Dårlige produkter.
Krydderet smaker ikke godt. Kjøpte en pakke med fire forskjellige krydder. Ingen av de var gode. Ene smakte bare salt med hint av noe ubeskrivelig, en annen smakte piffikrydder.
Bestilte slakterpapir, det ble aldri sendt.
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte slakterpapir, det ble aldri sendt.
Ble litt knot ved bestillingen da ene krydderet ikke fantes inne. Men mailet å fikk en annen i stedet som var veldig god. Så det er jeg gla for. Så ble pakken sendt feil, men jeg oppdaget det og de sendte ny til riktig. Hentet akkurat ut rub’en Texas Glød og Pitmaster Salt (som jeg fikk i stedet). De smakte awesome!
Gleder meg til å prøve!
Kunne fort ha vært en 4/5. Men velger 5 da de var imøtekommende å ryddet opp raskt og jeg fikk det jeg skulle ha.
De tar betalt for varer som de ikke sender. Heller ikke mulig å komme i kontakt med kundeservice. Hold dere langt unna
Som andre anmeldere har nevnt er bbqgrossisten svindel. De drev tidligere bigboybbq hvor de svindlet kundene ved å ta pengene og uten å levere varene.
Når de fikk mange nok dårlige anmeldelser så byttet de bare navn for å kunne fortsette svindelen.
De lover bot og bedring, men de leverer aldri varene du bestilte, de betaler aldri tilbake pengene og de slutter å svare på mail.
Nå er det ingen positive anmeldelser av firmaet per dags dato på denne siden. Men om det kommer så er det trolig falske anmeldelser.
Etter å ha løyet for kundene sine ved å selge produkter som de aldri leverer på bigboybbq-nettstedet deres (nå stengt uten å holde noen av løftene deres). De lanserer nå en ny BBQ-produktside. Pass deg for svindel, ikke gjør samme feil som meg.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.