Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kundeservicen var imøtekommende og hjelpsom gjennom hele prosessen. Jeg endte opp med å kjøpe Meaco Arete One 12L HEPA, og er fornøyd med produktet og anbefalingen jeg fikk. Dersom jeg skal trekke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er veldig godt fornøyd med min MeacoFan eg kjøpte mai i fjor. Har brukt den ett år nå og den er fortsatt like bra. Den er stillegående og ingen problem å ha på soverommet om natten. Enkel å flytte ett... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei! Bestillingen min kom veldig raskt. Produktene er også veldig gode. Fungerer utmerket, har kjøpt to luftrensere, spesielt på soverommet merker jeg forskjell på luften om jeg har den av eller på.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er utrolig fornøyd med IR Opranic Thor med fjernkontroll stående varmer. Opranic Thor varmer kroppen min på en slik måte at den holder seg varm i timevis etter at jeg slår den av. Med Opranic Thor k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Tenk deg en verden der alle mennesker har ren og trygg luft, uten forurensning, mugg, pollen og andre luftrelaterte plager. Dette er vårt mål og vår visjon. Derfor kommer vi på jobb hver dag! Alt vi gjør, gjør vi for å bedre våre kunders helse og sikre deres eiendeler.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,1

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen ble levert innen kort tid

Varen ble levert innen kort tid. Enkel montering, og med gode instruksjonsfiler for forberedelse og inspirasjon. Jeg ha lagt inn avfukter på utsiden av krypkjeller med analog hygrostat på innsiden. (veldig lav takhøyde i krypkjeller vanskeliggjorde plassering der) . Ser ut til å fungere godt.

14 de septiembre de 2021

Respuesta de bedre-inneklima.no

Tusen takk for omtalen din! Vi håper du blir fornøyd med din Arida Pro S12 luftavfukter.

Kjapp levering

Kjapp levering.
Har ikke hatt produktet i drift så lenge, men foreløpig ser det ut til fungere etter intensjonen

13 de septiembre de 2021

Respuesta de bedre-inneklima.no

Tusen takk for omtalen din!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Raskt levert og bra produkt.

Raskt levert og bra produkt.

Terrassevarmeren var virkelig bra. Bedre en andre billig modeller. Et bra kjøp som var verd prisen

11 de septiembre de 2021

Respuesta de bedre-inneklima.no

Tusen takk for omtalen din! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med din Opranic Nova 23R terrassevarmer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt går som smurt i dette firmaet

Hei!
Bestillingen min kom veldig raskt. Produktene er også veldig gode. Fungerer utmerket, har kjøpt to luftrensere, spesielt på soverommet merker jeg forskjell på luften om jeg har den av eller på. Friskere luft. Veldig fornøyd med dette firmaet. Heia Sandefjord! (Jeg er født og oppvokst der, og ikke så langt unna Pindsle, stedet hvor firmaet holder til).

8 de septiembre de 2021

Respuesta de bedre-inneklima.no

Tusen takk for omtalen din, Kirsti!

God kommunikasjon og kundeservice

God kommunikasjon og kundeservice. Stilte spørsmål på mail, og fikk grundig skriftlig svar. Kjøpte en luftavfukter som fungerer utmerket. Rask forsendelse.
Anbefales

8 de septiembre de 2021

Respuesta de bedre-inneklima.no

Mange takk for omtalen din! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår og din Meaco Arete One 20L luftavfukter.

Very effektive

Very effektive, bought couple of months ago..

7 de septiembre de 2021

Respuesta de bedre-inneklima.no

Thank you very much for your feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makan til bedre service skal du lete…

Makan til bedre service skal du lete lenge etter. Da min avfukter 1 år gammel ikke fungerte lengre, tok jeg kontakt og etter 3 dager kom det en ny. Slik skal det være. Stig👍

3 de septiembre de 2021
Opinión espontánea

Respuesta de bedre-inneklima.no

Tusen takk for fin omtale, Stig. Det er hyggelig å lese at du er fornøyd med servicen vår.

Super rask service

Super rask service. Hadde produktet hjemme i stua etter 2 dager. Produktet funker som det skal og sto til forventningene.

Respuesta de bedre-inneklima.no

Tusen takk for omtalen! Vi er glad du er fornøyd med din Meaco 10L ABC luftavfukter.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Boneco S 450

Kjøpte luftfukter. Etter noen få dager lyser varsellampen om at den må renses. Renset etter instruksene men lampen lyser fortsatt. Alt er rent og har alltid fyllt beholder med rent vann. Luftfukteren virker som den skal men varsellampen lyser konstant.

Respuesta de bedre-inneklima.no

Tusen takk for omtalen din! Som anvist i bruksanvisningen må Boneco S450 rengjøres ukentlig og avkalkes ved behov. Apparatet gir beskjed når dette må gjøres, og varsellampen må manuelt resettes når prosedyren er gjennomført. Hold "pil opp" -og "pil ned"-knappene inne samtidig i 5 sekunder, og du vil nullstille lampen.
Vi håper du blir fornøyd med luftfukteren din, og er her for å bistå deg dersom du skulle lure på noe mer!

Stillegående avfukter Meaco 10L ABC

Avfukter er super!
Ble anbefalt av vaktmesteren i murblokken jeg bor i å anskaffe avfukter med hepa-filter for bedre inneklima. Den er super. Jeg merker så forskjell på innelufta, og tøyet jeg vasker blir tørt på 1/3 av tida. Eneste minus er at den ikke føles like stillgående som forventet.
Jeg bestilte hjemlevering, og er glad for det. Maskinen er veldig tung, så det er godt at jeg ikke måtte hente den på utleveringssted - anbefales.
Hurtig levering!

Respuesta de bedre-inneklima.no

Tusen takk for omtalen din! Det er hyggelig å lese at du er fornøyd med din Meaco 10L ABC luftavfukter.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.