Ich bin immer sehr zufrieden mit den bestellten Produkten 👍 Schnelle Lieferung und alles ist wirklich immer gut verpackt, sodass nie etwas beschädigt ankommt . Als Bonus gibt es auch zu jeder Beste... Ver más
Beautyfashionshop
Hier voor t eerst hier besteld, scherpe prijzen. 18 oktober bestelling geplaatst, 20 oktober een mail ontvangen dat mijn bestelling vertraging opgelopen had. Verwachte levering 1-3 werkdagen. 27 oktob... Ver más
What I really like that BFS shop has the full range of my favorite Ersicson Laboratorie brand. I‘ve been using these creams since 2002, but unfortunately this brand is not presented on the Germa... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben heel tevreden. Mijn bestelling was iets vertraagd door de leverancier. Toen ik hiernaar informeerde is beautyfashionshop hier direct achteraan gegaan en hebben zij me keurig op de hoogte gehoud... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Beautyfashionshop vind je een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten, wimperserum en make-up. Als jouw online beautyspecialist staan we klaar om je deskundig en vrijblijvend te adviseren over al je beautyvragen. Onze focus ligt op professionele huidverzorging en het aanpakken van huidproblemen. Ons doel is om jou dezelfde hoogwaardige service te bieden als je in een salon zou ontvangen!
Nipkowweg 1a, 8501XH, Joure, Holanda
- +31 85 369 5791
- info@beautyfashionshop.com
- beautyfashionshop.nl
Incumplimiento de directrices
Fünf Anschreiben wegen einer…
Fünf Anschreiben wegen einer Reklamation werden einfach nicht beantwortet. Nie wieder werde ich dort bestellen.
Top klantenservice
Even geduurd voordat producten verstuurd worden maar de klantenservice was top. Hebben mijn mails snel en aardig kunnen beantwoorden. Dat heb je ook niet altijd!

Hele fijne webshop!
Klantenservice is zeer behulpzaam en vriendelijk!

Zeer tevreden!
Top producten, top kwaliteit, snelle levering en goed advies!!

fijne webshop
Ik vind het een heel fijn bedrijf en koop altijd al mijn spullen hier. Echt een aanrader!!

Topspul!
Mn schoonheidsspecialist werkt met Medik8 en dat vind ik zo topspul. Kwam t tegen bij Beautyfashion shop en heb t meteen besteld en het was snel thuis!!

Goed en snel geholpen
Heb al een tijd last van rode vlekken op mijn huid en deze website gevraagd wat ik het beste kon gebruiken. Voor de vriendelijke dames van de klantenservice een compliment want ze konden mij precies vertellen wat ik kon proberen en in mijn budget paste. Had een creme besteld die al snel binnen was. Gebruik de crème nu een paar weken en heb al veel minder last. Nogmaals heel erg bedankt en ik kan jullie alleen maar aanbevelen.

Respuesta de Beautyfashionshop
Leuk contact gehad met de…
Leuk contact gehad met de klantenservice❤️❤️

Respuesta de Beautyfashionshop
Ruim assortiment en snelle levering!
Ruim assortiment en wederom snelle levering, blijf erg tevreden over deze webshop!

Kapotte levering
Bestelling kwam helaas kapot binnen. Na een telefoontje met de klantenservice, was het snel verholpen, er is mij een nieuw produkt toegestuurd. Superblij mee

Respuesta de Beautyfashionshop
Fijn geholpen door klantenservice.
Fijn geholpen door klantenservice.
Ik had een vraag over een bepaald product of dit mij zou helpen bij mijn huid en kreeg hier goed advies bij. Het product ontvangen en moet het nog gaan proberen, maar al met al een goed ervaring! Bedankt voor het advies en de service!

Uitstekende producten en levering
Uitstekende producten en levering. Aantal producten besteld volgende dag keurig bezorgd door DHL. Prijs van de producten zijn goed en ik had een paar vragen over het gebruik van de producten. Hier heeft de klantenservice mij prima mee geholpen

Super!
Hele fijne producten! Snelle levering en de klantenservice zijn snel met antwoorden. Echt top!

Niet origineel produkt Nanolash
Niet origineel produkt Nanolash, andere huls, ander borsteltje en ruikt anders, serum werkt dus totaal NIET.
Jammer van mn geld, nooit meer hier bestellen

Respuesta de Beautyfashionshop
Ik vind deze reviews echt zo raar!!
Ik vind deze reviews echt zo raar! Ik bestel al zeker 5 jaar bij dit bedrijf voor Dermalogica maar ook voor Medik8. Goede prijzen, vaak geen verzendkosten en je spaart nog punten ook. En nog nooit, echt NOG NOOIT, een probleem mee gehad. Ik ben juist echt heel blij met dit bedrijf en ik heb hier geen belang bij om dit te zeggen.
NIET bestellen!!! Teleurstelling
Als ik een 0 had kunnen geven had ik dat gekozen. Vorige week dinsdag een bestelling geplaatst van 2 producten. Afgelopen vrijdag een mail gestuurd en donderdag waar mijn bestelling blijft en zou nog 2 a 3 werkdag duren. Gister maar weer een mail gestuurd want nog niks ontvangen. Krijg een mail terug dat een AANTAL van mijn producten niet op voorraad zijn. Hoezo aantal, ik heb maar 2 producten besteld. Je wordt niet op de hoogte gehouden, echte een slechte zaak. Zo ga je niet met je klanten om!!!

Finger weg
Finger weg. Es wurde mir eine Kosmetikverpackung ohne Inhalt zugesandt. Nun kam nach Tagen die Reaktion per e-mail "man werde den Vorgang prüfen".