we hadden een voetballampje besteld voor onze kleinzoon maar helaas kwam het naamplaatje aan met een barst erin Gemeld en drie dagen later keurig een nieuwe ontvangen!' super service!
Consulta las opiniones de los clientes
Zoals het hoort! Mooi uniek product ! Snelle levering! Maar voor al super en persoonlijk contact zoals andere bedrijven niet meer weten en doen!!! Top!!!
Dieren nachtlampje besteld voor de geboorte van ons 1ste kleinkind. Daar de geboorte veel later was dan oorspronkelijk voorzien, hebben we dit nu pas kunnen overhandigen. Onze schoondochter en zoo... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hadden een nachtlampje besteld voor het petekind van mijn man. Bij levering bleek er een slecht contact te zijn in het hout waar het moest in geplaatst worden, het lampje werkte niet altijd. Hierv... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bella Mia produceert sinds 2020 succesvol gepersonaliseerde sieraden en sleutelhangers en is sinds kort gevestigd in ons prachtige nieuwe pand op de Stationsweg van Ede. Onze focus ligt op het maken van unieke cadeaus die prachtig verpakt worden in sieradendoosjes. Het ideale persoonlijke cadeautje voor Opa, Oma, Mama, Papa, etcetera. Wie ga jij verrassen? Wij onderscheiden ons door kwaliteit en supersnelle levering. Onze sieraden gaan een levenlang mee dankzij investeringen in de juiste machines.
Información de contacto
Darwinstraat 9F, 6718 XR, Ede Gld, Holanda
- support@bellamiaboutique.nl
- bellamiaboutique.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Super tevreden
In november 24 een heel mooi nachtlampje besteld voor mijn zoontje.
Nu is het snoertje kapot gegaan, en de lieve medewerker van Bella Mia heeft mij kosteloos een nieuw onderstel opgestuurd.
Ik zou het zeker aanraden

Respuesta de Bellamiaboutique
Na 10 mnd ging me houder van me…
Na 10 mnd ging me houder van me ledlampje stuk. Gemaild met de vraag als ze een een houder verkopen. Had een mail terug dat het niet mogelijk was maar dat ze eentje gratis voor me
Opsturen. Echt goede service
Unike, personlige gaver
Bellamiaboutique lager vakre, personaliserte smykker og nøkleringer – perfekte gaver til enhver anledning!

Respuesta de Bellamiaboutique
Lampje gekocht maar doet het niet
Lampje gekocht maar doet het niet.
Ik heb geschreven maar tot nu toe geen reactie. Dat is natuurlijk ongelooflijk jammer. Weet niet wat ik moet doen. Alles retour doen of alleen het lampje ?
Een snelle oplossing Heel blij mee. Dank jullie wel.

Respuesta de Bellamiaboutique
Super super slechte winkel koop hier…
Super super slechte winkel koop hier nooit iets ik snap niet dat ze nog een belachelijke hoge reviews hebben want ik heb mij pakket niet ontvangen en op mails reageren ze ook niet!

Prachtige lampjes
Prachtige lampjes, uitstekende kwaliteit en fijne service!

Heel blij mee!
Voor een (baby van een) collega hebben wij zo'n superleuk lampje besteld, het was er binnen 2 dagen en dat was fijn... want we waren wat laat met het cadeau. Hartstikke mooi verpakt, heel blij mee!
Goede service en vriendelijke…
Goede service en vriendelijke dienstverlening.
led nachtlamp met traktor valt heel goed in de smaak
2 led nachtlampen met traktor besteld voor beide kleinzoons. In het echt nog mooier dan op de site!
Ze zijn er heel blij mee.
2 dagen na bestelling, netjes verpakt al ontvangen.
Ze zijn echt wel aan te raden.
Ze zijn echt wel aan te raden.
Als je iets besteld en je ondervind een probleem met de zending volgen ze het samen met u op en beantwoorden ze ook u mails.
De pakketjes Vorden ook heel goed verzorgd ingepakt.
En ze hebben ook hele mooie spullen. Echt aan te raden voor iets te bestellen.
Nogmaals bedankt voor alle goede opvolging.
Eerlijke communicate
Eerlijke communicate, goed ingespeeld op de stakingsgolf in België en de klanten tijdig op de hoogte gebracht. Misschien toch een ideetje om bij te voegen dat het glas enkel met een droge doek gepoetst mag worden, van té agressieve kuismiddelen trek je verfsporen!
Bella Mia aan te raden
Bella Mia aan te raden. Duidelijke en snelle service. Nog contact gehad, via de mail, en snel een antwoord gekregen. Top!!!! Een aanrader.

Respuesta de Bellamiaboutique
Snelle levering maar mails worden niet beantwoord
Inmiddels opgelost.
Bedankt.
Snelle levering maar de mail van 7, met reminder op 13 februari, wordt niet beantwoord.
Gemaild op 13 februari om 22:03 en op 7 februari om 16:52 uur

Respuesta de Bellamiaboutique
Maandag besteld en supersnel woensdag…
Maandag besteld en supersnel woensdag al in huis. Super tevreden mee. Ga zo door

Geweldige service
Geweldige service
Pakje was niet bezorgd door dhl
Gebelt en er is meteen een nieuwe gestuurd
Bedankt bella mia

Respuesta de Bellamiaboutique
De bestelling heb ik uiteindelijk wel ontvangen
De bestelling heb ik niet ontvangen. Mailcontact gehad met Bella Mia. Steeds dezelfde standaard mail hoe vervelend het is en dat de bestelling opnieuw gemaakt zal worden. Dit wordt alleen niet gedaan. Bella Mia is niet te vertrouwen.
De eigenaar van Bella Mia heeft inderdaad gemaild en het opgelost! Erg blij mee. Ik heb alsnog de armbanden ontvangen en ze zien er erg mooi uit. Blij mee! Dank voor het oplossen!

Respuesta de Bellamiaboutique
Wat een prachtig en ontroerend cadeau
Wat een prachtig en ontroerend cadeau, de Hart Ledlamp met de woorden ‘De dag dat jij mijn mama werd’ erop, waar je de namen en de geboortedata van de kinderen op kan laten zetten.
Mijn 101 jarige moeder was zichtbaar erg ontroerd door dit cadeau, een schot in de roos dus.
Ook de vlotte toezending was prima in orde, op een dinsdag besteld en de donderdag erna had ik het al in huis.

Wat een goede service bij Bella Mia
Wat een goede service bij Bella Mia. had bij bestellen van de lamp met tractor iets verkeerd gedaan met postcode. Werd daarover geïnformeerd door Bella Mia. alles netjes opgelost en binnen 3 dagen schitterende lamp ontvangen. zeer mooi ingepakt. Daar was zeker zorg aan besteedt. We waren ook niet de enigste die Bella Mia leuk vonden, want op het doopfeest was er nog iemand anders die hetzelfde lampje uitgezocht had als cadeau. iedereen vond het een heel mooi cadeau. ik kan Bella Mia zeker aanbevelen voor leuke originele cadeaus om te bestellen voor wat voor feest of gelegenheid dan ook.
prijs / kwaliteit 👍👍👍

Foute datum
Toen ik het binnen kreeg stond er een hele anderen datum op heb ik gemaild en 2 dagen later had ik al een nieuwe en met de goede datum super blij ermee bedankt voor de snelle service
Jacqueline

Respuesta de Bellamiaboutique
Had een foto op plexiglas laten maken…
Had een foto op plexiglas laten maken en daar zaten enkele krasjes op.
Dit is heel netjes opgelost door voor mij een nieuwe te laten maken.
Kreeg eerst nog een advies om ze weg te halen maar dat werkte niet.
Dus toen zonder moeite een nieuwe toegestuurd gekregen.
Top site winkel