Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In het voorjaar van 2020 een mooi boeket besteld, vorige maand weg moeten gooien omdat de puppy ermee ging spelen, maar hij stond er daarvoor nog heel erg mooi bij! Najaar 2020 voor het ziekenhuisper... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supermooie droogboeketten die duidelijk met veel liefde worden samen gesteld en dat voor een eerlijke prijs. Overal staat dat zo’n boeket ongeveer een half jaar mooi blijft, maar die van mij heeft bij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat maak je iedere keer weer mooie dingen Beau! Je bent eerlijk, creatief en super meedenkend, zelfs in de super drukke tijden wil je altijd helpen. Inmiddels al meerdere Beauqetten besteld, voor mijz... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie boeketten en andere droogbloemen. Prachtige cadeaus en ook mooi op mijn eigen kast! Vroeg me persoonlijk via mail welke kleuren ik wilde voor een buisje vol bloemen en bij het standaardje. Heel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de flores secas

Escrito por la empresa

De webshop voor de mooiste boeketten van droogbloemen in Nederland.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Mooie bos droogbloemen

Mooie bos droogbloemen, snel geleverd. Mijn vorige bos heeft super lang gestaan, het was dat ik toe was aan iets nieuws anders stond hij er nog!

5 de febrero de 2023

Geweldig

Geweldig. Alles tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie, werd zelfs aan huis gebracht. Heel blij met het droogboeket.

9 de enero de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik vond het droogboeket niet het geld…

Ik vond het droogboeket niet het geld waard. Op de foto was het een groter boeket, heel jammer. Heb 3 dagen geleden contact gehad en heel mooi opgelost. Heb extra bloemen gekregen , waardoor het een schitterend boeket is en zijn geld waard. Super ‼️👍

8 de octubre de 2022

Hi Anja,

Ik heb je een e-mailtje gestuurd! Blij dat we het samen hebben kunnen oplossen!

Liefs, Beau

Check de maat!

Het is wel mooi, maar laat je niet misleiden door de foto. Het kan namelijk een heel klein boeketje zijn. Op de foto oogt het normaal. Voor het bedrijf: Zet aub afmetingen erbij.

Update: Verkoopster heeft aangeboden een ander boeket te maken. Dank!

2 de octubre de 2022

Respuesta de Beauquet

Dankjewel voor de feedback en ik ben blij dat je vriendin nu alsnog een boeket op maat krijgt ❤️

Mega aanrader!!!

Hele mooie boeketten, blijven ook erg lang goed. Ik heb er 1 al ongeveer 1,5 jaar staan en is nog steeds mooi!! Inmiddels zelf thuis 2 boeketten staan.
Heel leuk om cadeau te geven ipv verse bloemen, hier heb je tenminste iets aan voor een langere periode.
Zelf een keer contact gehad via dm met eigenaresse, is ook bereid om mee te denken wat ook heel fijn is.

Verzending met post nl of dhl lijkt mij alleen fijner.

19 de septiembre de 2022

Dankjewel Babette! Ik maak alles met liefde ❤️

Mooie bos droogbloemen

Mooie bos, veel kleur, grootte zoals op afbeelding. Erg mooi om cadeau te geven. Evt tip is om de bos ook inclusief bijpassende vaas te verkopen :)

31 de julio de 2022

Respuesta de Beauquet

Dankjewel voor de tip en heel erg bedankt voor je complimentje! 😘

Mooie droogbloemen

Mooie droogbloemen en leuk keramieke plankje. Jammer dat niet alle gaatjes groot genoeg waren voor de steeltjes en je dus zelf moest gaan bijknippen.

10 de julio de 2022

Top!

Via de mail heb ik contact gehad met Beau voor een boeket. Ze heeft goed geluisterd naar wat ik in gedachte had.
Snel geholpen, netjes verzonden!

19 de junio de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.