BeachCheck Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne vakantie gehad. Terugvlucht werd geannuleerd, dit is meteen opgepakt door Beachcheck. Binnen half uurtje was alles geregeld. Nieuwe vlucht. Topper, Anouk. Jammer dat Beachcheck ophoudt met va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1e keer hier geboekt. Erg prettige ervaring. Duidelijke website, bij vragen na boeking snel respons en uitleg. Dit omdat we via een Duitse reisorganisatie vlogen en sommige dingen wat onduidelij... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het hotel op zich was goed schoon en de kamers waren prima.Het recreatie team zelf was onprofessioneel niets was goed geregeld zoals bingo geen pennen maar kregen een prikkertje om een gaatje bij het... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Boeking gedaan bij Beach check.goed en snel geboekt hotel Avena in Oba-Alanya.fijn hotel vier sterren all incl. Bij aankomst prettig ontvangen door nederlandse mevrouw sleutel ontvangen bij aankomst i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agregador de viajes
  2. Operador de excursiones
  3. Agencia de viajes

Sobre BeachCheck

Escrito por la empresa

Moeite met het vinden van de beste vakantiedeal? Bij BeachCheck boek je eenvoudig een goedkope vakantie naar de zon. Op basis van jouw wensen stellen wij de beste deal voor je samen. Boek zonder zorgen en mét alle ANVR en SGR garanties.

In slechts een paar simpele stappen boek je eenvoudig jouw droomvakantie bij BeachCheck. Of je nu kiest voor een vakantie van aanbieders als TUI, Corendon of BeachCheck zelf, wij zorgen ervoor dat altijd alles tot in de puntjes geregeld is! BeachCheck, slim boeken.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

perfect

Super tevreden.Als we een vraag hadden kregen we direct antwoord.Wij hadden ter plaatse een probleem met de taxi die niet kwam opdagen, direct antwoord en onze kosten gestort zonder probleem. De prijs van onze vakantie is ook heel goed tov andere .Wij boeken zeker terug bij jullie en maken veel reclame.

2 de febrero de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Voor de 2e keer een vakantie geboekt…

Voor de 2e keer een vakantie geboekt via beachcheck en het was weer prima, het enige wat ontbrak was de transfer. Wij hadden er een transfer bij in, maar hebben nooit bericht gehad over hoe en wat. 17 euro betaald, maar nooit een transfer gezien. Ook geen tickets daarvoor ontvangen. Doordat we in Egypte waren lukte het ons niet om te bellen.

Voor de rest weer prima geregeld! Bij telefonisch contact in Nederland nemen ze snel op en helpen ze zeer goed! Zeker aan te raden!

22 de febrero de 2025
Opinión espontánea

Open en bloot kostennota

Een goede website maar er is nog plaats voor verbetering bvb alle kosten open en bloot vermelden en niet na de 1ste of 2de pagina van jullie inschrijvingsformulier!!!!

13 de febrero de 2025

Boeking prima verlopen...

Het lijkt er op dat de boeking prima is verlopen.
Als je boekt met beachcheck heb je een hele goede prijs voor uw reis. Je moet zelf instaan voor het inchecken bij de luchtvaartmaatschappij,,, stoelen,,, bagage,,, zelf te regelen.
Dat is niet erg maar wel iets wat je beter op voorhand al weet.
De service is niet zoals bij een touroperator als TUI en corendon...
Eerder vergelijkbaar met Prijsvrij en vakantiediscounter.
Je kan dus goedkoper op vakantie maar je moet de kleine lettertjes lezen en zelf de details afhandelen

12 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn erg tevreden over de vlotte…

Wij zijn erg tevreden over de vlotte opvolging van onze boeking. We kregen ook bericht dat we door een vergissing van het systeem 50 euro teveel hadden betaald en de melding dat dit onmiddellijk zou worden terugbetaald. Erg eerlijke reactie.

1 de febrero de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.