Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk te woord gestaan Wilde online bestellen Maar twijfelde omdat hij wel op voorraad stond maar niet kon bestellen Gebeld naar de klantenservice en die hebben het keurig opgelost Heel b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online besteld,snel verstuurd, dus ook snel ontvangen.Paar dagen later in de winkel geweest ook daar snel en vriendelijk geholpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trui van Stone Island besteld. Heel vlot geleverd; was ook keurig ingepakt. Keuze bij deze winkel is ruim; ook voor de wat grotere maten. Waren aantal maanden geleden ook in de winkel in Delft gewe... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een Woolrich jas besteld, communicatie was erg goed, ik had het gevoel alsof ik hier al jaren bestel of kom, super klantvriendelijk. Inmiddels mijn jas ontvangen waar ik erg blij mee ben.. Mijn c... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para hombres
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Zapatería
  4. Tienda de ropa de calle

Sobre Being There

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Being There staat voor exclusieve mannenmode. Wij voeren kwalitatieve merken, veelal van Italiaanse origine. Denk hierbij aan topmerken als Stone Island, C.P. Company, Napapijri, Lacoste, Jacob Cohen, Woolrich, Sartoria Latorre en Gran Sasso.

Alle artikelen in onze webshop zijn op voorraad in onze winkel in Delft. Dit betekent voor jou dat je bestelling snel wordt verzonden. Heb je een vraag? Stuur ons dan een e-mail of bel ons even. We helpen je graag persoonlijk verder. Ook wanneer je bestelling onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoet staat ons team voor je klaar.

Tot ziens op onze webshop of in onze winkel in Delft!

Blij met jouw aankoop? Deel je outfit met ons via Instagram met #beingtherenl

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling was netjes verpakt en de…

Bestelling was netjes verpakt en de volgende dag in huis

15 de enero de 2023

Beste ET,

Bedankt voor de mooie review! We wensen je veel plezier met de polo en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ook deze keer weer niet teleurgesteld.

Ook deze keer weer niet teleurgesteld.
Makkelijk bestellen en product snel geleverd.
Kortom van harte aanbevolen.

15 de enero de 2023

Beste Erik,

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat onze service gewaardeerd wordt. We willen je veel plezier wensen met de nieuwe trui en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling!

Beste Ad,

Bedankt voor de mooie review! We willen je veel plezier wensen met de coltrui en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling.

Super geregeld

Super geregeld, snel geleverd en 1 stuk maat verkeerd besteld word netjes geruild of teruggebeld voor terugbetalen. Topzaak

13 de enero de 2023

Beste Richard,

Bedankt voor de mooie review! We proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen en zijn blij dat dit gewaardeerd wordt. We wensen je veel plezier met de nieuwe jeans en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling!

Beste

Beste, zeer goed geïnformeerd tijdens de verzending, ook omwille het pakje een dag later aankwam werden we ruim op voorhand geïnformeerd !

Ik ga zeker nog eens iets bestellen !

Groeten
Stijn Cruysberghs

11 de enero de 2023

Beste Stijn,

Bedankt voor de mooie review! We willen je veel plezier wensen met de hoodies en zien je graag weer eens terug bij een volgende bestellen!

Makkelijke en handige site

Makkelijke en handige site. Bestelling was ook een dag later binnen.Produkt netjes verpakt .

6 de enero de 2023

Beste Patrice,

Bedankt voor de mooie review! We willen je veel plezier wensen met je nieuwe parfum en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling.

Levering

Binnen een dag geleverd, netjes ingepakt. Niets op aan te merken

9 de enero de 2023

Beste Boudewijn,

Bedankt voor de mooie review! We versturen iedere bestelling altijd zo snel mogelijk en zijn blij dat dit wordt gewaardeerd. Veel plezier gewenst met de polo en graag tot een volgende bestelling!

snel en makkelijk

snel en makkelijk
Volgende dag pakket thuis

4 de enero de 2023

Beste Abbe,

Bedankt voor de mooie review! We willen je veel plezier wensen met de nieuwe coltrui en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling.

Super webshop

Super webshop. Levering erg snel!

3 de enero de 2023

Beste Gertjan,

Bedankt voor de mooie review! We wensen je veel plezier met de coltrui en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle service

Fijn dat ze een snelle service hebben. Bestelling volgende dag in huis

28 de diciembre de 2022

Beste Robert,

Bedankt voor de mooie review! We doen altijd ons best om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen. Leuke en mooie overzichtelijke website. Snelle levering.

30 de diciembre de 2022

Beste Jesse,

Bedankt voor de mooie review! We wensen je veel plezier met de nieuwe jas en zien je hopelijk nog eens terug!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goed geholpen met mijn online…

Super goed geholpen met mijn online bestelling, ongetwijfeld zal dit in de fysieke winkel het zelfde zijn. Al met al echt super tevreden!

24 de diciembre de 2022

Beste Daphne,

Bedankt voor de mooie review! We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen. Fijn om te horen dat dit wordt gewaardeerd. Hopelijk tot een volgende bestelling!

Prima service

Mooie trui gekocht voor mijn zoon zat prachtig ingepakt met een persoonlijk briefje erg attent.
Trui zit ook prima

20 de diciembre de 2022

Beste Lida,

Bedankt voor de mooie review! Wat leuk om te horen dat onze service wordt gewaardeerd. We wensen je veel plezier met de trui en zien je hopelijk terug bij de volgende bestelling!

Perfect

Perfect, direct antwoord, snelle levering.

16 de diciembre de 2022

Beste Verschorre,

Bedankt voor de mooie review! We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen. Fijn dat dit gewaardeerd wordt!

Goede winkel

Uitsekende winkel

18 de diciembre de 2022

Beste Lars,

Bedankt voor de review! We wensen je veel plezier met de muts en zien je graag nog eens terug bij de volgende bestelling!

Snel en behulpzaam

Snelle reactie op vragen via Whatsapp. Vriendelijk, snelle verzending. Behulpzaam.

16 de diciembre de 2022

Beste Cindy,

Bedankt voor de mooie review! We proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen. Goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Krijg netjes de artikelen de volgende…

Krijg netjes de artikelen de volgende dag binnen met zorg ingepakt en een persoonlijke handgeschreven boodschap.

13 de diciembre de 2022

Beste Edwin,

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat onze service gewaardeerd wordt. Hopelijk tot de volgende bestelling!

Snelle verzending

Snelle verzending, goede prijzen

8 de diciembre de 2022

Beste Peter,

Bedankt voor de mooie review! We proberen je bestelling altijd zo snel mogelijk te verzenden. Goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Hopelijk tot een volgende bestelling!

Zeer snelle levering !

Zeer snelle levering !
Betrouwbare winkel ; ik zou hier zo weer bestellen.

6 de diciembre de 2022

Beste Helen,

Enorm bedankt voor de mooie review. We wensen je veel plezier met de nieuwe trui en zien je graag nog eens terug!

Het team van Being There

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.