Samme smøre til alle
For 9 timer siden
Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.
Vi beklager dybt, at din seneste oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår fuldt ud din frustration. Vi forsikrer dig om, at vi vil prioritere dine bekymringer og løse problemet. Vi står bag hvert produkt. Send venligst dine oplysninger til vores kundeservice-e-mail.
- og så en til
For 9 timer siden
Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.
Vi beklager oprigtigt, at din seneste oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår fuldt ud dine følelser. Vi lover at prioritere dit problem og løse det så hurtigt som muligt. Hvis du ikke har modtaget din vare, bedes du kontakte vores kundeserviceteam. Vi er ansvarlige for hvert produkt. Send venligst dine oplysninger til vores kundeservice-e-mailadresse:
Vores professionelle kundeserviceteam vil give dig den bedste løsning inden for 24 timer. Giv os venligst en chance for at rette op på problemet; mange tak.
- og atter en
16. okt. 2025
Kære kunde, mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.
Vores dedikerede kundeserviceteam vil give dig den bedst mulige løsning inden for 24 timer. Giv os venligst en chance for at rette op på problemet. Mange tak.
3 de diciembre de 2025
Opinión espontánea