Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos
  2. Tienda de comida sana

Escrito por la empresa

Et effektivt kosttilskud for mave og tarm; få bedre fordøjelse og bedre tarmhelse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ikke gode erfaringer med BMI…

Jeg har slet ikke gode erfaringer med BMI Balance. Tværtimod. Det er penge ud af vinduet. Jeg har faktisk fået øget appetit og har taget på efter indtagelse af BMI Balance. Det var ikke lige det der var hensigten. Det burde være fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

12 de julio de 2025

Min mave

Min mave, er blevet noget nemmere at have med at gøre. Der mangler stadigvæk et stykke vej, men jeg håber det kommer inden så længe

23 de junio de 2023

Respuesta de BioBalance

Hej Karin - tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre at du har fået gode resultater med produktet. Og tak for at dele denne oplevelse med os :)

BH Vitamail

Mavesækken skrumper…

Jeg oplever at få tømt min mavesæk selvom det tog lang tid før det skete. Vommen er betydeligt indskrænket, det skal dog siges at jeg samtidig er meget aktiv med løb og fitness, men med en mindre vom og tabt ca 4 kg, er det blevet meget nemmere at motionere og konditionen øges og der forsvinder forhåbentlig endnu flere kg.

18 de octubre de 2022

Hej Peter
Tak for dit feedback.

Stort tillykke med dit flotte vægttab.
Vi er rigtig glade for at du ser en fremgang med effekten af produktet! så det bare med at fortsætte :)

Jeg havde hård mave

Jeg havde hård mave, men har det ikke mere efter påbegyndt Biobalance.

21 de septiembre de 2022

Hej Pia
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at høre Biobalance har hjulpet dig, så det bare med at fortsætte :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

min mave er begyndt at blive bedre den…

min mave er begyndt at blive bedre den er ikke helt ok endnu. jeg får stadigvæk lidt tynd mave. vagn

8 de septiembre de 2022

Hej Vagn
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at du ser en effekt af produktet. Hvis du fortsat har problemer med maven, vil vi anbefale dig at finde ud af om du muligvis er allergisk overfor noget af det mad du spiser :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var i tvivl da jeg startede med…

Jeg var i tvivl da jeg startede med produktet, Men tvivlen blev gjort til skamme, har haft grumme problemer med maven, men produktet har hjulpet helt fantastisk, tak

18 de abril de 2022

Hej Flemming
Tak for dit feedback.

Vi er utroligt glad for at du har en god oplevelse med vores produkt, så er det bare med at fortsætte! :)

Hilsen Vitamail

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Oplever lige nu ikke at have flere bio…

Oplever lige nu ikke at have flere bio balance piller. Har forstået (?har ringet), at I ville sende 4 pakker, som jeg så kunne betale for een ad gangen. Det fremgik også af den første bestilling. Hvader der sket? Er pillerne på vej eller er det falsk reklame? Mvh Ane Fisker Knudsen

20 de marzo de 2022

Hej Ane
Tak for dit feedback.

Vi kan se at vi allerede har talt med dig og fået løst problemet.
Vi håber du er tilfreds med løsningen.

Hilsen Vitamail

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.