batterijenstunter.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben blij dit bedrijf gevonden te hebben. Doordat ik in een dorpje woon in het Westland is en gehandicapt geraakt ben en het niet mogelijk om zomaar batterijen te kopen omdat daar hiervoor de win... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zocht oplaadbare batterijen voor mijn DECT telefoon. Ik had batterijen die ik had liggen gebruikt, maar die gaven problemen en bleken een te hoge capaciteit te hebben. Toen op batterijen specifiek... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel op deze website regelmatig batterijen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Als ik contact opneem wordt altijd direct vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Daarnaast hebben ze een groot... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel de juiste batterijen gevonden, besteld en snel geleverd tegen een prima prijs.

Información sobre la empresa

1. Tienda de baterías
  2. Tienda de electrónica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Duracell batterijen kopen AA batterijen aaa batterijen aanbieding goedkope batterij webshop winkel knoopcel oplaadbare batterijen Roermond Nederland laagste prijs beste koop

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

49 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

SUPER service

Had per ongeluk iets verkeerd besteld meteen telefonisch contact opgenomen en werd direct aangepast zodat ik het juiste product kon ontvangen

26 de marzo de 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Overzichtelijke website, goede batterijen en snel geleverd.

12 de marzo de 2026

Uitstekende service

Uitstekende service. Goed geadviseerd over alternatief voor niet meer leverbare batterijen. Redelijke prijs. Snelle levering. Tevreden klant.

17 de septiembre de 2025

Mijn ervaring.

Mijn ervaring? Super. Snel verzonden, veilig afgeleverd. Top.

19 de agosto de 2025

Respuesta de batterijenstunter.nl

Bedankt voor uw review. Fijn dat u heeft kunnen vinden wat u nodig had en tevreden bent over onze service.

Top bedrijf

Top bedrijf! Ze doen wat ze beloven en leveren zeer snel! Voor mij een dikke 10!

17 de julio de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

voor 300 euro bij meneer gekocht

voor 300 euro bij meneer gekocht, maar meneer levert niet en ben mijn geld kwijt. reageert verder ook nergens meer op. eerste klas oplichter!!!

11 de agosto de 2025

Respuesta de batterijenstunter.nl

Bedankt voor uw review. Uw naam komt in ons systeem niet voor. Wij hebben u gevraagd contact met ons op te nemen maar het blijft stil. Vreemd dat iemand die nooit een bestelling heeft gedaan hier gewoon een review kan plaatsen. Melden bij trustpilot heeft ook geen zin, ze doen er niets mee.

Aanrader!

Bestelling was snel verzonden en je word goed op de hoogte gehouden wanneer je Bestelling moet aankomen.

2 de julio de 2025

Super snel en juist geleverd

Super snel en juist geleverd

27 de junio de 2025

Respuesta de batterijenstunter.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.