Väldigt smidigt går snabbt och är…
Väldigt smidigt går snabbt och är enkelt.
Vi på BeFriends hjälper skolklasser, lag och föreningar att tjäna pengar på ett enkelt, smidigt och modernt sätt. Genom noggrant utvalda produkter och ett tydligt upplägg gör vi det lätt för grupper att lyckas med sin försäljning – utan krångel. Vår ambition är att erbjuda en trygg helhetslösning där vi finns med hela vägen, från start till slut. Med fokus på kvalitet, tydlig kommunikation och support strävar vi efter att skapa en positiv upplevelse för både säljare och kunder. Vi tror på att göra det enkelt att nå sina mål, oavsett om det handlar om klassresor, cuper eller andra gemensamma aktiviteter. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta utvecklas.
Suecia
Väldigt smidigt går snabbt och är enkelt.
Dem håller orolig bra kontakt med klassen ansvarige vilket är varför jag skriver den här. Förutom det har dem ju också bra marginaler och hjälpte oss att tjäna 27 000kr trots att vi bara är 32 i våran klass.