Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke bli lurt av de positive tilbakemeldingene på Facebook. Det er falske brukere som de selv har opprettet. Jeg ble blokkert når jeg sendte melding til de på Facebook.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flammelampa er helt suveren 👍bruker den veldig mye.kjøpte til dattera mi og kjøpte for noen kolleger på jobben . Alle er veldig fornøyde 💕jeg begynte å kjøpe den når naboen viste meg den .helt topp... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fornøyd med handelen, informasjon om forsinkelse osv. Men syns det er litt «masete» når vi skal måtte svare på undersøkelser o.l. Etter hver gang, eller bli påminnet om når jeg handlet sist osv.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Useriøst firma. Ventet tålmodig i 2 mnd fordi "varen var på vei inn", tok kontakt og fikk beskjed om at den var forventet innen 2 uker. 4 uker senere tar jeg kontakt igjen og spør når varen min komme... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de belleza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Beautybrands.no - Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Alltid gode produkter på tilbud!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,9

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke kjøp noe i denne butikken

Ikke kjøp noe i denne butikken. Dette er desverre en useriøs aktør. Har purret opp varer som ble bestilt i over 1, 5 mnd. Får falske svar fra kundeservice om at det er sendt. Men varene dukke aldri opp. De beholder pengene dine. Styr unna!

13 de mayo de 2020

Hold deg unna

Hold deg unna. Ventet over 4 uker, etterpå skulle kanselere, men fikk svar st det er umulig. Veldig misførnøyd med produktet (i tilleg kommet lekende). Ser at mange 5* her er fra folk som skrev bare en enneste vurdering! Tror ikke dette er virkelig fornøyd kunder. Aldri mer. Kjøpt med Klarna og selv om jeg sendt varene tilbare kommer bare høyere regninger 😡 Som flere her tror dette er svindel under Corona tid...

10 de mayo de 2020

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, elendig levering 1 mnd for og motta pakke med antibac for så og være feil vare! (Billigere variant) har heller ikke hørt noe fra dem om dette er ok eller refundering av resterende beløp. Her blir det aldri og kjøpe noe fra dem igjen.

Har bestillt antibac hos andre leverandører der kom antibac'en etter 4 dager.

4 de mayo de 2020

Styr unna

Har ventet 4 uker, har ikke fått bestillingen. De sender kun autosvar på mail med at man ikke kan avbestille varer som "er sendt". Ja jøss!

24 de abril de 2020

Svindel.

Svindel.
Dei svarer ikkje på e-post eller telefon. Har ikkje motteke varene eg bestilte for 3 veker sidan.

Innlegg 2. I dag svarte dei på e-post. Påstår å ha sendt pakken 14 April, i dag er det 12 mai og eg har fortsatt ikkje motteke noko frå dei.

21 de abril de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.