1,9

Malo

Oszuści z BE DRIPPY

Oszuści z BE DRIPPY. Uwaga, naciągają klientów. Pieniądze pobrali z konta, brak towaru, zero kontaktu i odpowiedzi na moje maile. Nigdy więcej. Nie kupujcie tam.

15 de febrero de 2026

Brak kontaktu i skradzione pieniądze

Kupilem w tym sklepie bluzę. Okazała się fatalnej jakości. Najpierw był problem jak zwrócić towar..... po miesiącu otrzymałam od sklepu etykietę zwrotną. Towar odesłany trzy miesiące temu.... do dziś czekam na zwrot 159 zł. Zero kontaktu ze sklepem. Oszuści i złodzieje. Przestrzegam !!!!

2 de febrero de 2025

Ta firma jest scamem

Ta firma jest scamem. Produkty nie wyglądają jak na zdjęciach, wymiary się nie zgadzają oraz gramatura. Nie ma kontaktu z firmą, by zwrócić rzecz należy napisać do nich maila i twierdzą że wyślą etykiete wysyłkową ale oszukują ludzi i po prostu nie odpisują, więc kończysz z ciuchem który ma gorszą gramatuje i krój niż nie jeden ciuch z shein czy aliexpress. Stanowczo odradzam.

22 de marzo de 2025

Chiński badziew

Szczerze powiem dramat, bardzo zależało mi na tej bluzie, ale gdy zobaczyłam produkt byłam załamana. Towar przyszedł bodajże z chin gdyż znajdują się na nim chińskie metki. W piątek napisałam maila o zwrot, do teraz czekam na odpowiedź (a jest środa). Powiem tyle że jest mi przykro i szczerze nie polecam.

12 de marzo de 2025

Niestety jakie bylo moje zdziwienie jak…

Niestety jakie bylo moje zdziwienie jak paczka przyszla z chin mimo ze oglaszaja sie jako polska firma dobrej jakosci to ubrania smierdza przeswituja maja sliski material mimo tego ze pisza iz jest to bawelna 100%…no niestety pozatym paczka szla dlugo no ale rozumiem
bo szla z chin.
Na domiar zlego od 2 dni probuje sie z nimi skontaktowac zeby zrobic zwrot i niestety unikaja mnie a na tik toku jak odpisalam kilku osobom jaki jest material ubran to mnie zablokowali
To chyba swieza firma ale no niestety juz na starcie u mnie stracili

16 de enero de 2025

¿Es ésta tu empresa?