Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zó veel moois voor kindjes en interieur, met zorg uitgekozen en liefdevol verpakt. Mijn bestellingen voelen telkens aan als cadeautjes (aan mezelf – en dat is helemaal oké 😄). Snelle service, oog... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik schrok van van hoogte van het tafeltje maar ben inmiddels smoorverliefd erop geworden Ik kreeg in de eerste instantie de indruk dat het een Chinese Webshop was maar toen ik het tafeltje binnen e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Ze reageren snel op je vraag via het formulier. En ze hebben mijn vraag zeer goed afgehandeld. U kunt hier gerust kopen en bestellen. 👍

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda de ropa infantil
  3. Tienda de mobiliario infantil
  4. Tienda de juguetes para niños
  5. Accesorios para muebles

Escrito por la empresa

BEAU by Bo is een Belgische concept store voor kinderen én volwassenen, met een liefde voor stijlvol wonen, speels design en kwalitatieve essentials. In onze webshop vind je een zorgvuldig geselecteerde collectie van interieur, lifestyle, speelgoed, schoolspullen en accessoires, telkens met oog voor esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit. Wij combineren tijdloos design met eigentijdse trends en werken samen met zowel gevestigde merken als jonge labels. Of je nu op zoek bent naar een origineel geboortegeschenk, een stijlvolle kinderkamerinrichting of een must-have voor het nieuwe schooljaar – bij BEAU by Bo vind je het allemaal, met zorg verpakt en snel geleverd. Vanuit onze passie voor mooi en functioneel design creëren we een online winkelervaring waar eenvoud, inspiratie en kwaliteit centraal staan.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Toffe webshop

Toffe webshop, leuke producten. Zeer fijne, vriendelijke en aangename klantenservice! Artikel werd snel en correct thuis geleverd.

7 de mayo de 2026

20 de abril de 2026

Zeer tevreden!

Beau By Bo heeft hele mooie producten voor de kleintjes! Ook hebben ze een topservice dus ik kan ze alleen maar aanraden!

16 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

J'ai commandé un miroir magnifique et à…

J'ai commandé un miroir magnifique et à très bon prix, mais malheureusement il est arrivé endommagé.. Beaubyboo m'a directement remboursé et je recommande donc ce site que je garde dans mes favoris pour des prochains achats car c'est un site de confiance et proposant des articles très beaux à très bons prix.

13 de enero de 2026

Smoorverliefd op het tafeltje

Ik kreeg in de eerste instantie de indruk dat het een Chinese Webshop was maar toen ik het tafeltje binnen een week in huis had, dacht ik er anders over.
Ik hoop dat deze webshop mij op de hoogte houdt als er meer producten in deze kleur komen

24 de noviembre de 2025

Top levering!

Super snelle levering, en echt heel goed verpakt. Ik had een lamp van zeegras besteld en er is niet bespaard bij het verpakken. Het kon geen kant op, top! En dat voor een lamp van maar €20. Kunnen veel online bedrijven wat van leren! Bedankt!

16 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakket niet geleverd

Pakket niet geleverd. Na contact en met de vraag of ik mijn geld of pakket nog krijg geen communicatie meer .

1 de septiembre de 2025
Logotipo de BEAU by Bo

Respuesta de BEAU by Bo

Onze oprechte excuses voor het vertraagde antwoord. Ondertussen is deze case behandeld. We hebben een case geopend bij DPD, al duurt het vaak langer dan 24 à 48 uur voor we daar een reactie ontvangen. Om u niet langer te laten wachten, hebben we uw bestelling alvast volledig terugbetaald zodat dit voor u in orde is. We blijven dit verder opvolgen met DPD en doen ons best om dit zo goed mogelijk af te handelen. Bedankt voor uw geduld en begrip.

Prima

Van bestelling tot levering, prima op de hoogte gehouden.

25 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beau by Bo is een pareltje!

Snelle service, oog voor detail én een warme, lieve eigenares.
Beau by Bo is verslavend mooi… één keer bestellen en je bent verkocht!

21 de julio de 2025

WAUW!

WAUW! Top service en top producten!
Ik had enkele vragen over producten voor ik ze aankocht en werd meteen verder geholpen, bovendien kon ik de spullen meteen gaan ophalen in het magazijn wat super handig was omdat ik het snel nodig had voor een verjaardag. De producten zijn ook van top kwaliteit. 10/10!

21 de julio de 2025

Top!

Al een aantal keer een bestelling geplaatst. Telkens snel geleverd en steeds tip top in orde. Ook een super leuk aanbod in de webshop! ☺️

22 de julio de 2025

Leuke webshop!

Heel leuke webshop met een groot en divers aanbod! Reeds enkele bestellingen geplaatst met telkens positieve ervaring

22 de agosto de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.