunne vært litt mer intuitivt hvordan de skrus på. eventuelt bedre forklart med en egen lapp i esken eller noe? måte leite litt for å finne infoen. greit at det var litt jobb å skru inn alle skruene ( det klarer alle) mer at jeg måtte leite meg frem til informasjonen om hvordan dette skulle gjøres som irriterte meg
(valgte bjørk) - veldig god plass. det overaasket meg. liker at jeg kan velge interiørløsning litt
fint med sort rom faktisk, selv om jeg ville hatt det lysere inutgangspunkt. veldig gode vindusmuligheter men jeg opplevde at de store vinduene var unødvendig svære?. ville ogaå ha litt mindre innsyn og bedre isolasjonsevne så jeg lot de stå på. forskjellig form i trekantene. det kunne vært merket på flappene Om tas av på
vakker men litt klurete ovn kanskje? tenker den kunne hatt et lavere tyngdepunkt? bra med langt brennkammer. beina litt spisse som grever seg ned i bakken/isen.
den steinkurven jeg fikk med var noe skikkelig ræl. stygg var den også i anna farge. finere å putte steinene rett oppå ovnen. lager heller min egen anordning for å holde flere steiner på plass. kanskje noe sidevanger i smijern wller noe? et nett så man fikk dekker ovnen enda mer? ellers er sen vakker den ovn da. fikk ike på plass den hatten som skal oppå pipa, så valgte å droppe den. (gjør meg ikke så mye)
gulvet er alltid det vanskelig i teltbadsteu. det er ofte fuktig og litt ekkelt
jeg satte opp på isen første gang. tredje dagen jeg tok sauna var det en vannpool under ovnen. da var ovnen lavere og siden jeg hadde bygd opp benkene (snekret mine egne tre benker. ( sitte på plast i sauna er uaktuelt)) blei det en fin høyde forskjell mellom meg og ovnen. det syns jeg kjentes bra ut faktisk. man vil gjerne komme opp fra gulvet litt i sauna. gleder meg til å designe meg frem til min egen variant her. allti ialt fornøyd. enkelt å sette opp. stort mindre og lettere i vekt kan det jo ikke bli heller. kan anbefale dette. litt stiv pris da. unødvendig å skrive bast på alle produktene. man føler at alt blir veldig kommersielt. det vil man ikke føle i sauna

25 de marzo de 2025

Respuesta de Bast sauna

Tack för ditt fina och värdefulla omdöme! Vi tar till oss dina synpunkter på monteringen, ugnen och tillbehören för att göra produkten ännu bättre. Kul att du är nöjd med storleken, isoleringen och designen.

Tack för att du rekommenderar oss! :)

Bast sauna

Det mesta med tältet är ganska genomtänkt och funkar bra och det verkar vara bra kvalitet på grejerna

31 de marzo de 2025

Respuesta de Bast sauna

Tack för din feedback! Vi lägger stor vikt vid kvalitet och smarta lösningar, så det gläder oss att det märks.

Ni utlovade verkligen…

Ni utlovade verkligen bastu-upplevelsen!!

19 de marzo de 2025

Respuesta de Bast sauna

Tack, vilken härlig respons! Vi är så glada att vi kunde leverera den bastuupplevelse du hoppades på! :D

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra och snabb hjälp till att montera…

Bra och snabb hjälp till att montera kaminen och sätta upp tältet

19 de marzo de 2025

Respuesta de Bast sauna

Tack för din kommentar! Kul att höra att monteringen gick smidigt och att vår support kom till nytta, precis så vi vill att det ska vara!

Kvalitet i minsta detalj

Bastutältet Bast Björk Premium motsvarade fullt ut mina förhoppningar. Leverans i utlovad tid med alla delar väl förpackade. Gedigen kvalitet med smarta lösningar som underlättar vid montering och användandet. Uppnådd värme efter 30 minuters eldning: 115 grader C – bättre än förväntat !

5 de marzo de 2025

Respuesta de Bast sauna

Tack för din grymma återkoppling! Riktigt kul att höra att Björk Premium levererade både kvalitet, värme och smidighet - 115°C på 30 minuter är inte illa!

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Den långsiktiga planen har varit att bygga en bastu på tomten men de planerna kanske nu hamnar permanent i lådan…?

Tältbastun Näver från Bast är både stor, rymlig, ser bra ut men framför allt att den värms upp fort. Har man väderskyddet på det befintliga tältet så blir det ännu varmare än utan och oftast tar det bara 20-25 min innan man kommer upp i riktigt fin värme. 2-4 vedklabbar plus lite grenar/pinnar utifrån så får man en timmes härlig bastning.

Har använt den nu varannan dag i en månads tid och finner egentligen inga nackdelar. Kanske då att jag inte har en tvåvåningsbänk just nu, men planen är att skaffa en sådan.

4 de marzo de 2025

Respuesta de Bast sauna

Vilken fantastisk recension, tack! Det värmer att höra att Näver-bastun överträffat förväntningarna så pass att bastubygget kanske får vila för gott.

Fortsatt sköna bastubad! ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tveka inte att köpa en Bast!

Supersmidig bastu, passar utmärkt när man har platsbrist men ändå vill ha en ordentlig och riktig bastuupplevelse. Servicen från killarna på företaget har varit outstanding. Vi rekommenderar både produkten och företaget varmt!

14 de marzo de 2025

Respuesta de Bast sauna

Stort tack för de värmande orden! Vi är glada att bastun passade perfekt för era behov och extra kul att ni uppskattade servicen, det betyder mycket för oss!

Excellent produit.

Cela faisait très longtemps que nous étions en recherche d'un Sauna qui puisse répondre à tous nos besoins notamment celui d'être transportable, mais également celui de pouvoir rester installé pour une période de quelques mois au même endroit.
Produit de très bonne qualité, livraison rapide et soignée.
On se régale à chaque fois que l'on met en route le Sauna.

13 de marzo de 2025

Thank you so much for the review! :D Happy to hear about the joy! /Josef

Bra service

Bra service, rask levering og fin oppfølging med instruksjoner.

Tack så mycket Anders :D /Josef

Över förväntan

Sinnes sjukt bra kvalitet. Allt är uträknat med hur allt är packat. Upp packad och igång på några minuter. Och samma sak när man färdig bastad. Nöjdaste köpet på länge !

3 de marzo de 2025

Så kul att höra att du är nöjd Lawrence! Magiskt :D /Josef

Enkel och bra beställning

Enkel och bra beställning. Bra produkt information på hemsidan om produkten.
Något otydligt med installationsinstruktioner och det känns som att det var underförstått att man skulle titta på videor. Det är en enkel procedur att slå upp tältet och sätta ihop kaminen men det framgick dock inte tydligt eller så var jag så ivrig med monteringen att omnämnandet av detta gick mig förbi.
Tror att detta stod i något av de mail som man fick vid beställning. Mailen var mycket bra.

Respuesta de Bast sauna

Tack så mycket Kimmo! Vi fortsätter utveckla instruktionerna både fysisk och videos så det tar vi med oss! /Josef

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min Baste investering på lenge😃…

Min Baste investering på lenge😃 Badstuteltet blir raskt varmt, og er veldig enkelt å sette opp og ta ned. Anbefales på det varmeste 🥵👌
Fredrik

21 de febrero de 2025

Tack så mycket Fredrik, härligt att höra! /Josef

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og overskueligt at bestille.

Nemt og overskueligt at bestille.. Hurtig levering og efterfølgende god vejledning via små videoer. Nem opsætning af saunatelt og super kvalitet. Der blev efter ca. 20 min mellem 85-90 grader og efter små 30 min over 100 grader 🔥🔥🔥.. Helt perfekt ⭐

18 de febrero de 2025

Fantastiskt Michael - härligt! /Josef

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi älskar vår bastu och bastar 3-4…

Vi älskar vår bastu och bastar 3-4 gånger/ vecka. Nackdelen var att vi inte fick med någon manual till hur man satte upp tältet. Men vi är praktiska och lyckades ändå få ihop allt.

Respuesta de Bast sauna

Hej Petra! Tack så mycket och kul att ni bastar så mycket! Vi ska göra det ännu tydligare med instruktioner i varje paket och inte endast en manual som ligger i kaminen /Josef

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.