Had 2 armbanden besteld, netjes en snel geleverd. Maar helaas kort bij 1 van de armbanden een probleempje. Na contact het hebben gehad met de klantenservice en het online formulier te hebben ingevuld... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mooie sieraden, altijd snel verzonden. Ik heb al meermaals bij Be Golden besteld en het is altijd goed! Laatst was er 1 sieraad helaas binnen 1 maand kapot gegaan. Contact opgenomen met de klantenser... Ver más
Product was zoals of de fotos, is snel en netjes verzonden. Daar kan ik niks over zeggen, alleen jammer dat er geen maat/diameter bij de oorringetjes stond op de site, dan had ik nl andere gekozen, d... Ver más
La empresa ha respondido
Het was een snelle bezorgtijd en de kwaliteit van de sieraden is fantastisch. Heb zelf vaak heel veel last van sommige materialen oorbellen maar deze zitten erg goed en heb totaal geen irritatie.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Find your inner spark ✨ Your favorite waterproof jewelry! The color doesn't fade, 12 months guarantee.
Información de contacto
Luchthavenweg 81.024, 5657EA, Eindhoven, Holanda
- customerservice@begoldenlabel.com
- begoldenlabel.com
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Snelle service qua levering
Snelle service qua levering! En alles ziet er super goed uit.

Respuesta de Be Golden
Ik ben klant geworden bij Be Golden via…
Ik ben klant geworden bij Be Golden via hun pop-up store en was meteen enthousiast. De producten zagen er niet alleen mooi uit, maar de kwaliteit voelde ook meteen goed. Sindsdien bestel ik ook regelmatig via de website en dat werkt super makkelijk en snel.
Mijn vriendin is er ook echt helemaal weg van en vindt de producten geweldig. Het is leuk om een merk te ontdekken dat zowel in de winkel als online zo’n goede ervaring geeft. Zeker een aanrader!

Top servive
Ik kreeg een oorbel met productie fout. Via de chat contact opgenomen. Super service. Er werd me direct een tegoedbon of dezelfde oorbellen aangeboden. Natuurlijk gekozen voor dezelfde oorbellen. Binnen 2 dagen waren ze binnen :)

Snelle levering .
Snelle levering .. helaas was mijn bestelling niet zoals ik verwacht had.

Respuesta de Be Golden
Dank voor de goede service
In eerste instantie was mijn pakketje niet compleet, maar dat is prima en naar tevredenheid opgelost.

Respuesta de Be Golden
Goede service en meteen nieuwe dingen…
Goede service en meteen nieuwe dingen als er iets niet goed is

Respuesta de Be Golden
Snelle levering in goede staat…
Snelle levering in goede staat verkleurt niet, Duidelijke communicatie met verzending track en tracé en ziet er netjes uit 🫶🏻

mooie ketting
Omdat het lekker vroeg binnen was kwaliteit is top mooi ben erg blij🩷

Respuesta de Be Golden
Snelle levering en je wordt goed op de…
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Respuesta de Be Golden
Altijd goede kwaliteit sieraden,gamma…
Altijd goede kwaliteit sieraden,gamma aan oorbellen, armbanden en kettingen gekocht.
Heel snelle levering. Kortom heel tevreden 😊

Respuesta de Be Golden
Ik had het heel snel in huis en het…
Ik had het heel snel in huis en het zijn mooie oorbellen! Ook handig dat ze verschillende setjes verkopen en je dan korting krijgt. Ik ga hier zeker weer in de toekomst bestellen.

goed en netjes
de bestelling was goed en zag er heel goed uit, alleen waren twee ringen te klein. retouren ging makkelijk daar heb je geen hulp bij nodig en kan ik hopelijk over een paar dagen mijn omgeruilde pakketje ontvangen waar de goede ringen in zitten

Respuesta de Be Golden
Super mooie sieraden snelle verzending…
Super mooie sieraden snelle verzending en goede communicatie TOP een aanrader

Respuesta de Be Golden
Más información sobre otros tipos de reseñas.