Beautyfashionshop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich bin immer sehr zufrieden mit den bestellten Produkten 👍 Schnelle Lieferung und alles ist wirklich immer gut verpackt, sodass nie etwas beschädigt ankommt . Als Bonus gibt es auch zu jeder Beste... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hier voor t eerst hier besteld, scherpe prijzen. 18 oktober bestelling geplaatst, 20 oktober een mail ontvangen dat mijn bestelling vertraging opgelopen had. Verwachte levering 1-3 werkdagen. 27 oktob... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

What I really like that BFS shop has the full range of my favorite Ersicson Laboratorie brand. I‘ve been using these creams since 2002, but unfortunately this brand is not presented on the Germa... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden. Mijn bestelling was iets vertraagd door de leverancier. Toen ik hiernaar informeerde is beautyfashionshop hier direct achteraan gegaan en hebben zij me keurig op de hoogte gehoud... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Bij Beautyfashionshop vind je een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten, wimperserum en make-up. Als jouw online beautyspecialist staan we klaar om je deskundig en vrijblijvend te adviseren over al je beautyvragen. Onze focus ligt op professionele huidverzorging en het aanpakken van huidproblemen. Ons doel is om jou dezelfde hoogwaardige service te bieden als je in een salon zou ontvangen!

Incumplimiento de directrices

Todas las opiniones

57 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top klantenservice

Even geduurd voordat producten verstuurd worden maar de klantenservice was top. Hebben mijn mails snel en aardig kunnen beantwoorden. Dat heb je ook niet altijd!

21 de noviembre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Bedankt voor het mooie compliment, wij staan graag klaar voor onze klanten!

Hele fijne webshop!

Klantenservice is zeer behulpzaam en vriendelijk!

20 de noviembre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Heel erg graag gedaan, bedankt voor de fijne feedback!

Zeer tevreden!

Top producten, top kwaliteit, snelle levering en goed advies!!

21 de noviembre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Bedankt voor je review, wanneer wij je in de toekomst weer kunnen helpen horen wij het graag!

fijne webshop

Ik vind het een heel fijn bedrijf en koop altijd al mijn spullen hier. Echt een aanrader!!

15 de noviembre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Bedankt voor je review en het mooie compliment! Graag tot snel :)

Topspul!

Mn schoonheidsspecialist werkt met Medik8 en dat vind ik zo topspul. Kwam t tegen bij Beautyfashion shop en heb t meteen besteld en het was snel thuis!!

7 de noviembre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Hoi Marie, bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent, graag tot snel!

Goed en snel geholpen

Heb al een tijd last van rode vlekken op mijn huid en deze website gevraagd wat ik het beste kon gebruiken. Voor de vriendelijke dames van de klantenservice een compliment want ze konden mij precies vertellen wat ik kon proberen en in mijn budget paste. Had een creme besteld die al snel binnen was. Gebruik de crème nu een paar weken en heb al veel minder last. Nogmaals heel erg bedankt en ik kan jullie alleen maar aanbevelen.

24 de octubre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Hartelijk dank voor uw review. Wanneer wij u in de toekomst weer kunnen helpen horen wij het graag. Tot snel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk contact gehad met de…

Leuk contact gehad met de klantenservice❤️❤️

6 de noviembre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Bedankt voor de review! We zien u graag terug op onze webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ruim assortiment en snelle levering!

Ruim assortiment en wederom snelle levering, blijf erg tevreden over deze webshop!

6 de noviembre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Bedankt voor de review! Graag tot een volgende keer :)

Kapotte levering

Bestelling kwam helaas kapot binnen. Na een telefoontje met de klantenservice, was het snel verholpen, er is mij een nieuw produkt toegestuurd. Superblij mee

2 de noviembre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Heel vervelend dat het kapot was geleverd! Gelukkig hebben we het samen goed kunnen oplossen, veel plezier van de order en graag tot ziens!

Goed advies

Persoonlijk contact, goed advies en snel geleverd

10 de octubre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen uw mening enorm! Graag tot ziens.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn geholpen door klantenservice.

Fijn geholpen door klantenservice.

Ik had een vraag over een bepaald product of dit mij zou helpen bij mijn huid en kreeg hier goed advies bij. Het product ontvangen en moet het nog gaan proberen, maar al met al een goed ervaring! Bedankt voor het advies en de service!

26 de octubre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen uw mening enorm! Graag tot ziens.

Uitstekende producten en levering

Uitstekende producten en levering. Aantal producten besteld volgende dag keurig bezorgd door DHL. Prijs van de producten zijn goed en ik had een paar vragen over het gebruik van de producten. Hier heeft de klantenservice mij prima mee geholpen

24 de octubre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Fijn te lezen dat u zo tevreden bent, graag tot snel!

Super!

Hele fijne producten! Snelle levering en de klantenservice zijn snel met antwoorden. Echt top!

13 de octubre de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Bedankt voor uw review, graag tot ziens op onze webshop!

Niet origineel produkt Nanolash

Niet origineel produkt Nanolash, andere huls, ander borsteltje en ruikt anders, serum werkt dus totaal NIET.
Jammer van mn geld, nooit meer hier bestellen

21 de junio de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het erg vervelend te lezen dat u niet tevreden bent. Zou u uw bestelgegevens willen mailen naar ons support team?support@beautyfashionshop.nl
Zij kunnen verder met u meekijken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vind deze reviews echt zo raar!!

Ik vind deze reviews echt zo raar! Ik bestel al zeker 5 jaar bij dit bedrijf voor Dermalogica maar ook voor Medik8. Goede prijzen, vaak geen verzendkosten en je spaart nog punten ook. En nog nooit, echt NOG NOOIT, een probleem mee gehad. Ik ben juist echt heel blij met dit bedrijf en ik heb hier geen belang bij om dit te zeggen.

19 de julio de 2023

NIET bestellen!!! Teleurstelling

Als ik een 0 had kunnen geven had ik dat gekozen. Vorige week dinsdag een bestelling geplaatst van 2 producten. Afgelopen vrijdag een mail gestuurd en donderdag waar mijn bestelling blijft en zou nog 2 a 3 werkdag duren. Gister maar weer een mail gestuurd want nog niks ontvangen. Krijg een mail terug dat een AANTAL van mijn producten niet op voorraad zijn. Hoezo aantal, ik heb maar 2 producten besteld. Je wordt niet op de hoogte gehouden, echte een slechte zaak. Zo ga je niet met je klanten om!!!

14 de junio de 2023

Respuesta de Beautyfashionshop

Beste, hartelijk dank voor uw review. Wij nemen per e-mail contact met u op om een passende tegemoetkoming te bieden. Onze excuses voor het ongemak!

Finger weg

Finger weg. Es wurde mir eine Kosmetikverpackung ohne Inhalt zugesandt. Nun kam nach Tagen die Reaktion per e-mail "man werde den Vorgang prüfen".

10 de junio de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.