Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vorig aar een Samsung S3 voor mijn dochter besteld en zag er prima uit. Na een tijdje toch wel wat problemen; toestel loopt opeens vast en moet je opnieuw opstarten. Na 3 maanden volledige scherm la... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste lezers, Na aankoop van een hele mooie iPhone 4S in september, raakte het geluid van de onderste speaker defect. Na controle bleek deze niet meer te repareren (moederbord stuk). Na twee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gebeld en kon dezelfde middag nog ophalen. Locatie in Amsterdam noord is een beetje apart, maar als je eenmaal binnen bent, vriendelijk geholpen. Duurde even voordat de juiste telefoon gevonden was in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren de bestelde BlackBerry Z10 ontvangen en positief verrast! Toestel was volgens de info op de site in goede staat met wat gebruikerssporen. Ik zou eerder zeggen 'zo goed als nieuw', er zit m... Ver más

La empresa ha respondido

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Geweldig

Geweldige service, dinsdag avond laat besteld, donderdag iPhone 5 in huis. Niks aan te zien dat ie 2e hands is. Het enige is dat het doosje wat gedeukt was en dat het pinnetje voor het simkaart vakje ontbrak. Verder helemaal top

29 de marzo de 2014

geweldige service

De telefoon die ik bestelde stond als met lichte beschadigingen aangegeven... maar de telefoon wad zelf in nieuwstaat. Geen enkele beschadiging te vinden

27 de marzo de 2014

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Telefoon op tijd geleverd gekregen. Voor als nog geen problemen met het toestel ondervonden. Tevreden klant:)

Tip: Laat duidelijker op de site zien dat het om tweedehands telefoons gaat!

27 de marzo de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte producten, volledig gereviseerd en betrouwbaar.

Ik ben zeer tevreden over het contact dat via de email gegaan is en het ontvangen product voldoet helemaal aan mijn verwachting. Het is volledig gereviseerd en niet van nieuw te onderscheiden. Snelle en correcte verzending. Bovendien is de website heel mooi en bescheiden. De informatie op de website is professioneel en het komt betrouwbaar over. De facebook pagina vind ik ook leuk.
Op deze manier is een tweedehands product zeer betrouwbaar aan te schaffen, dat is een groot verschil met aankopen via Marktplaats van particuliere verkopers.
Afgelopen week nog een mooi product ontvangen (ipad mini retina), op de website stond in goede staat aangegeven, maar er is helemaal geen krasje of iets dergelijks te zien en het apparaat werkt perfect. Dus eigenlijk een nieuw product voor een tweedehands prijs. De levering is ook zeer correct.

21 de marzo de 2014

net niet content

Voor de tweede keer mijn iphone 4 teruggestuurd wegens niet gemeld gebrek. De eerste keer was het touchscreen niet ok, de tweede keer omdat er sprake was van zgn. 'death grip' ( bekend euvel van iPhone 4). Beide keren snel geholpen maar de tweede keer mijn witte iPhone opgestuurd en zonder enig begeleidend commentaar of excuses een zwarte (!) teruggekregen. De oude was schijnbaar niet te repareren. Ik had verwacht dat de kosten voor het aangetekend verzenden weer vergoed zouden worden, net als de eerste keer, maar dat is (nog?) niet gebeurd.
Kortom: de communicatie vanuit het reparatiecentrum van BeatsNew is slecht. De klantvriendelijheid is goed maar daar koop je geen iPhone voor; je wilt dat zo'n duur ding werkt! Ik twijfel of ik mijn volgend aankoop weer bij BeatsNew zal doen. Ik wil namelijk wel een mooie iPad Air die als 'new' is, zonder misėre.

17 de marzo de 2014
Valorada con 1 estrellas sobre 5

geen goed gevoel

Mijn dochter besteld een telefoon en het toestel wilde niet laden. Opgestuurd en een nieuwe gekregen maar nu deed de speaker het niet, weer opgestuurd en vervolgens na 10 dagen zelf weer contact opgenomen. Eerst wordt gemeld dat de telefoon is opgestuurd en later wordt gezegd dat de telefoon terug is gestuurd. Ook zou er naar haar zijn gebeld maar er zijn geen gemiste oproepen. Komt leugenachtig over Nu maar hopen dat er na 5 weken een werkende telefoon komt en anders geld terug. Ik vraag mij oprecht af of de toestellen goed worden gecontroleerd voor verzending...

15 de marzo de 2014

Geweldig

Net is mijn iphone 4 binnen gekomen , ik dacht dat het een nieuwe is werkt zoals het hoort, gewoon Een goede aankoop.

4 de marzo de 2014

sceptisch

ik lees allerlei andere reviews van mensen die allemaal hun product op tijd binnen hebben gehad, echter heb ik nog niks binnen gehad en het zou er al moeten zijn. Ook heb ik een aantal keer naar het kantoor gebeld aangezien ik mijn bestelling wou annuleren en graag mijn geld terug gestort zou willen hebben.
ik hoop dat ik de telefoon dan zo snel mogelijk ontvang zodat ik deze kan retourneren en mijn geld weer terug krijg aangezien ik dit heel hard nodig heb.

3 de marzo de 2014
Logotipo de BeatsNew

Respuesta de BeatsNew

Dag Joanne,

Vervelend om te horen dat je ontevreden bent. Helaas zijn er vorige week een paar pakketjes bij PostNl verdwenen. PostNl is een onderzoek gestart en wij verwachten hier deze week meer duidelijkheid over te krijgen. Mail ons even je bestelnummer, dan pak ik het op.

Laurens

Helemaal top!!!

Wat een top service! Heb een iPad4 gekocht die in 'goede staat' zou zijn... Het apparaat was als nieuw!! Heel blij mee!

3 de marzo de 2014
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Retouren sneller verwerken en beter communiceren richting klant

Prima bedrijf, en prima service, tot dat je gaat retourneren:

16-2 Iphone besteld, en de volgende dag geleverd. Prima geregeld maar de track & trace code werkte niet ( dit ligt niet aan Beatsnew, maar aan TNT)

24-2 mailcontact gehad over het retourneren van de iphone. Ik heb er een briefje bij gedaan met de reden en mijn rekeningnummer.

26-2 Naar Beatsnew heen gemaild, omdat ik niks van ze hoorde. Er werd mij gegarandeerd dat ik diezelfde dag mijn €207.50,- diezelfde dag terug gestort zou krijgen

27-2 s'middags weer gemaild, omdat ik nog niks ontvangen had. Er werd mij weer verteld dat het terug gestort zou worden.

Maar nog niks ontvangen, we wachten af....

27 de febrero de 2014
Logotipo de BeatsNew

Respuesta de BeatsNew

Dag Manon,

Vervelend dat je ontevreden bent.

Zoals je aangaf was er niets mis met het toestel, maar wilde je liever toch geen iPhone, dit is natuurlijk geen enkel probleem en wij nemen het toestel binnen de 14 dagen bedenktermijn gewoon terug. Wij hebben vandaag pas je rekeningnummer ontvangen en gaan dit morgen verwerken, je begrijpt dat wij je rekeningnummer nodig hebben om te crediteren.

BeatsNew

Valorada con 5 estrellas sobre 5

service en telefoons zijn perfect

Afgelopen maand heb ik twee keer een telefoon besteld (voor mijn kinderen), beide keren snel en in prima staat ontvangen. We gaan weer bestellen, want opa en oma willen er nu ook een!

26 de febrero de 2014

proffesioneel bedrijf

Zeer goed bedrijf. Produkt is goed en snel geleverd. Mooi toestel en goede garantie. Had een mindere accu. Maar dat kan want het is geen nieuwe. Was voor het bedrijf geen probleem. Er wordt een nieuwe opgestuurd. Service fantastisch.

26 de febrero de 2014

Goed!

Levering als gepland en prima service. Had een Iphone 4s besteld die in 'goede' staat zou verkeren, maar ik kon er echt geen krasje of ander minpunt aan ontdekken. Zo goed als nieuw, dus. Telefoon net in bezit en geen problemen mee gehad dus kan niets zeggen over aftersales.

21 de febrero de 2014
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima bedrijf voor een prima product

Tablet besteld. Was snel volgens afspraak geleverd.
Jammer vind ik de 'kale'. Levering jn plastic zakje in doos.
Miste de mooie fabrieksdoos en met name de handleiding en het oplaad snoer.
Was vermeld dat het snoer niet inclusief was, maar ik vind dat je een tablet niet zonder oplaadsnoer zou moeten leveren.
Apparaat zag er top uit, dus een herhalingsaankoop waard.

13 de febrero de 2014

Heel erg tevreden!!!!

Had me telefoon een Samsung S3 binnen 2 dagen in huis voor een telefoon wat in (goede staat) was is die echt heel erg mooi op een paar zeer kleine krasjes na. Ik zelf dacht dat de telefoon er iets slechter aan toe zou zijn maar dat is zeer mee gevallen.!!
Voor de rest geen contact met ze gehad over leveren en andere zaken dus daar heb ik geen mening over!! SUPER BLIJ me mij (nieuwe) telefoon! Dank je wel..!

7 de febrero de 2014
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.