In de jaren 2010 - 2020 : prettig, klantvriendelijk, veel gevoel voor inleving en invoeling. Vanaf zo ongeveer 2023 : Beaujean wordt "te groot"? Ik voel me daar niet meer thuis en herkenbaar voor all... Ver más
La empresa ha respondido

La empresa ha respondido
Wat een heerlijk verblijf! Dit kleine vakantiehuisje is een absolute parel. Het is onderdeel van een prachtige, authentieke vakwerkboerderij (voormalige stal) midden in het Geuldal. Je hebt al... Ver más
We hebben een super weekend gehad! Ruim huis, alles super schoon en aan handdoeken, badjassen, slippers geen gebrek. Het zwembad en de jacuzzi waren perfect op temperatuur. De opa/oma, kinderen en k... Ver más
Genoten, mooie locatie, voorzien van alle gemakken. Heerlijk bed, slaapkamer lekker donker. De alpaca's waren erg mooi en niet bang. En Tanja die het regelt maakt dat het aan niets ontbreekt, Ook... Ver más
Beaujean Vacances is sinds 1992 actief in de verhuur, de bemiddeling en het beheer van groepsaccommodaties en vakantiewoningen in Nederlands Limburg en de Belgische Voerstreek. In het hart van dit gebied openden wij in 2009 ons nieuwe kantoor. Gulpen, een van de vele authentieke dorpjes in het Heuvelland is sindsdien onze thuisbasis. Beaujean Vacances heeft een divers en selectief aanbod van veelal monumentale vakantiewoningen weten samen te stellen, waarbij begrippen als duurzaamheid, authenticiteit, natuurrijke omgeving en karakter een belangrijke rol hebben gespeeld. Met andere woorden, een vakantiehuis van Beaujean Vacances moet een ziel hebben. Deze typische uitstraling en sfeer is de verbindende factor tussen onze vakantiewoningen. Daarnaast spelen wij uiteraard ook in op de ontwikkelingen van de wensen van onze gasten. Inmiddels zijn we, mede door onze bedrijfsfilosofie, vaste verhuur- en beheerpartner van de vakantiewoningen van de natuurbeschermers Natuurmonumenten en het Limburgs Landschap.
Escrito por la empresa
Rijksweg 4, 6271 AE , Gulpen, Holanda

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik werd na de boeking gebeld door een medewerkster die nog even de check deed op hoeveel personen en de datum.

Respuesta de Beaujean Vacances
Nadat ik de boeking had gedaan ben ik dezelfde dag door een vriendelijke dame gebeld om te vragen of alles duidelijk was en of ik eventueel nog aanvullende vragen had.
Daarna is de boeking bevestigd via de email en kan de voorpret beginnen.

Respuesta de Beaujean Vacances
Na reservatie snelle afhandeling.
Info vakantiewoning top.
Beaujean toonde zich klantvriendelijk en met een persoonlijke benadering. Het is nu de tweede keer dat we met de kinderen bij hen een vakantiewoning huren. Ook de eerste keer liep dit heel gemoedelijk en accuraat.

Respuesta de Beaujean Vacances
Snelle reactie en adequate afhandeling. Wij hebben vaker gebruik gemaakt van Beau Jean
Beaujean Vacances heeft een heel mooie aanbod aan accomodaties. Het boeken van een accomodatie gaat makkelijk.
Zoals we van Beaujean gewend zijn verliep onze boeking heel soepel. Ze doen alles om onduidelijkheden te voorkomen
Ik vind het fijn dat Beaujean-vacances.com telefonisch contact met je opneemt nadat je geboekt hebt! Hele vriendelijke mensen en supermooie karakteristieke huizen.
Goede communicatie. Fijn om iemand daadwerkelijk te spreken wat heel prettig is.
Tot nu toe heel tevreden. Duidelijke informatie en hulp gekregen wanneer nodig bij de boeking en verdere regeling hiervan.
De Koestal in Bemelen een gezellig ingerichte verblijf waar niets ontbreekt en op een heerlijke plek. 10++
Een schitterende locatie, goede faciliteiten en schoon en goed onderhouden. De ontvangst was zeer gastvrij.
Reservering liep weer soepel en snel, aanbod goed gevarieerd
Reservatie verliep heel vlot. De dag nadien werd ik nog gecontacteerd om de details af te spreken en te bevestigen. Dat was een aangename verrassing

Respuesta de Beaujean Vacances
Altijd snel, betrouwbaar en persoonlijke klantenservice. De mooiste huisjes in Limburg en België
Heel vlotte afhandeling en duidelijke communicatie
De ambiance in en rondom het prachtige verblijf.
Werkelijk alles was top, de bedden, de sfeer, alle grote en kleine details kloppen gewoon.
Ontvangst Danielle heel warm en hartelijk.
Omgeving top.
Kan niet een minpuntje noemen

Respuesta de Beaujean Vacances
Duidelijke website, snelle en goede communicatie en mail verkeer
Más información sobre otros tipos de reseñas.