Banner for Beef Exclusief B.V.

Beef Exclusief B.V. Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De gourmetschotel is van uitstekende kwaliteit. Kip sappig, biefstuk mals en overige stukjes ook overheerlijk gekruid. Water loopt al weer in de mond😅. Iedereen was erg enthousiast. Zeker voor herhal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs een Gozney Arc met bijbehorende stand besteld. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht en werd er echt moeite gedaan om alles naar wens te regelen. Ook rondom de levering was de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Patton - Asopvangbak besteld, deze bleek niet voorradig bij leverancier. Netjes gebeld met vraag of ik op order wilde wachten of annuleren i.v.m. levertijd. Tijdens wachten ben ik netjes op de hoogt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Kamado kickstart workshop was in alle opzichten een groot succes. Ook als je denkt het al aardig te kunnen krijg je flink wat eyeopeners en waardevolle informatie voor de kiezen. En dat in een supe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de parrillas
  2. Comercio
  3. Proveedor de productos cárnicos
  4. Zona BBQ

Sobre Beef Exclusief B.V.

Escrito por la empresa

Beef Exclusief - Dé BBQ & kamado specialist van Zuid-Holland.

Hét adres voor Big Green Egg, Kamado Joe, The Bstrd en premium barbecuevlees in Zevenhuizen. Kamado BBQ specialist: Grootste winkel in de regio met 15+ modellen

Pizzaovenspecialist: Gozney en Witt

Vleesspecialist: Wagyu, Black Angus, Spaans ibericovlees

Buitenkeukens: Fraaii, Roostr & Big Green Egg

BBQ Workshops: Hands-on cursussen Braais, open vuur, accessoires, sauzen, rubs en veel meer…

Centraal gelegen voor: Rotterdam, Den Haag, Gouda en omgeving (Groene Hart, 30-40km). Makkelijk bereikbaar via A12, afslag Zevenhuizen.

Online bestellen ook mogelijk. Voor 10:00 besteld = vanavond in huis (ma-vr)

Winkel open: ma-za | Gratis parkeren | Expert advies

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

180 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mislukte bezorging goed opgepakt!

Waanzinnige klantenservice!. Buiten hun macht om ging de bezorging niet goed, dit is zeer netjes opgepakt met een goede compensatie. Netjes hoe ze hier proactief mee omgaan en voor haar klanten zorgen.

30 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Wat fijn dat je onze service zo waardeert Marijn. Soms gaat er iets buiten onze macht om mis, maar we doen er altijd alles aan om het snel en netjes op te lossen. Bedankt voor je vertrouwen en tot de volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

was een hele mooie workshop

was een hele mooie workshop, waar je de kamado leert aanstekenen gebruiken,we hebben na de uitleg ook nog heerlijke gerechten gemaakt en gegeten.
is beslist een aanradder om deze worksop te volgen.

25 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Bedankt voor je enthousiaste woorden Gerrit. Fijn dat je zoveel geleerd hebt tijdens de workshop en dat het gesmaakt heeft. Dat is precies waar we het voor doen.

Heel fijn bestellen via Beef Exclusief

Heel fijn bestellen via Beef Exclusief. Ze zijn mega snel, hebben ruim assortiment en reageren ook vlug als je vragen hebt.
Ik blijf bij hun bestellen de rest van mijn bbq-carrière

31 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Wat een mooi compliment, dank je wel! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We kijken ernaar uit om je nog lang te mogen helpen tijdens je hele BBQ-carrière.

Super workshop gehad van Gert-Jan

Super workshop gehad van Gert-Jan, basis techniek. Veel geleerd en direct in praktijk gebracht. Nu snel inschrijven voor de vervolg workshop 💪🏻

27 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Wat leuk om te horen dat je genoten hebt van de workshop met Gert-Jan. Mooi dat je de basistechnieken direct in de praktijk kon brengen. We kijken er naar uit je weer te zien bij de vervolg workshop, je bent van harte welkom.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lekker vlees

11 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Kort maar krachtig Stefan, precies zoals we het graag horen. Dank je wel en eet smakelijk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede uitleg en fijne bezorging

Ben eerst naar de winkel gegaan voor advies. Ben hier goed voorgelicht zodat een keuze kon maken. Daarna de Kamado Joe Junior Celebration pack besteld en de dag daarna werd het het product al geleverd. De chauffeur was behulpzaam en geduldig en heeft ervoor gezorgd dat alles achterin de tuin kwam en nam ook het meeste verpakkingsmateriaal weer mee retour.
Nu lekker grillen.

11 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen én dat je bent geslaagd! Super dat je gelijk al al aan het grillen bent, het is er nu weer voor. Geniet van je Kamado Joe Junior en mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan weet je ons te vinden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerlijk en professioneel advies op maat

Tijdens een van de fantastische workshops van BeefX vond ik mijn Kamado. Keek al paar weken naar de Bastard VX en daar stond hij, in de gang bij BeefX. Direct gekocht en met het eerlijke en zeer waardevolle advies van een van de workshopleiders meteen de volgende dag in huis en ‘s avonds al in gebruik. Wil niet meer anders!

9 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Wat een mooi verhaal, dank je wel voor deze enthousiaste review. Fantastisch dat je tijdens de workshop je ideale Kamado vond en dat je 'm al zo snel in huis had. We zijn blij dat het advies je goed geholpen heeft en wensen je nog heel veel smakelijke BBQ sessies met de Bastard VX.

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk, groot assortiment

9 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor deze 5-sterren review. We zien je graag terug.

Chorizo Criollo smaakte heerlijk

Chorizo Criollo smaakte heerlijk! Ook de levering conform afspraak op tijd binnen.

10 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Goed om te horen dat de Chorizo Criollo in de smaak viel én dat de levering soepel is verlopen. Dank voor je fijne feedback.

Fijne klantenservice

Fijne klantenservice. Goed vlees. Koop alles voor de BBQ en pizza party’s daar!

2 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Wat een compliment, dank je wel. We zien je graag weer terug in onze BBQ- en pizzawinkel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat mijn bestelling na ruim een week…

Nadat mijn bestelling na ruim een week nog niet was bezorgd 'nog niet geregistreerd', ben ik gaan bellen.
Beef Exclusief is er achter aan gegaan en men kwam er niet uit waar mijn bestelling was.
Kortste klap: mijn bestelling werd opnieuw ingepakt en verzonden, en die kwam wel goed aan.
Hulde! Je hoort wel eens anders...

30 de junio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Vervelend dat je bestelling eerst zoekraakte, dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Fijn dat je meteen contact opnam en we het alsnog snel konden oplossen. We doen er alles aan om dit soort situaties te voorkomen, maar waarderen het enorm dat je ons de kans gaf het recht te zetten. Dank voor je begrip.

Besteld bij BeefExclsief

Nu meerdere malen besteld bij dit fijne bedrijf. De kwaliteit is super met een snelle levering. Wanneer er vragen zijn worden deze snel beantwoord en wordt er fijn meegedacht.

30 de junio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent Maurice. Onze mensen proberen altijd zo goed mogelijk om met de klant mee te denken. We waarderen je terugkerende vertrouwen enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste BBQ toko in deze regio

Ze hebben simpelweg het beste vlees uit deze regio. Ook zeer veel nowhow van bbqen. Voor het echte bbq werk moet je daar zijn.

4 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Wat een compliment, dank je wel Valentijn. We doen het graag voor liefhebbers van het échte BBQ-werk. Graag tot snel weer in onze winkel.

Kick start workshop komado

Afgelopen zaterdag 28 juni samen met mijn zoon de kickstart workshop komado gedaan onder leiding van Gert-Jan. Top dag, veel geleerd en natuurlijk lekker gegeten. Zeker een aanrader en aan te bevelen om de beginselen van het koken op een komado te leren. een groot compliment aan Gert-Jan en zijn team voor deze mooie ervaring.

28 de junio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Wat leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben van de Kickstart Workshop, en hoe leuk is dat om samen met je zoon te doen. Dank voor je mooie woorden. Fijn dat jullie veel geleerd én lekker gegeten hebben. Graag tot een volgende keer.

Top ervaring met Beef Exclusief

Ik voel niet vaak de behoefte om een recensie te schrijven. Ik als klant koop en betaal en de leverancier levert.

Nu is dat anders.

Na als hobbykok ooit mijn barbecue avontuur te zijn begonnen met diverse Webers, een Primo, een Smokey Bandit Eastwood en een Bastard VX. Kocht ik een paar weken geleden via Beef Exclusief als test een Traeger Pro 575.
Eigenlijk meer als test, na diverse positieve reviews te hebben gelezen op het Internet.

Beef Exclusief had deze voor een scherpe prijs op voorraad volgens de website. Op tweede Pinksterdag belde de eigenaar Harold met de mededeling dat hij er nog één op voorraad had maar dat een medewerker deze vol enthousiasme aan het monteren was en of dit bezwaarlijk was, de kosten van de montage kwamen voor rekening van Beef Exclusief.
Uiteraard had ik hier geen bezwaar tegen.

Een paar dagen later werd de Traeger pro 575 keurig door DHL geleverd. Bij het verwijderen van de seal leek het er sterk op dat de Traeger al wat langer geleden was gemonteerd, dit gezien de grote hoeveelheid stof aanwezig op het apparaat.
Maar goed, na het apparaat gereinigd te hebben was deze als nieuw.
Tijdens de eerste sessie gaf de door mij gebruikte MEATER een temperatuurverschil van 30 graden Celsius aan met wat de Traeger zelf aangaf. De dagen erna heb ik diverse andere thermometers gebruikt. Deze allen met hetzelfde resultaat, 30 graden verschil.
Verder wel erg enthousiast over het gebruikersgemak, het op temperatuur houden van de machine en de snelheid van weer opstoken na de deksel te hebben geopend.

Ik nam contact op met de klantenservice van Traeger en vertelde het euvel. Tijdens het invullen van een formulier ten behoeve van de klantenservice van Traeger kwam ik tot de conclusie dat deze Traeger een productiedatum had van begin 2021. Dat verbaasd mij wel enigszins. Ruim 4 jaar oud.
Door Traeger werd op de meegestuurde foto’s geconstateerd dat de temperatuur sensor defect is, men bood meteen aan een nieuwe op te sturen.

Inmiddels had ik ook contact gezocht met Harold via de mail en hem mijn bevindingen gedeeld voor wat betreft de leeftijd van het apparaat en het defect. Tijdens een telefoongesprek gaf Harold mij te kennen ook verbaasd te zijn over de leeftijd van de Traeger en gaf aan te gaan informeren.

Ik gaf Harold aan dat, ik een instapmodel kocht om eerst te testen en dat ik verder erg enthousiast ben over de machine en dat ik mogelijk in de nabije toekomst voor een Timberljne Large wilde gaan. Harold gaf aan met de vertegenwoordiger van Traeger te schakelen om te kijken wat ze met dit verhaal zouden doen om zo samen met Traeger tot een oplossing te komen.

Een paar dagen later belde Harold met de mededeling dat Traeger niet tegemoet wilde komen. Een tegenvaller dit omdat Harold had aangegeven wel
Iets te willen doen mits Traeger ook iets zou doen. Mijn inziens een gemiste kans van Traeger BeNeLux. Harold wilde het ondanks de weigerachtige houding van Traeger toch opgelost hebben en een tevreden klant is voor hem het allerbelangrijkste.
Harold heeft, de inmiddels door mij een aantal keer gebruikte Traeger, teruggenomen en het volledige aankoopbedrag gecrediteerd. Ook werd de nieuwe Traeger Timberline Large gemonteerd, werden twee zakken pelletkorrels aangeboden en kosteloos geleverd.

Vandaag werd alles naar volle tevredenheid geleverd.

Top service, klantvriendelijk, leuk contact en ik als klant helemaal blij.

Beef Exclusief is echt een aanrader, men denk mee om de klant tevreden te stellen!

Ik kan beginnen aan een nieuw avontuur! Bedankt Beef Exclusief! Jullie verdienen een vet compliment!

1 de julio de 2025

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Beste Dave, wat een geweldige en uitgebreide review, ontzettend bedankt voor het delen van jouw ervaring. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om zo'n uitgebreid en eerlijk verhaal te schrijven.

Het doet ons goed te lezen dat je, ondanks de onverwachte situatie rondom de eerste Traeger Pro, zo enthousiast bent over onze service en communicatie. Klanttevredenheid staat voor ons echt op nummer één, en het is fijn om te zien dat dit voor jou ook zo is overgekomen.

Dat je nu met een grote glimlach aan je nieuwe avontuur met de Timberline Large begint, maakt ons ook blij. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aanwinst.
Nogmaals dank voor je vertrouwen, je feedback en je enthousiasme. Je bent altijd van harte welkom bij Beef Exclusief!

Harold en het team van Beef Exclusief

Prima advies bij aankoop The Bastard Large compleet

In oktober 2024 onze Basterd Large compleet gekocht.Ons laten adviseren door de verkoper Gerbert die ons heel vriendelijk en professioneel adviseerde wat de eerste benodigdheden waren. De Basterd Large is bij Beef in elkaar gezet en werd later thuis bezorgd. Gerbert adviseerde zeker de kick off start workshop van GertJan van Dijk te volgen voor de eerste kneepjes.

18 de octubre de 2024

Respuesta de Beef Exclusief B.V.

Bedankt voor je mooie review Rob. Fijn dat Gerbert je goed heeft kunnen adviseren. En een workshop is inderdaad een heel goed idee, daar kun je veel van opsteken. Veel plezier met jullie Bastard Large.

8 consejos para escribir buenas reseñas.