Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik kom zojuist achter dat ik dus ook opgelicht bent, wacht al 2 weken op een katten drinkfontuin, geen track en trace niets te zien, op de site telnr. Is niet in gebruik!!! Meerdere keren mails vers... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb wat besteld eind oktober 2025, direct betaald, spullen ontvangen na een paar weken. echter een half jaar later een incasso buro op mijn dak gekregen. Rekening toen ipv 25 euro 65 euro! Bleek da... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen maattabel aanwezig waardoor verkeerde schoentjes geleverd zijn. Het duurde al aantal weken eer we de schoentjes kregen. Het bedrag nog steeds niet terug ontvangen. Blijkt erg omslachtig te z... Ver más

1,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,6

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Desinformatie op de site

Product besteld (op voorraad, gereed voor verzending staat er bij). Na 5 dagen niets gehoord en geen bevestigingsmail gekregen toen maar en mail gestuurd, reactie is wij verzenden na ongeveer 14 dagen. Heb het uiteindelijk retour gestuurd, maar betaling nog steeds niet terug ontvangen (via Klarna betaald). Diverse mailtjes gestuurd maar krijg geen antwoord op mijn vragen.
Dus hier moet je niet zijn om iets te kopen, zij bestellen in het buitenland en als ze het binnen hebben sturen ze het door. Retour hebben ze niet van gehoord want dat is ook moeilijk als je al reactie krijgt op mailtjes, en je centen ben je kwijt.
Is ook alleen een internet winkel want fysiek adres is een kantoorpand in Amsterdam en retour zending moest naar Alkmaar.

18 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er wordt niet gereageerd op emails

Er wordt niet gereageerd op emails, het telefoonnummer op de website is onbereikbaar. Het product doet niet wat het beloofd, dus de prijs-kwaliteit verhouding is dan niet oke. Dus wat kun je dan als consument?

15 de octubre de 2025

Dropshipper, tergend langzame levering

Ja, het is goedkoop, maar dat komt voornamelijk omdat Beestjesblij een dropshipper is die (veel van) de producten in China bestelt. Dan denk je dat je je gekochte artikel snel krijgt, blijkt het pas na twee weken te worden geleverd. Kun je natuurlijk beter zelf in China gaan kopen, want dan is het goedkoper. Misschien dat de beestjes blij zijn, maar het baasje is degene die betaalt en die zou je eigenlijk te vriend moeten houden.

30 de septiembre de 2025

Dropshipping!

Ik heb een hondenbed ontvangen uit China dat zeker niet voldoet aan de prijs/kwaliteitverhouding.
Daarom wil ik het retourneren. Ik krijg geen retourgegevens na meerdere keren te hebben gemaild. Ook van een mailadres dat ik van Klarna heb ontvangen krijg ik geen antwoord. Het 06-nummer bestaat niet en ik denk dat het adres ook niet klopt. Mijn advies is, bestel hier niet!!!

1 de septiembre de 2025

Let op! Pure window dressing

Dit lijkt een website te zijn die haar bestellingen doorzet naar een Chinese firma.
Je krijgt netjes bevestiging bestelling, die op voorraad was en vervolgens hoor je niets meer.
Telefoonnummer geeft geen gehoor, chat lijkt tot bodemloze echoput.

4 de septiembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Typische dropshipment website

De website kwam vertrouwd over en heb daarom een bestelling geplaatst. Vervolgens was de verzendlink erg vaag, geen track&trace en bij nader onderzoek bestaat dit bedrijf niet bij de KvK. daarop een mail verzonden, reactie was dat verzending 10-14 dgn kan duren. Het product wel ontvangen na 14 dagen, maar het is een typisch Temu product. Maat L maar lijkt meer op een Maat S en matige kwaliteit

1 de septiembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.