De gourmetschotel is van uitstekende kwaliteit. Kip sappig, biefstuk mals en overige stukjes ook overheerlijk gekruid. Water loopt al weer in de mond😅. Iedereen was erg enthousiast. Zeker voor herhal... Ver más

La empresa ha respondido
Onlangs een Gozney Arc met bijbehorende stand besteld. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht en werd er echt moeite gedaan om alles naar wens te regelen. Ook rondom de levering was de... Ver más
La empresa ha respondido
Patton - Asopvangbak besteld, deze bleek niet voorradig bij leverancier. Netjes gebeld met vraag of ik op order wilde wachten of annuleren i.v.m. levertijd. Tijdens wachten ben ik netjes op de hoogt... Ver más
Escrito por la empresa
Bredeweg 126, 2761 KB, Zevenhuizen, ZH, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik ben in de winkel geweest om een web bestelling op te halen. Ik ben eerste lekker in de winkel wezen neuzen en spontaan wat advies gekregen over accessoires waarin ik geinteresseerd was. Het vlees wat ik had besteld was goed van kwaliteit en goed geportioneerd

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Alles was prima in orde, mooi verpakt, alleen de dame achter de kassa deed er wel heeeeeel erg lang over om onze bestelling te halen.
We hebben lekker gegeten.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Ik geef niet graag een slechtere resectie als dat niet nodig is.
Maar er zijn wel een paar punten waar ik niet tevreden mee ben.
Ik heb zelf een kamado big bear en daar wilde ik een splitlevel systeem voor kopen. Daar in de winkel de maat doorgegeven en op het advies van een verkoper een set meegenomen om thuis te passen. Die verkoper zei als hij niet goed is dan kun je hem zonder problemen terugbrengen.
Ik dat ding gepast en helaas hij paste net niet. De hele boel op de originele manier weer ingepakt en de dozen netjes dicht getapet. Kom ik daar terug bij die zaak om het eventueel om te ruilen voor een set die wel past gaat die eigenaar helemaal uit zijn stekker over het feit dat hij heel veel extra werk heeft aan alles wat terug komt ?? Ik probeerde het hem vriendelijk uit te leggen dat het op advies van zijn eigen personeel was maar daar had hij geen boodschap aan.
Uiteindelijk wel mijn geld terug gehad dus dat probleem was opgelost.
Toen wilde ik ik nog wat saus en vlees meenemen.
Ik zag een fles bbq saus staan en daar zat wat korting op. De beste man vertelde me dat het kwam omdat het merk uit zijn assortiment ging. Ik dacht oké die neem ik mee. Totdat ik op de datum keek. Ruim een jaar en drie maanden over datum. ??!
Laat maar staan dacht ik toen. Vervolgens wilde ik nog een stuk buikspek van ruim een kilo kopen om daar lekker van te gaan eten. Deze was vers en dus niet bevroren. Dat was 4-7-26.
De uiterste datum van dat stuk spek was 30-6-26.
Ik weet niet wat de bedoeling is van dat bedrijf ? Het ziet er leuk uit maar er zijn zeker wat misstanden en gebrek aan klantenservice.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
De Kamado kickstart workshop was in alle opzichten een groot succes. Ook als je denkt het al aardig te kunnen krijg je flink wat eyeopeners en waardevolle informatie voor de kiezen. En dat in een supergezellige sfeer, niet in de laatste plaats door Gert-Jan en zijn team neergezet. En dan ook nog die perfect bereide gerechten opeten, drankje erbij en je hebt het idee wel te pakken.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Zeer snel geleverd en van super kwalitie en goed verpakt.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Perfecte organisatie en er werd tijd genomen voor vragen

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Op tijd, hele fijne communicatie kwa levering, exacte tijdstip geleverd. En een vriendelijke chauffeur

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Ik ben dol op de RotDog van Hans Worst. Elk jaar als ik North Sea Jazz bezoek is dat het eerste waar ik op af storm. Twee keer ben ik tussendoor naar Rotterdam gereisd voor de kraam op de Coolsingel en twee keer stond hij daar nou net die dag toevallig niet. Ik was dus dolgelukkig toen ik ontdekte dat Beef Exclusief de RotDog bevroren verkoopt én verzendt. Ze hebben zelfs de bijbehorende saus! Ik bestelde op donderdag en vrijdagavond werd het bezorgd, keurig verpakt en nog goed koud.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Snelle reactie op mijn vragen.
Bij de Masterbuilt XT levering had er wel bij mogen staan dat je deze pallet eerst moet kantelen om de bbq in elkaar te kunnen zetten. Het weegt best wel wat…

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Bestelling is ontdooid binnen gekomen
Dit hebben ze netjes opgelost!

Leuke cadeaubon om aan mannen te geven. Snel geregeld 👍

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Netjes op tijd geleverd vriendelijke mensen aan de telefoon.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling, maar ze kwamen het zonder problemen omruilen bij mij thuis! Zo hoefde ik niet met mijn hoogzwangere buik terug naar de winkel. Top service!