De gourmetschotel is van uitstekende kwaliteit. Kip sappig, biefstuk mals en overige stukjes ook overheerlijk gekruid. Water loopt al weer in de mond😅. Iedereen was erg enthousiast. Zeker voor herhal... Ver más

La empresa ha respondido
Onlangs een Gozney Arc met bijbehorende stand besteld. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht en werd er echt moeite gedaan om alles naar wens te regelen. Ook rondom de levering was de... Ver más
La empresa ha respondido
Patton - Asopvangbak besteld, deze bleek niet voorradig bij leverancier. Netjes gebeld met vraag of ik op order wilde wachten of annuleren i.v.m. levertijd. Tijdens wachten ben ik netjes op de hoogt... Ver más
La empresa ha respondido
De Kamado kickstart workshop was in alle opzichten een groot succes. Ook als je denkt het al aardig te kunnen krijg je flink wat eyeopeners en waardevolle informatie voor de kiezen. En dat in een supe... Ver más
Escrito por la empresa
Bredeweg 126, 2761 KB, Zevenhuizen, ZH, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Met kerst een super gourmet schotel besteld. Het vlees was zo lekker dat we het met oud en nieuw nog een keer gedaan hebben.
Ook meteen nog een paar verschillende rubs meegenomen.
Leuke zaak, veel keuze en vriendelijk en behulpzaam personeel met veel kennis

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Ik had een cadeaubon liggen en die moest even worden opgemaakt. Het assortiment dat Beef Exclusief heeft is werkelijk grandioos en de prijzen zijn marktconform. Echter zijn de verzendkosten vrij hoog en ben je dus eigenlijk al een beetje verplicht voor minimaal 100 euro te bestellen. Ik had nog een pakket besteld, echter werd ik netjes gebeld dat dit niet leverbaar was. Dus afgestemd dat ze gewoon wat andere dingen mochten toevoegen. Die volgende avond had ik het al in huis.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Beef Exclusief is een hele fijne winkel! Maar de Longhaas die ik kocht daar heb ik wel heel veel van moeten trimmen om hem acceptabel te krijgen. Van de 1200 gram was het ruim 450 gram vet. Dat was wat jammer. Maar wat er over bleef was wel heerlijk van smaak!

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Goede en nette service, nemen de tijd om dingen uit te leggen.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Ik vind het vijf steren waard omdat er mensen werken met verstand vaan BBQen.
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.
Ook hebben zij een ruimen keuzen betreft bbq vlees(van tot kwaliteit)kamado's en pizza ovens.
Ook kwa accesoires kom je niets tekort
Beef Exclusief is mijn BBQ winkel.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Bestelling gedaan en keurig gekoeld bezorgd.
Daarna is het natuurlijk aan de persoon zelf om er wat lekkers van te maken. Maar aan het vlees ligt het in elk geval niet. Dat was heerlijk.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Goede service en kwaliteit vlees bedankt mannen

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
bastard gekocht rond 2019 , kolenmand kapot , wat op zich logisch is.
Vraag waar ik die kan vinden. En antwoord dat die niet meer te krijgen zijn. verder niks.. stilte .. ik dacht kan niet zonder .. dus vroeg me af of de nieuwe passen op dit model, ook niet. geïrriteerd kwam hij terug met een heel verhaal over een auto die oud is en dat daar geen onderdelen meer voor te krijgen zijn? totaal niet relevant want alle spareparts van een auto zijn natuurlijk te krijgen na 6 jaar.
en dan ineens , "je kan ook zonder"?
En begon over dit ik het persoonlijk maakte.
heb mijn bastard bij jullie gekocht , dus mss iets klantgerichter... gelijk zeggen dat je hem niet nodig hebt en een beetje meedenken.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Een kado bon versturen zou wel zo mooi zijnnals het iets is als je het kunt uitdraaien. En 9 euro vragen voor een fysieke kaart kom op zeg

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Product zoals omschreven. Snelle levering en netjes afgeleverd.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Op zaterdag 29 november 2026 hebben wij een Big Green Egg Large aangeschaft. Had mij bij verschillende zaken / al dan niet online, georiënteerd.
Enkele malen oa bij Beef Exclusief geweest en verschillende verkopers gesproken ivm ons wensen pakket. Altijd prima en correct te woord gestaan. Geen opdringerige verkopers, ondanks het hele black Friday gedoe.
Voor de aflevering enkele dagen later besproken waarmee rekening mee gehouden moest worden. Bleek dat de bezorger alles had meegekregen en de aflevering is super verlopen. Tekst en uitleg gekregen. Top.

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Bestelling lag gelijk klaar om op te halen. Hele snelle service!

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Al eerder vlees gekocht bij Beef Exclusief en ook nu weer uitstekende kwaliteit! Voor de eerste keer levering aan huis laten bezorgen. Dit is prima verlopen, op tijd en goed diepgevroren geleverd!

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Prima spareribs - dik bevleesd. 1300 gram In totaal 3.5 uur op de kamado op 120 graden..

Respuesta de Beef Exclusief B.V.
Snelle levering en top kwaliteit! Zoveel de losse producten als het vlees.