Beka bygg-måleri AB Opiniones

2. Carpintero
  3. Empresa de construcción
  4. Servicio de limpieza de enlucidos

Escrito por la empresa

Företaget har varit verksamt sen 2017 med säte i Marks Kommun. Specialiserade på måleri.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

11 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning för detta företag

Den här mannen är ingen expert. Jag har varit en kvalificerad målare i 35 år och var anställd av detta företag. Jag har aldrig upplevt det sätt som den här mannen arbetar och driver sitt företag i mitt liv. Han applicerar inte färg. Han kan inte heller måla professionellt och smetar ut färg på möbler, golv och annat. aldrig upplevt det sätt som den här mannen arbetar och driver sitt företag i Jag skulle kunna skriva många fler dåliga saker om det här företaget men jag har inte tid. Jag har sagt upp mig och vill ha mina lönespecifikationer och ett arbetsgivarintyg. Jag har inte fått något från honom. Han betalade mig inte min sista lön. Eftersom dessa dokument saknades lurade han mig också på min arbetslöshetsersättning. De goda omdömen som det här företaget har fått beror enbart på det arbete jag har utfört.Jag kan absolut inte rekommendera det här företaget!!!

31 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra utfört jobb med hög kvalitet

Montering av nya fönster, altandörr och ytterdörr.

+ Bra dialog med kunden (mig), både före och efter.
+ Hög kvalitet på jobbet.
+ Trevliga personer som sätter kunden i fokus och följer upp att resultatet är som kunden önskat.

Jag är genuint nöjd kan varmt rekommendera Beka Bygg&Måleri..!

14 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag valde Beka bygg-måleri AB för jag var medveten om att företaget inte tillhör de största i branschen.

När jag första gången träffade en representant för företaget och diskuterade en kommande offert betr. viss ommålning av vår villa visste jag inte att det var ägaren till förtaget som redan då uppvisade en positiv sida tack vare sitt agerande, kunskap och långa erfarenhet. Senare blev det ganska lätt att välja detta företag eftersom jag var fullt medveten om att det fanns ett proffsigt engagemang i entreprenaden. Slutresultatet blev strålande och jag är mycket nöjd och tacksam. Allt blev som jag hoppats och jag kan därför rekommendera företaget för liknande arbeten.

2 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag anlitade nyligen Beka Bygg-måleri…

Jag anlitade nyligen Beka Bygg-måleri AB för ett måleriprojekt och jag är helt imponerad av deras arbete. De var otroligt snabba med att svara och kunde börja arbetet på mycket kort varsel, vilket var enormt uppskattat.

Teamet på Beka Bygg-måleri AB var extremt professionellt och effektivt. De stod inför en omfattande arbetsbörda men hanterade det med enastående skicklighet och en uppenbar uppmärksamhet på detaljer. Resultatet av deras arbete är fantastiskt och överträffade mina förväntningar.

Det var en ren fröjd att samarbeta med Beka Bygg-måleri AB. Deras förmåga att leverera arbete av hög kvalitet inom en stram tidsram är verkligen imponerande. Jag rekommenderar dem starkt till alla som behöver professionella målningstjänster och kommer utan tvekan att anlita dem igen för framtida projekt.

1 de noviembre de 2023

Väldigt serviceinriktade

Väldigt tillmötesgående, arbetet utfört i tid, snabbt och med kvalitet. Jag är mycket nöjd och ger Beka högsta betyg, kommer anlita dem igen när jag behöver renovera.

16 de junio de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.