Información sobre la empresa

1. Servicio de lijado y encerado de suelos

Escrito por la empresa

BekaGulvservice Oplysningerne er skrevet af virksomheden. BekaGulvservice er et specialiseret firma, der professionelt arbejder med gulvafslibning. Vi anvender udelukkende erfarne og kompetente håndværkere, som har indgående viden om de opgaver, de udfører. Dette sikrer dig en garanti for kvalitetsfuldt håndværk og flotte resultater. Vores base er placeret i København N, men vi tager opgaver i hele Danmark. Igennem årene har vi assisteret et bredt spektrum af kunder med både små og store projekter, og vi udfører arbejde for både privatpersoner og erhvervskunder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kunne have været bedre...

Havde bestilt gulvafslibning med 3 gange lak over 2 dage. Første dag med afslibning og 2 x lak var super professionelt, og resultatet var imponerende flot.
Sidst på dagen blev jeg spurgt om vi ikke bare skulle give 3. lag lak samme dag, men vi skulle overnatte der, så mit svar var at vi var nødt til at aftalen om at sidste lag lak skulle på næste dag. Det var OK, men vi skulle bruge gulvet så lidt som muligt, og kun på strømpefødder.
Næste morgen de igen, og uden at støvsuge først, blev der hældt lak på gulvet med en kommentar om at der jo var blevet støvsuger dagen i forvejen. Resultatet at støvpartikler, sandkorn, småhår mv der var kommet til blev foreviget under et lag 2k lak ☹
Havde jeg bare fået at vide at jeg gerne måtte støvsuge inden de kom så havde slutresultatet været super flot.

29 de abril de 2026
Logotipo de BekaGulvservice

Respuesta de BekaGulvservice

Hej Lars,

Tusind tak for den ærlige feedback — og også for de pæne ord om selve slibningen og resultatet efter første dag.

Du har helt ret i, at det sidste lag burde være lagt efter en hurtig støvsugning næste morgen. Vi vurderede, at gulvet stod rent fra dagen før, men vi skulle naturligvis have taget højde for, at der kunne være kommet små partikler i løbet af natten, når I overnattede der.

Da vi gik første dag efter andet lag lak, forklarede jeg også, at det var meget vigtigt, at der ikke kom støv, hår eller andet på gulvene i løbet af natten, netop fordi jeg kun kom tilbage næste dag for at påføre det tredje og sidste lag lak.

Da jeg begyndte at lakere næste morgen fra den bagerste del af rummet, lagde jeg faktisk ikke mærke til noget med det samme. Først da jeg nåede den forreste halvdel af rummet — som blev brugt til adgang til soveværelset — kunne jeg se, at der var kommet små partikler og hår. På det tidspunkt stod jeg allerede midt i lakeringen med 2K-lak på gulvet og kunne desværre ikke stoppe processen halvvejs. Jeg gjorde dog alt, hvad jeg kunne, for at samle og fjerne det, jeg kunne se undervejs.

Jeg er ked af, at det alligevel påvirkede slutresultatet, især når resten af forløbet gik så godt. Havde vi kommunikeret tydeligere omkring støvsugning inden vi kom, kunne det sandsynligvis være undgået.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det — vi tager det med videre fremover.

Mvh
Boris
Beka Gulvservice

Flot resultat

Flot resultat (lud og matlak, samt mørkolieret) og gode til at overholde aftaler.

26 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Høj kvalitet og fin kundeservice

Efter at et andet gulvfirma havde slebet og lakeret vores gulv var det leverede resultat så ringe, at arbejdet måtte gøres helt om med en fornyet slibning og lakering. Resultatet blev denne gang meget flot, og den ydede kundeservice var i top. Vores redningsmand var Boris, BEKA Gulvservice.

25 de agosto de 2024

Gulvbehandling

Vi bookede Beka gennem andet firma, da vi besluttede også at få ordnet gulvene efter noget malerarbejde. Vi havde slidte, hvidmalede gulve og fik så smukke hvidpigmenterede olierede gulve. Følte mig i trygge hænder og resultatet er blevet bedre end jeg forventede! Tilmeld var de hurtige til at få det ordnet. Kan varmt anbefales!

15 de agosto de 2025

Det firma

Det firma, vi havde hyret til vores boligistandsættelse, havde BekaGulv som samarbejdspartner, og jeg kan fortælle, at vi er yderst tilfredse med resultaterne. Tusinde tak for de flotte gulve vi har fået 😍

27 de junio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kommunikationen om prisen halter

Slutresultatet er rigtig fint, men jeg ville ikke benytte mig af beka gulvsrrvice igen.
Før afslibning havde jeg en længere korrespondance med firmaet. Jeg sendte planlægningen af lejligheden og billeder af gulvet og fik en fast kvadrat meter pris. På dagen forlanger håndværkeren ca 3000 kr ekstra end først aftalt, fordi rummene er små og gangen smal, hvilket fremgik af den fremsendte plantegning. Jeg tror der var dårlig kommunikation intern i firmaet. Vi havde en længere diskussion og kommer frem til et kompromis ingen af os helt er tilfredse med. Jeg ender med at betale ca. 1000 kr mere end først aftalt. Men som sagt så er slutresultatet meget fint, det er kommunikationen der haltede.

17 de julio de 2025

Big recommendation

Can’t recommend Beka Gulvservice and Boris enough. He is super friendly and professional, great communication all the way through and super flexible. Our floors looks amazing!

2 de julio de 2025

Super service!

Vi har brugt Beka GulvService og Boris til at udføre flere af vores gulv opgaver.

Alle aftaler er overholdt og vi er meget tilfredse for kvaliteten af udførelsen.
De får vores varmeste anbefalinger.
Mvh. Kamil
Nemmaler.dk

20 de mayo de 2025

Boris

Boris, is a great guy. Came as planed, good suggestions, very professional.
I’m very satisfied with there job. My best recommends ..

1 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelt arbejde og flotte…

Professionelt arbejde og flotte resultater!
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Beka Gulvservice.
De leverer høj kvalitet, overholder aftaler og er nemme at samarbejde med.
Gulvene står knivskarpt – vi kan varmt anbefale dem!
Tag kontakt til Boris hvis dine trægulve trænger til en kærlig hånd

17 de mayo de 2025

Great job

Great job. Boris was super helpful with suggestions and after the job was done a result was amazing.

10 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.