Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de belleza

Escrito por la empresa

Hos os handler alt om dig, din hud og din skønhedsrutine. Vi har nøje udvalgt de bedste K-Beauty produkter, der kombinerer kvalitet, effektivitet og de fineste ingredienser, som giver synlige resultater. Derfor finder du hos Beautykona produkter, der er milde, effektive og skabt til at pleje din hud i dybden

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastiske produkter til prisen

Jeg har handlet kosmetik online her, og kvaliteten er helt fantastisk til prisen. Min hud er blevet utrolig strålende og blød – jeg har aldrig oplevet så gode resultater med produkter fra andre butikker.

Jeg har allerede handlet her for anden gang, og jeg er virkelig, virkelig tilfreds. Mine veninder er også begyndt at bruge produkterne herfra, og de har præcis samme oplevelse.

Det er virkelig noget helt særligt – wow! Jeg kan 100 % anbefale dem.

19 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og gode priser 🤩

Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med Beautykona.dk. Leveringen var utrolig hurtig, og jeg modtog mine varer hurtigt og i god stand. Jeg er meget tilfreds med de produkter, jeg har købt. Priserne er også super, og jeg synes, det er fantastisk, at alle produkterne har detaljerede beskrivelser, der forklarer, hvilken hudtype de er velegnede til, og hvordan de virker. Det gør det nemt at finde de rette produkter til mig.

10 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse - hurtig levering og top kvalitet!

Jeg bestilte Beauty of Joseon Dynasty Cream fra Beautykona og er utrolig tilfreds med købet! Leveringen var super hurtig, og cremen kom i perfekt stand. Kvaliteten er fantastisk, og det var en nem og problemfri oplevelse at handle her. Jeg vil helt klart bestille igen
og kan varmt anbefale beautykona.dk til andre! 😊

9 de noviembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.