In de jaren 2010 - 2020 : prettig, klantvriendelijk, veel gevoel voor inleving en invoeling. Vanaf zo ongeveer 2023 : Beaujean wordt "te groot"? Ik voel me daar niet meer thuis en herkenbaar voor all... Ver más
La empresa ha respondido

La empresa ha respondido
Wat een heerlijk verblijf! Dit kleine vakantiehuisje is een absolute parel. Het is onderdeel van een prachtige, authentieke vakwerkboerderij (voormalige stal) midden in het Geuldal. Je hebt al... Ver más
We hebben een super weekend gehad! Ruim huis, alles super schoon en aan handdoeken, badjassen, slippers geen gebrek. Het zwembad en de jacuzzi waren perfect op temperatuur. De opa/oma, kinderen en k... Ver más
Genoten, mooie locatie, voorzien van alle gemakken. Heerlijk bed, slaapkamer lekker donker. De alpaca's waren erg mooi en niet bang. En Tanja die het regelt maakt dat het aan niets ontbreekt, Ook... Ver más
Beaujean Vacances is sinds 1992 actief in de verhuur, de bemiddeling en het beheer van groepsaccommodaties en vakantiewoningen in Nederlands Limburg en de Belgische Voerstreek. In het hart van dit gebied openden wij in 2009 ons nieuwe kantoor. Gulpen, een van de vele authentieke dorpjes in het Heuvelland is sindsdien onze thuisbasis. Beaujean Vacances heeft een divers en selectief aanbod van veelal monumentale vakantiewoningen weten samen te stellen, waarbij begrippen als duurzaamheid, authenticiteit, natuurrijke omgeving en karakter een belangrijke rol hebben gespeeld. Met andere woorden, een vakantiehuis van Beaujean Vacances moet een ziel hebben. Deze typische uitstraling en sfeer is de verbindende factor tussen onze vakantiewoningen. Daarnaast spelen wij uiteraard ook in op de ontwikkelingen van de wensen van onze gasten. Inmiddels zijn we, mede door onze bedrijfsfilosofie, vaste verhuur- en beheerpartner van de vakantiewoningen van de natuurbeschermers Natuurmonumenten en het Limburgs Landschap.
Escrito por la empresa
Rijksweg 4, 6271 AE , Gulpen, Holanda

No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Het telefoontje om de reservering even door te nemen, wordt door ons positief beoordeeld.
Het moet nog allemaal beginnen maar het contact met de organisatie verloopt voorlopig prima.
Wederom vriendelijk telefonisch contact om boeking nogmaals te controleren! Mooie website!
Duidelijke en vriendelijke benadering. Duidelijke informatie.
Zeer fijne ervaring met beaujean-vacances. Huis geboekt voor de kerstperiode. Dit was een erg fijn huis. Het contact met de hosts was plezierig. Als gevolg van deze prettige ervaring bij dezelfde organisatie pas geleden een lang weekend geboekt voor in het voorjaar.
Goed aanbod. Persoonlijke service en prettig dat er nog even wordt geïnformeerd of alles naar wens is geboekt, zodat je indien nodig wat vragen kan stellen.
Wij zijn dus zeer tevreden.
Vriendelijk klantcontact, alles heel prettig en goed geregeld.
Het Boeienhofje in Epen.
We werden zeer vriendelijk ontvangen en rondgeleid. Huisje was van alle gemakken voorzien. De pelletkachel was een fijne aanvulling.
Na een uitgebreide zoektocht (we wisten met hoeveel personen en naar welke streek we wilden gaan) kwamen we bij een prachtig huis uit; voor 7 personen in Zuid-Limburg. Niet het goedkoopste, maar wel precies wat we zochten.
Dag na de boeking werden we gebeld door een heel aardige jongedame die alles nog een checkte om te kijken of echt alles naar wens was. TOP!
Nu duurt het nog wel een paar maanden voordat we het huisje bezoeken, maar de ervaringen van vorig jaar (ook via Beaujean) geven ons veel vertrouwen dat het goed komt.
Snel geholpen. Duidelijke communicatie, veel informatie van de eigenaar van het huisje over omgeving, bezienswaardigheden, restaurants en nog veel meer.
Mooie accommodatie en eenvoudig online geboekt. De volgende ochtend werd ik gebeld om te vragen of alles duidelijk is erg prettig 👍
Snel en nette boeking kunnen plaatsen. Keurig gebeld om alles foor te nemen.
Zeer fijn systeem om te boeken doordat er eerst een telefonisch contact plaats vindt en de nodige vragen beantwoord kunnen worden vooraleer de reservering definitief gemaakt wordt. Ook meteen heel wat info meegestuurd gekregen, ideaal om het verblijf voor te bereiden
Aangename kennismaking via telefoon. Zeer hulp verlenend,
Alles vlot verlopen, met als afronding telefonisch gesprek
Website is prima en afhandeling reservatie was oké.
Snelle bevestiging van een boeking. Telefonisch goed bereikbaar
Makkelijke en heldere boeking online. Ook behulpzaam en vriendelijk telefonisch contact.
Más información sobre otros tipos de reseñas.