Opdatering: Er efter denne anmeldelse blevet ringet op og min order er nu afsendt og de har beklaget den sene levering og alt er godt. Så ændret fra 1 til 4 Bestilte en T-shirt på deres Os der følge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var kommet til at bestille en T-shirt i en forkert størrelse. Kundeservice var hurtig til at svare og ombyttede varen inden ordren blev sendt. I ordren var der et mundbind for lidt med, som jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Merchandise online
Información de contacto
Dinamarca
- beatdown.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Reklamation
Havde en reklamation som BEATDOWN håndterede til UG. Fantastisk oplevelse
Fik ikke besked om at de ikke forhandlende varen længere
Selve bestilling og betaling gik glat. Modtog dog aldrig mine varer. Samarbejdet med kunstneren var ophørt (men kunne stadig bestilles fra deres hjemmeside), men det fik jeg først besked om da jeg selv skrev til dem 10 dage efter bestilling og ventede yderligere 4 dage på svar fra kundeservice.
Dygtig og imødekommende
Dygtig og imødekommende og de nåede endda at sende pakken så den nåede frem til jul, selvom de var i tvivl om det kunne nåes.
Min datter blev vildt glad for hoodien
Jeg havde en reklamation
Jeg havde en reklamation. Meget forstående og imødekommende kommunikation på mail. De sendte straks en ny vare og beklagede mange gange.
Super behandling og jeg vil bestemt handle der igen. Derfor 5 stjerner.
Jeg bestilte en plade som ankom med…
Jeg bestilte en plade som ankom med skader skader, så derfor skrev jeg til kundeservice som med det samme sendte en ny dag jeg gav dem beviser.
Hurtig og rigtig god service ved reklamation
Der var en fejl i tshirten, da vi modtog den. Jeg skrev til virksomheden, som svarede lige med det samme. De sendte straks en ny tshirt. Det er god service!
Fantastisk kundeservice!
Nem bestilling og hurtig levering. Der var lige lidt knas med fejl fra PostNord der ikke sendte mig SMS eller email om at min pakke kunne afhentes. Men med fantastisk kundeservice fik jeg min vare leveret på min adresse en time før den skulle bruges som gave. Har ikke oplevet sådan en service før. Fem stjerner er næsten for lidt :)

Respuesta de Beatdown
Hurtig levering og nem returnering
Bestilte en mega fin trøje til min søn som kom hurtigt. Størrelsen jeg havde bestilt var dog for lille. Men med en hurtig og nem returnering havde jeg modtaget en anden trøje allerede dagen efter. Wow en god oplevelse!
Ordre ikke leveret eller pakket.
Bestille en ordre d. 20/11-24. En tshirt og en hue fra komikeren martin kanstrup. Der står på hjemmesiden at huen skal forudbestilles til d. 29/11-24 fair nok det gør jeg. D. 11/12-24 har jeg intet hørt omkring min ordre! Jeg skiver til kundeservice de fortæller at huerne ikke er leveret til dem, men at de håber på de bliver leveret mandag ugen efter ( 16/12-24). Efter jeg får svar spørger jeg om jeg kan nå at få pakken inden jul, dog kommer samme besked tilbage så det er en robot der sidder og svare. Jeg syntes det er for dårligt at de trækker pengene men sender intet ikke engang service info om hvad der sker. Det var meningen at ordren var en julegave men chancen for jeg har pakken inden jul er meget lille. Jeg er så utilfreds og syntes virkelig det er for dårligt at ansigter udad til kan samarbejde med nogen der ikke kan levere en ordentlig service.
Solid comeback til kundeservicen
Efter en ordre der ikke kom og der ikke skete noget, så tog personalet affære og gjorde alt hvad de kunne for at genskabe en god købsoplevelse
Jeg blev telefonisk kontaktet og vi fandt en løsning. Det har jeg stor respekt for, at man prøver slutte en handel ordentlig af, når man kom uheldigt fra start.
Bestilte en T-shirt på deres Os der…
Opdatering:
Bestilte en T-shirt på deres Os der følger Floden side for 6 dage siden og har intet hørt siden ud over en ordrebekræftelse. I følge deres handelsbetingelser sender de i løbet af 2-4 dage. Har mailet til kundeservice uden at få svar, så spar jeres penge og køb noget andre steder
Håbløst
Håbløst
Ret skal være ret de 2 stjerner er for , at sende vildt hurtigt !
Dog er størrelsen slet ikke svarende , bestilte 2 str større end min normale str og de var for små!
Har betalt for fragt , og skal nu betale for at returnere & selv finde ud af hvordan !
Synes bare det er øv at størrelserne slet ikke er svarene og det samme med den omfattende fragt og retur som er helt atypisk d.d
Kun positiv respons herfra
Kun positiv respons herfra, fik forkert plade leveret før Jul, men en hurtigt og effektiv dialog, fik jeg den ombyttet og leveret den rigtige uden problemer.
Jeg sendte to hættetrøjer retur for 2,5…
Jeg sendte to hættetrøjer retur for 2,5 mdr siden og har aldrig fået pengene tilbage. Desuden har jeg ikke fået svar på min mail sendt for tre uger siden. Vil ikke anbefale nogen at købe noget her.
Ødelagt tryk
Jeg bestilte en trøje med tryk bagpå, og da trøjen kom frem, levede trykket ikke op til mine forventninger.
Derefter skrev jeg til kundeservice, som henviste mig procedure, hvor jeg selv skulle bruge strygejern. Dog var det ikke problemet det det ikke kunne rette op på det ødelagte tryk på ryggen. Dette skrev jeg også, men de forklarede at de lavede tonsvis af dette produkt og sådan var kvaliteten bare…
Sagen er løst
Efter en mangelfuld levering, og langsommelig kundeservice, tog Poul over på sagen.
Han har givet en hurtig og god kundeservice og løst sagen samme dag.
Oprindelig anmeldelse:
Jeg har været i dialog på mail med kundeservice som ad flere gange har været næsten en uge om at svare.
Super Kundeservice
Modtog nogle forkerte varer, men blev så kontaktet af Rasmus fra kundeservice, og fik en fabelagtig service, og han fiksede god løsning for mig. Det er sjælden at se sådan en service i dag. Jeg kommer til at købe mine vinyler hos Beatdown fremadrettet. ;)
Jeg havde bestilt den nye Aqua Lp.
Jeg havde bestilt den nye Aqua Lp.
Desværre hakker den en del, især for 5 af numrene
Jeg kontakter så kundeservice, som var behjælpelige med en ny Lp, der blev sendt samme dag.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.