Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk venlig og hjælpsom betjening. Trods en forkert varelevering grundet meget ens etiketter, fik vi løst fejltagelsen via telefonisk kontakt, hvor jeg snakkede med en yderst hjælpsom og venlig... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service i verdensklasse, Bestilte fredag, fik levering lørdag, havde endda glemt en enkelt øl, som de hurtigt nåede at putte i kassen og det hele blev sendt samlet. Super service og virkelig gode... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1. Gang man prøver en ølsmagning. -Så er baren sat højt, for hos Beershoppen får du virkeligt noget for pengene. Både Henrik og "lærlingen" Daniel var til mere end 5 stjerner. 8 forskellige virkelig g... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,9

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sender forkerte varer

Jeg forstår ikke, hvorfor det skal være så svært. Bestilte en række øl, hvor alle øl fremstår som på lager. Får så et opkald om at 2 af dem ikke er på lager. Fair nok, vi bliver enige om at jeg bare modtager de resterende.

Da jeg så får pakken er der alligevel 4 af øllene, der er forkerte, altså ikke dem, jeg bestilte, og da jeg forsøger at skrive til dem sker ingenting. Jeg sender en mail, hvor jeg efter 10(!) dage får svar om at "de øl, du bestilte, desværre ikke er på lager alligevel, og du har derfor modtaget noget andet". Men så sig da det i det første opkald.

Jeg går så ind på hjemmesiden og kan se at min manglende øl stadig står som på lager, og at det er fuldt ud muligt at bestille dem igen. Vil det samme så ske igen?

De behandler det som om at "nå, vi giver ham bare noget andet, det er jo bare øl". Nej, jeg har bestilt en specifik vare og kan ikke bare spises af med noget andet.

Jeg synes, det virker useriøst. Lang tid siden jeg har oplevet noget lignende.

1 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er god service når man kommer ned i…

Der er god service når man kommer ned i butikken. Der er et enormt udvalg af øl i alle afskygninger. Henrik er god til at anbefale øl fra ens smag.
Han havde ikke lige de øl hjemme som jeg ønskede, men han vidste at de kom i starten af næste uge. Jeg betalte og tirsdag ankom øllene på min matrikel. Super service. Den er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

22 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De leverer ikke din pakke til dit hus, og på fakturaen kan man ikke se præcis hvad man har bestilt og på hvilke vilkår, så man kan ikke bevise at man har ret (eller det modsatte).

De er elendige til at leverer hjem til dig. Vi skriver vores adresse og by, og alligevel leverer de pakken i en pakkeshop i en helt anden by, ikke engang tæt på vores adresse. Efter vi så, at den var i en helt anden by, skrev vi til dem og spurgte hvorfor, og så siger de bare, at vi ikke havde bestilt den hjem, og at vi heller ikke havde bestilt den til vores by. Det er bare et mega dårligt sted at bestille noget fra, og pakken vejede alligevel 15 kg, så vi bestiller aldrig nogensinde derfra igen.

22 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en god oplevelse som levet op…

Virkelig en god oplevelse som levet op til mine forventninger!
Henrik er god til at fortælle om diverse øl og baggrunden for dem, hvordan og hvor de er lavet... kan klart anbefale en øl smagning hos beershoppen.... :)

8 de noviembre de 2025

Service og udvalg i top

Henrik er altid imødekommende og præsenterer spændende øl fra nær og fjern. Der er også et mindre udvalg af cidere. Muligheden for drop-in smagninger hver fredag og lørdag er prikken over i'et.

16 de noviembre de 2024

Service i verdensklasse,

Service i verdensklasse,

Bestilte fredag, fik levering lørdag, havde endda glemt en enkelt øl, som de hurtigt nåede at putte i kassen og det hele blev sendt samlet. Super service og virkelig gode øl siger manden ☺
Vil helt klart anbefale og handle her igen.

6 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk aften i hyggelige lokaler 🍻

Vi var en gruppe kammerater, der deltog i ølsmagning hos Beershoppen.dk i Koldingågade. Det er et super fedt sted med en masse forskellige øl fra gulv til loft. De har endda deres eget lokale til smagning udover butikken.

Ejeren Henrik ved helt vildt meget om øl, hvilket gjorde vores aften super interessant og lærerig. Jeg har været dernede til tre forskellige ølsmagningsarrangementer, og det skuffer aldrig. Der er også en hyggelig baggård, hvor man kan sidde udenfor om sommeren.

Alt i alt har vi i hvert fald haft en vildt god aften. Jeg kan på det varmeste anbefale at tage forbi Beershoppen.dk. Skål! 🍻

28 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg og super service

Rigtig godt udvalg! Super og meget serviceminded betjening! Stod akut og skulle bruge en gave udenfor åbningstid og fik hjælp til det. Eneste sted jeg har kunnet finde alkoholfri+glutenfri øl. Godt udvalg af glutenfri øl.

5 de abril de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.