Banner for Beaujean Vacances

Beaujean Vacances Opiniones 5460

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 3 estrellas sobre 5

In de jaren 2010 - 2020 : prettig, klantvriendelijk, veel gevoel voor inleving en invoeling. Vanaf zo ongeveer 2023 : Beaujean wordt "te groot"? Ik voel me daar niet meer thuis en herkenbaar voor all... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een heerlijk verblijf! Dit kleine vakantiehuisje is een absolute parel. Het is onderdeel van een prachtige, authentieke vakwerkboerderij (voormalige stal) midden in het Geuldal. Je hebt al... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een super weekend gehad! Ruim huis, alles super schoon en aan handdoeken, badjassen, slippers geen gebrek. Het zwembad en de jacuzzi waren perfect op temperatuur. De opa/oma, kinderen en k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genoten, mooie locatie, voorzien van alle gemakken. Heerlijk bed, slaapkamer lekker donker. De alpaca's waren erg mooi en niet bang. En Tanja die het regelt maakt dat het aan niets ontbreekt, Ook... Ver más

Información sobre la empresa

1. Alquiler de vacaciones
  2. Agencia de alquiler de cabañas
  3. Alquiler de cabañas
  4. Alquiler de apartamentos vacacionales

Escrito por la empresa

Beaujean Vacances is sinds 1992 actief in de verhuur, de bemiddeling en het beheer van groepsaccommodaties en vakantiewoningen in Nederlands Limburg en de Belgische Voerstreek. In het hart van dit gebied openden wij in 2009 ons nieuwe kantoor. Gulpen, een van de vele authentieke dorpjes in het Heuvelland is sindsdien onze thuisbasis. Beaujean Vacances heeft een divers en selectief aanbod van veelal monumentale vakantiewoningen weten samen te stellen, waarbij begrippen als duurzaamheid, authenticiteit, natuurrijke omgeving en karakter een belangrijke rol hebben gespeeld. Met andere woorden, een vakantiehuis van Beaujean Vacances moet een ziel hebben. Deze typische uitstraling en sfeer is de verbindende factor tussen onze vakantiewoningen. Daarnaast spelen wij uiteraard ook in op de ontwikkelingen van de wensen van onze gasten. Inmiddels zijn we, mede door onze bedrijfsfilosofie, vaste verhuur- en beheerpartner van de vakantiewoningen van de natuurbeschermers Natuurmonumenten en het Limburgs Landschap.

Bijzonder overnachten in erfgoed

Escrito por la empresa

Wij selecteren alleen de meest authentieke vakantiewoningen, van Limburgse vakwerkboerderijen tot historische kastelen.

Promotion box for Beaujean Vacances

Ontdek unieke vakantiehuizen

Boek een bijzonder verblijf in een authentieke Zuid-Limburgse hoeve.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Prettig contact.

Heel prettig dat er na de boeking nog telefonisch contact wordt opgenomen om zo alles nog eens goed te doorlopen!

27 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk knus huisje op een pracht locatie

Leuk knus huisje, in een mooie oude vakwerkboerderij. Comfortabele bedden, stoelen, douche, etc. Een prachtige plek in zuid-zuid Limburg. De kerstboom in het huisje maakte de ervaring helemaal compleet. Gastvrouw Mati was heel aardig en behulpzaam.

25 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Steeds correcte en snelle reply

We vinden elk jaar ons verblijf voor een grote groep mensen ( 32 pers ) dankzij de perfecte hulp via de site. Ook het telefonische contact verloopt steeds enorm klantvriendelijk

24 de diciembre de 2025

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken.
Na de boeking telefonisch contact gehad met de verhuurder.
We hebben zin in ons weekend en zijn benieuwd of het ons bevalt.

Gr: Alie, Eef, Gijs en Ettina.

15 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers

De medewerker was zeer behulpzaam met het bedenken van oplossingen. Hij stelde voor om een optie voor een paar dagen te nemen. Ook bij de boeking op 24 nov. goed geholpen.
Het enig minpuntje vond ik het invullen van mijn geboortedatum. Het begon bij 1970 en moest terugscrollen naar 1946.
Dat zou gemakkelijker moeten kunnen. En de tip:
Bekijk onze richtlijnen ......etc. graag in het Nederlands!!

21 de noviembre de 2025

Goede ervaring.

Vorig jaar hebben we voor het eerst geboekt bij Beaujean Vacances. Helaas werd onze huisdier enkele weken voor onze vakantie ernstig ziek.
Onze boeking moesten we afzeggen. De medewerker van BV was bijzonder vriendelijk en meelevend en zou overleggen met de eigenaren van het vakantiehuis.
De volgende dag werden we al gebeld. Het was geen probleem om te annuleren, we kregen een tegoedbon die we binnen een jaar mochten verzilveren en ze wenste ons sterkte.
Later in het jaar hebben we alsnog een prima vakantie gehad in de Voerstreek, België. Het huisje was prima. Schoon, rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. De eigenaren waren vriendelijk en waar nodig behulpzaam.
We hebben voor 2026 weer geboekt bij BV!

7 de julio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.